- 19 Şubat 2018
- 1.475
- 5.432
- 158
- Konu Sahibi AbsolutPromise
-
Yoo, seçici olmak bence her kadının hakkı. Okuduğum kadarı ile üyelerin çoğu, en azından benim beğendim yorumlar şunu diyor "fotoğraf paylaşmamak nisanliligin devam edip etmemesi için kriter değil, mesaj atip nahoş bir durumun içine girme" eminim çok hoş bir kadınsındır. Konumun, yaşın, şartların iyidir ve çok daha iyisini hakediyorsundur. fakat sanirim Yıpratıcı bir ilişkiden yeni çıkmışsın. Acele etme demek istiyor insanlar.Summer-girl bilerek alıntılamadım önceki mesajını da seninle polemiğe girmek istemiyorum. Güzelliğimin farkındayım evet ama insanlar bu yüzden bana saldırıyor demedim. Seçici olup, kriter sahibi olmamı garipsemiş üyeler. Kaderci, kısmetçi olmam gerekiyordu herhalde.
En azından sevgili adayınızın bekar olması kriteriniz olsaydı keşke.sizin ki nasıl bir yokluktur burada çarşaf çarşaf afişe ettiğiniz nişanlınızla hala evcilik oynuyorsunuz? En azından taharet kriteriniz olsaydı keşke.
ya zaten ayrılmış olsa hemen ilişkiye başlayalım demem ama çok aklımı kurcalıyor, düşünüp duruyorum. Öğrensem rahatlayacağım.AbsolutPromise bu konuyu başka biri yada yeni bir üye yazsaydı cevaplar daha sert olacaktı muhtemelen eski üyeliğin hatrina yumuşak olmuş yorumlar ve evet konuya sasiranlardan biri de benim.
Nişanliyken senden etkilendiğin birine ne kadar güvenebilirsin? Sana doğruları da söylemeyebilir bu tarzda bir adam illa öğrenmek istiyorsan da birileri aracılığıyla öğren ama biraz durup nefes alsan ilişkin yeni bitmisken daha doğru kararlar alırsın zaten.
Kriter meselesine gelince kk da kadınların kendilerine denk birini istemelerine hakkı yokmuş gibi bir düşünce var. Ne kadar mütevazı olursan o kadar iyisin kriterin varsa tü kaka. Güzelsen yanında yakışıklı, eğitim kültür seviyesi kendine denk birini istemen çok normal.
Yoo aksine daha önce benzer yorumu tanımadığım üyeler için de yazdım.
Bacak boyu uzunsa bacak boyu uzundur yani bu bir gerçek. Parmakla gösterilen bir kızım, her girdiğim ortamda beğenilirim yazsa daha komik olurdu bence.
Ne şekilde yazarsa yazsın hep bi tepki çekiyor ama bu tür ifadeler.
aaa ben yakalamadım ifşanı başarısız bi ifşa olmuşhadiii fotograf atma partisibeni ifsalayan ifsaladi zaten cok kez hdjshsjshs
AbsolutPromise bu konuyu başka biri yada yeni bir üye yazsaydı cevaplar daha sert olacaktı muhtemelen eski üyeliğin hatrina yumuşak olmuş yorumlar ve evet konuya sasiranlardan biri de benim.
Nişanliyken senden etkilendiğin birine ne kadar güvenebilirsin? Sana doğruları da söylemeyebilir bu tarzda bir adam illa öğrenmek istiyorsan da birileri aracılığıyla öğren ama biraz durup nefes alsan ilişkin yeni bitmisken daha doğru kararlar alırsın zaten.
Kriter meselesine gelince kk da kadınların kendilerine denk birini istemelerine hakkı yokmuş gibi bir düşünce var. Ne kadar mütevazı olursan o kadar iyisin kriterin varsa tü kaka. Güzelsen yanında yakışıklı, eğitim kültür seviyesi kendine denk birini istemen çok normal.
Yoo evleniyor ama kaydırmalı sitelerde eş adayı aramaya gerek duyduklarını zannetmiyorum. Ya da nişanlı adamlara/kadınlara ah belki nişanlısından ayrılmıştır diye yazdıklarını.Ne alaka? Güzel ve başarılı insanlar evlenmiyor mu?
Yooo doğru dedim sen yanlış anlamışsın aynen de diyorum ki sevişmek isteyen kız ile evlenirler, evlenmek isteyen kız ile sevişirler bunun neresini anlamadığını sorgula kızdan bahsediyorum zaten benYalnız bu mesajda sevişmek isteyen kişi kadın kişisi, erkekle bi ilgisi yok konunun yanlış oldu sanırım.
Yoo evleniyor ama kaydırmalı sitelerde eş adayı aramaya gerek duyduklarını zannetmiyorum. Ya da nişanlı adamlara/kadınlara ah belki nişanlısından ayrılmıştır diye yazdıklarını.
Doktor da pilot da istemiyorum ben :/
Kimisinin bacak boyu gövdesine göre uzun oluyorInan daha komik olmazdi, aksine inandiriciligi daha yuksek olurdu. Bak cogu uye bacak boyuna kitlenmis durumda cunku siritiyor gercekten.
Oyle bir gercek de yok. Yahu ben de ayni boydayim, boy uzun degilken bacak boyu nasil uzun olacak? 150 cm bacak boyu desen govde 13 cm mi olacak?
Yorumlarinda objektif olmaya davet ediyorum seni.
İlerlemiş işte evlenmişsiniz sevişeyim derkenNe alakası var? Dünyanın düzeni olduğu gibi akmasında. Sizin bu tuhaf kurallarınıza göre ilerlemyor ne yazık ki.
Yooo doğru dedim sen yanlış anlamışsın aynen de diyorum ki sevişmek isteyen kız ile evlenirler, evlenmek isteyen kız ile sevişirler bunun neresini anlamadığını sorgula kızdan bahsediyorum zaten ben
Bu sitede kim kimle aynı görüşteyse veya kim kimle samimiyse onu memnun etmek için onun hoşuna gidecek cevaplar atıyor.
Kişiye göre etik olarak aykırı konular bile sevimlileşiyor. Cevaplar ona göre oluyor.
Gene öyle bir konuya düştüm..
Neyse negatif eylem negatif eylemi çağırır..
Çikolataveturkkahvesi kaçar..
Haklısınız ve teşekkür ederim yorumunuz için. Ama kendimi bir boşlukta görmüyorum ben, hemen yeni bir ilişkiye de atlayacak değilim ama artık hazır hissediyorum yeni insanlarla tanışmaya, flörtleşmeye ve bundan sonra da ilişkim olursa bunun nereye gitmesini istediğimi biliyorumUzun süreli ilişki sonrası insan boşluğa düşüp bir arayış içerisinde olabiliyor evet. Fakat bu psikoloji ile hem kendinize hem de hayatınıza giren kişiye haksızlık etmiş olursunuz. Nitekim söylediğiniz kadarıyla böylesine güzel giden bir ilişki sonrası, tanıştığınız herkesi eski erkek arkadaşınız ile kıyaslamanız, onunla yaşadıklarınızı tekrar bir başkasıyla yaşama arzusu fakat aynı tadı alamamanız akabinde gelen hayal kırıklığı, isteksizlik vs vs vs. Bu durumları yaşamanız kuvvetle muhtemel. Size tavsiyem önce ayrılığı içinizde sindirin, ondan sonra yeni arayışlara girin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?