Benim de bir erkek arkadaşım var, üniversiteden beri çok samimiyiz. O da evli ben de ve biz de her şeyi konuşuyoruz dertleşiyoruz, eşimle aşşırı iyi anlaşıyorlar ben onun eşiyle o kadar iyi değilim ancak yine de baya samimiyiz. Düğün zamanları eşiyle yaşadığı sorunlar vs aile tartışmaları her şeyini biliyorum ama günlük görüşmüyoruz. Görmediğimde karaları bağlamıyorum evet çok seviyorum en yakın erkek arkadaşım kendisi ve bana karşı tek bir yanlış hareketini görmedim ve eşine çok ama çok aşık. Yine de sizin kadar görüşmemeyi konuşmamayı dert etmiyoruz.
Görüşürsek kaldığımız yerden devam ederiz samimiyete görüşmezsek araya bir boşluk girer biri birini hatırladığında bir yerde arar ya da sorar bitti. Siz mi o adama çok düştünüz yoksa karşılıklı mı anlayamadım ben. Ancak samimi karşı cins arkadaşlıklarını belli yere kadar savunurum ve kendim de sahibim yine de sizde çok masumiyet göremedim ben.
Görüşürsek kaldığımız yerden devam ederiz samimiyete görüşmezsek araya bir boşluk girer biri birini hatırladığında bir yerde arar ya da sorar bitti. Siz mi o adama çok düştünüz yoksa karşılıklı mı anlayamadım ben. Ancak samimi karşı cins arkadaşlıklarını belli yere kadar savunurum ve kendim de sahibim yine de sizde çok masumiyet göremedim ben.