Aklıma düştü bir kere...?

kriterlerimin en büyüğü eksik kalır hehe

Şaşırdım senin böyle bir arayişta olmana.
Hep daha mantıklı, daha hayatın doğal akışında yaşayan biri olarak düşünmüştüm seni.
Kaydirmali site dediğin tindersa tinder'in amacı adres belirleyip sevişmek (evet bizim ülkede de kullanım amacı bu)
Yani tinderda tanıştığın kişinin amacı konuşmak,anlaşmak değil, cinsel olarak arzulanmak ve sorumluluk hissetmemektir.
Bu arada korona olmasaydı iki arkadaşım Haziran'da evlenecekti-tinder'dan tanışan. Yani olur olur. Ama benim arkadaşım işler ciddilesene kadar o uygulamayi kullanmaya devam etti. Yani başka birkaç kişiyle daha yattı. Eminim karşısındaki kişi de kullanamaya devam etmiştir . Yani ne bileyim, onlar gibi iyi anlaşıp evlenmek de var işin ucunda ama yine de yuva kurmak icin çok da ideal bir başlangıç değil...
Ayrıca kendine şunu sorabilirsin; evlenmek icin evlenen o insanlardan olmak istiyor muyum?
'o insanlar' i sen de tanıyorsun. Eminim çevrende çok vardır sırf yaşı evlilik yaşı diye flört ettiği insanla oylesine evlenen insanlar. Etrafinda yoksa KKda var. Kaç yıllık uyesin
Gerçekten kendine reva gördüğün ilişki bu mu?

Diğer çocuğa da bence mesaj atma. Arkadaşlık teklifini modern dünyada yaşadığı için kabul etmiştir. Sonuçta sosyal medyada insanlar eklesir.

Siz yeni mi ayrildiniz? Hemen arayisa girdiginize gore 2 yillik iliskiniz cok da ciddi degilmis ayrilmissiniz. Mesaj atin sorun burada vakit kaybetmeyin

Allah askina 1.63 boyla bacaklarin uzun olsa ne olacak kendini benzettigin kadinin bacak boyu sen kadar
Ha bu bir sorunmudur degildir. 1.10 boyunda olsa 1.90da olsa gonul sevdikten sonra boyuna degil islevine bakar. Fakat bu ben sahaneyim manken gibiyim filan tavri artik er kisilere itici geliyor. Onlarda akillandi cunku. Bir arkadasim var misal ensesi kalınlardan bir keresinde guzel kadini ne yapayim zeki olsun ici dolu olsun yeter cirkin bile olsa estetikle hallederiz demisti hakikattende pekte guzel olmayan ama dehset zeki bir kadinla evlendi.

İyiyim ne istediğimi biliyorum sadece
Ne istedigini bilmen guzel birsey , buna lafim yok
Sadece duzgun bir iliskiden ciktin ve yazim tarzin cok sen gibi degil , acikcasi bende bosluga dusmussun de doldurmaya calisiyorsun gibi bir izlenim biraktin
Ben mesela hic bos kalmadim , iliskim bittigi gunun ertesinde yenisi baslamistir hep ama ben kafamda ruhumda bitirdigim icin eskisini yer doldurmak amaciyla baslamadim sonrakine denk geldi de oldu ama senin yazimim sana ait degil gibi
Tabi beni ne kadar taniyorsun ki diyebilirsin ama kafamdaki absolute profiline uymuyor , bir terslik var bu konuda

Yani nişanlıyken benim için ayrılması da hoş olmaz ama teşekkür ederim yorumunuz için
Bu kadar güzel kariyerli biri arkadaşlık sitelerine düşmez evde kalma sendromuna girdin sanırsam ayrıca erkekler özellikle dediğin kariyerli erkekler geç evleniyor bil istedim.
bahsettiğim kişi zaten 35 lerinde.
Ayrıca arkadaşlık sitelerini neden böyle görüyorsunuz. Her seferinde kendimi arkadaşlık sitesi virali gibi
hissediyorum.
İnternetten tanışmadan beraber olduğum kişiler de oldu ve yürümedi hatta arasanız bulamayacağınız saykolukta kişilerdi.
Günümüzde kariyerli, çekici insanlar gayet de internetten arkadaşlığı kullanıyor çünkü normal bir şekilde sosyal hayat
yaşamaya her zaman vaktim olmuyor en azından kendi açımdan bakarsam.

Biz eşimle çıkarlen (yaşlar 27-34) izdivaça neden katılmadın bu yaşa kadar diye takılırdık birbirimize. ”Abuk sabuk adamları bir de tartmaya mı uğraşayım, dengim gelmez nasıl olsa diye çıkmadım” derdim. O da “telefonlar kilitlenir diye katılmadım” derdi gülerdik bunca güzelsin, odtüde yüksek lisans yapıyorsun kaydırmalı eş bulma sitesinde (o da neyse) işin ne anlamadım.

Çilek bence yalan söylemez çünkü öyle ya da böyle yüz yüze bakacağız, ortak çevredeyiz.

Orası belli olmaz, bazılarında hiç utanma olmuyor.
Hem kendine zaman versen daha iyi olur bence. Kaydırmaçlı sitede kafa dağıtsan daha iyi

Şu dediğiniz olay 5 6 yıl evvel olsa size hak verirdim de şu ortamda artık ünlü erkekler bile DM yürüme yolu ile kız düşürmeye çalıştığı bir açlıkta doğru kariyerli adamlar o sitelere girmez diye düşünüyorum girerse ve keza siz ilişki yaparsanız da o adamlar o sitelere girmeye devam edip sizden bir tık üstünğ görünce ona yazacaklardır maalesef günümüzde de gelinen nokta bu

Aslında dünya artık internetten tanışıp sevgili oluyor. Evleniyor. Dating app’ler çok kullanılıyor. Ama bizim burda o iş bir oturmadı sanki.
umarım aklınızdakine göre birini bulursunuz.
Yalnız Türkiye’de görüyorum . Son derece güzel eğitimli kadınlar kendilerine uygun eş arayınca nedense kötülenmeye başlıyorlar. Aslında ne var. Herkes kendine göre birini bulacak tabiki.
eril dünyanın sizi kandırmasına izin vermeyin. İnsanlar eş ararken belli standartlara bakacak. Normal olan bu.
Kadınlar “ iyi niyetli biri olsun “ yanında bir başka standartı aramaya başlayınca hemen suçlanıyorlar.
tipine bakmaya izin yok , kariyerine mesleğine ,yaşına , hele maddi durumuna hiçbirşekilde izin yok . Sanki kötü birşey yapıyorlarmış gibi muamele görüyorlar.
ama dikkat edin erkekler bütün bu özelliklere , hepsine bakmaya devam ediyor bir güzel.
siz yapınca suç. Onlar yapınca suç değil.

Bence harika bir yorum olmuş.Kadın güzelse,kariyeri de iyiyse neden kendisine denk birini istemesin ki,erkekler azıcık kas yapınca başlıyorlar şunun şurası böyle,bunun burası çirkin diye.Herkes kendi kafasındaki gibi birini bulur umarım,ben kadınların neden bu konuda utangaç davrandığını anlamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…