hah abone oldum konuya ... ben de burdayım gayriii...
aha bişi geldi hemen yazııım ;
cts gece kankamla bara gittik...özlemişiz yaw dans ettik oohhh bol bol daıttık...sonra ben 3. biramı da istedim ama isterken acaba istemesem mi dedim... içemem içersem de iyi olmaz diye düşündüm ... neyse istedim ben ama hadi kapatıyoruz dediler az içtim... keşkem içmeseymişim çarpıldım yaw pazar sabah ... midem bulandı ; başım ağrıdı... formdan düşmüşüz onu anladık kankamla...
keşkem istemeseymişim... :) oldu demi ; başardım demi-tatlicadiarzu-
böcüşüm aklına bişey gelmese de gel ya geyik olsun bize :lepi:
ben bu kız kadar başlığa sadık bi kız görmedim kaydirigubbakcemile3
evet geldi hemde en korktuğum şey geldi.hep kaynanayla beraber oturanları duyunca üzülürdüm,kızardım.hep korkardımki benmde başıma gelcek diye.sonra aradan biraz geçti sevgilim daha nişanlanmadan böle bişey düşündüğünü söylemişti.durumumuz biraz düzelenen kadar oturalım sonra ayrılırız dedi bana.ama kabul etmedim.etmediğim içinde hala bekliyoruz kavuşamıyrz...hala korkuyrm ama yine böyle bişey istiyecek diye benden.hayattaki en büyük korkum diyebilirim...
Evet ya... sahıbısı bilem ilgilenmiyo :roflol: hulen Allah herkeşlere bööle eleman nasip eylesin yalebbiimmmmm :roflol: :roflol:
Ammmaan diyim ... hatta ammmmann ammmmaaaannnn diyim...
Diyim mi daha?
de cnm de istediğin kadar de:1no2: bende aynen böleyim zaten amman deniz diyorum sakıııın yapma,oyuna gelme amaaan haaa