- 19 Kasım 2019
- 570
- 1.838
- 28
- Konu Sahibi AbsolutPromise
-
Anladım. Ben kocamla okc adlı sitede tanıştım. Sevişmek dışında hiç bir görüşme sebebim yoktu hatta. Şimdi evliyiz, üç kişilik minik bir aileyiz.Bahsettiği siteyi anladinzmi face instgramdan fln bulabilir de o site yi bilmiyorum pek hoş bir site degil
kriterlerimin en büyüğü eksik kalır heheHiç Oluru yok mu yav?? Bir kahve içsek bacaklarınız eşliğinde olma mı? Hem sizden daha küçüğüm çıtır bir eş adayı sayılırım sizin için daha ne olsun bence bi düşün gece uyurkenCall me baby
Allah askina 1.63 boyla bacaklarin uzun olsa ne olacakarkadaşlar ortak evet ama iş arkadaşı ve erkek olduklarından bu konuda konuşmazlar diye düşünüyorum,
eximle ayrıldığımızı arkadaşları ondan değil benden duydular mesela
1.63 ama bacaklarım uzun
o kadar kaderci biri değilim ben işte
Hahaha hemeeeen kısmet duyunca gelirimElimde bir kısmet var gibi detaylar için özele gel kız
Ne istedigini bilmen guzel birsey , buna lafim yokİyiyimne istediğimi biliyorum sadece
Yani nişanlıyken benim için ayrılması da hoş olmaz ama teşekkür ederim yorumunuz içinYaaa bunlar nasıl tepkilersanki kız adama onu alma beni al diye mesaj atacak. İnsanlar ayrılır ilişkiler bir şekilde biter nişanlısı ölmüş bile olabilir...Ayrıca nişanlı iken sana yürürse bi hemcinsimizi kurtarmış bile olursun...
bahsettiğim kişi zaten 35 lerinde.Bu kadar güzel kariyerli biri arkadaşlık sitelerine düşmez evde kalma sendromuna girdin sanırsam ayrıca erkekler özellikle dediğin kariyerli erkekler geç evleniyor bil istedim.
sırıtsaydı etkilenmezdim, utangaç bir gülümsemesi vardıNisanli iken size sırıtıp gözüm var sende imasında bulundu yani.. hmm peki diyeceklerim bu kadardı. Tencere kapak.
Çilek bence yalan söylemez çünkü öyle ya da böyle yüz yüze bakacağız, ortak çevredeyiz.
Şu dediğiniz olay 5 6 yıl evvel olsa size hak verirdim de şu ortamda artık ünlü erkekler bile DM yürüme yolu ile kız düşürmeye çalıştığı bir açlıkta doğru kariyerli adamlar o sitelere girmez diye düşünüyorum girerse ve keza siz ilişki yaparsanız da o adamlar o sitelere girmeye devam edip sizden bir tık üstünğ görünce ona yazacaklardır maalesef günümüzde de gelinen nokta buYani nişanlıyken benim için ayrılması da hoş olmaz ama teşekkür ederim yorumunuz için
bahsettiğim kişi zaten 35 lerinde.
Ayrıca arkadaşlık sitelerini neden böyle görüyorsunuz. Her seferinde kendimi arkadaşlık sitesi virali gibi
hissediyorum.
İnternetten tanışmadan beraber olduğum kişiler de oldu ve yürümedi hatta arasanız bulamayacağınız saykolukta kişilerdi.
Günümüzde kariyerli, çekici insanlar gayet de internetten arkadaşlığı kullanıyor çünkü normal bir şekilde sosyal hayat
yaşamaya her zaman vaktim olmuyor en azından kendi açımdan bakarsam.
Ne farkediyor sizi etkileme çabasında olan NISANLI birisine ne kadar güvenebilirsiniz yâda nisanli olduğunu bildiğiniz birisinin hayatında ne işiniz var.sırıtsaydı etkilenmezdim, utangaç bir gülümsemesi vardı
Aslında dünya artık internetten tanışıp sevgili oluyor. Evleniyor. Dating app’ler çok kullanılıyor. Ama bizim burda o iş bir oturmadı sanki.
umarım aklınızdakine göre birini bulursunuz.
Yalnız Türkiye’de görüyorum . Son derece güzel eğitimli kadınlar kendilerine uygun eş arayınca nedense kötülenmeye başlıyorlar. Aslında ne var. Herkes kendine göre birini bulacak tabiki.
eril dünyanın sizi kandırmasına izin vermeyin. İnsanlar eş ararken belli standartlara bakacak. Normal olan bu.
Kadınlar “ iyi niyetli biri olsun “ yanında bir başka standartı aramaya başlayınca hemen suçlanıyorlar.
tipine bakmaya izin yok , kariyerine mesleğine ,yaşına , hele maddi durumuna hiçbirşekilde izin yok . Sanki kötü birşey yapıyorlarmış gibi muamele görüyorlar.
ama dikkat edin erkekler bütün bu özelliklere , hepsine bakmaya devam ediyor bir güzel.
siz yapınca suç. Onlar yapınca suç değil.
Yazsın, yazınca evliliğiniz mi yıkılacak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?