nasil anlatsam bilemiyorum ve bir de size sorayim dedim.bunun sebebini bilemiyorum ama bazan aklim cok karisiyor.bir hafta mesela hersey iyi gidiyor,kendimi cok iyi hissediyorum cok sakin ve iyi aklim cok temiz oluyor.ve bir hafta sonra icten ice bir endise hissetmeye basliyorum.nedenini de bilmiyorum ya da kendimi iyi hissettigim icin bunu kaybetmek istemiyorum ve bu endise hissi ortaya cikiyor ?? bunun ne oldugunu ben de bilmiyorum veya bir ismi varsa.zihnim allak bullak oluyor ve bu bir iki hafta boyle gidiyor .sonra yine iyi hissetmeye basliyorum sonra yine kotu ve bu boyle donup duruyor. icten ice kendimi sakinlestiremiyorum.icimde cok hafif bir heyecan var ve ben bunu yatistiramiyorum.acaba buna yoga iyi gelir mi?dokdora gidip hap da almak istemiyorum.cunku basarip gecirdigim de oluyor ama bunu surekli kilamiyorum.sizce nedir bu panik atak belirtilerine baktim degil .yani ordaki belirtiler bana gore cok asiri ama yine de beni cok rahatsiz ediyor.beni iyi hissettirecek birseyler yazin ne olur belki degisik bir sekilde dusunup hissedersem gecer ya da gecmesi icin bir oneriniz varsa lutfen yazinsenağlama eskiden kan tahlili yapmistim dokdor bana tiroidlerimden birinin cok cok az fazla calistigini ama hapa ihtiyacim olmadigini soylemisti.bununla mi ilgili sizce?boyle birsey yasayan var mi?acaba yedigim herhangi birsey bazan onu ataga mi geciriyor?hic bilemiyorum.yediklerime de dikkat etmiyorum zaman zaman cok sagliksiz besleniyorum.:1ninca:uffff ama niye bu tek bana oluyor bu kadar insandan?senağlama