• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aklıma düştü bir kere...?

Benim instagramdan edindiğim arkadaşlarım var yorumlarda aynı tarafta olarak diğerleriyle kavgalaşmıştık 🤣 Ordan tanıştık şimdi wpde filan da konuşuyoruz hep, öyle bir irtibat kurulsa ilerletilebilir bence.

Off o bacaklara ben bile düştüm.. Son çare olarak biseksüelliğe adım atarsanız size talip olabilirim.
Beni kurtarmıyor ama teşekkür ederim😅
Aşırı stratejik herşey😳
İlişkiler böyle mi kuruluyor artık, şaşırdım.
Stratejik olan bir şey yok. Nasıl bir evlilik yapmak istediğimi biliyorum. Kriterlerimi biliyorum. Bu kişi de zamanında etkilendiğim biri. Stalkladığımda da kriterlerime uygun olduğunu gördüm.
Mesaj yazıp ilişkisini sormalı mıyım?

Ay kız absolutpromise sen de mi ayrıldın? Senin yorumlarını baya beğeniyordum. Aklı başında kadınlar var bu sitede ne güzel diyordum bu kız gibi 😄 hatta benim bi kuzenim var boşta seni ona düşünüyordum , tam senin kafa dengin , olaylara yaklaşımındaki sakinliği, düşünce tarzlarınız olsun baya benziyor diyordum 😀☺️ neyse üzüldüm ayrılmana ama senin gibi akıllı kızların, o tarz sitelerden gelecek kısmetlere bakmaması gerektiğini düşünüyorum. Hayırlıdı olsun hakkında 🙏

Beni kurtarmıyor ama teşekkür ederim😅

Stratejik olan bir şey yok. Nasıl bir evlilik yapmak istediğimi biliyorum. Kriterlerimi biliyorum. Bu kişi de zamanında etkilendiğim biri. Stalkladığımda da kriterlerime uygun olduğunu gördüm.
Mesaj yazıp ilişkisini sormalı mıyım?
Hiç Oluru yok mu yav?? Bir kahve içsek bacaklarınız eşliğinde olma mı? Hem sizden daha küçüğüm çıtır bir eş adayı sayılırım sizin için daha ne olsun bence bi düşün gece uyurken 🤣🤣 Call me baby 🤙

Sanırım Araştırma Görevlisisiniz devlette.
Ortalama kastınız nedir ?
Siz kendinizi ortalama dışı mi konumlandırıyorsunuz?
Hangi kıstasa göre?
Peki ya o ortalama üstü erkekler sizi seçmezse ne olacak?
Bir de çok güzelim herşeyin en iyisi benim olmalı ortalama üstü benim olmalı anlayışı ne kadar sağlıklı?

Burada bilinen bir uyesiniz o yüzden size bazıları çok iyi şeyler yazarlar. Ama ben gerçekleri yazacağım. Bu düşünce yapısıyla sağlıklı karar veremezsiniz. Çevremden gördüğümü söyleyeyim. Bu kadar kendini üstte konumlandıranlar ortalama birini bile bulamıyorlar. Cünkü hep karşı tarafı davranışsal iterler. Bizim insanımız duygusaldır.
Biri sizi duygusal iterse uzaklaşırsınız. Bir insanın birinin ona nasıl hissettirdiğine bakar. Yoksa eler.
Öncelikle teşekkür ederim saldırır biçimde bir üslupla yazmadığınız için.
Ben her zaman biten ilişkimdem daha iyi kriterlerde biriyle beraber olmuşumdur. Bu düzenin bozulacağını düşünmüyorum o yüzden. Yani daha iyisini istemekte bir yanlışlık görmüyorum.
Korona ilişki bitirmemiştir insanların bitiresi gelmiştir bahanesi olmuştur. Adamın yüzüğü var dediniz ayrılsalar bile hemen üzerine yazışmak birlikte olmak çok doğru değil.
Ayrılanlar bir şekilde hayata devam ediyor. Kimse kimsenin eski sevgilisi, nişanlısı diye tapulu malı olmuyor.
Eğer ayrıysa benim için bir engel yoktur.
Hemen mutlaka bir iliskim olsun diye ugrasmayin, hata yaparsiniz. Internetten baslayan iliskileri saglikli bulmuyorum ben
Kendi eski ilişkim de internetten, çok fazla arkadaşımın da. Evlenenler bile var arasında.
Ekleme yapiyorum zaten hata yapiyorsunuz. Nisanli adamlara kadar düstünüz mü?
Ayrılmış olabilir. Mesaj atıp sorayım mı?
Sizi merak ettim
😊
Ben yazdım sağlıklı bulmadım diye zaten.
Yani konu sahibi diyorum ki diyelim ki tüm kriterleri uyan birini buldunuz. Bir gün bir problem yaşandı diyelim. O problemi görmezden mi geleceksiniz? Ama bu nenim tüm kriterlerime uyuyor diye.
Kriterlerime uyuyorsa zaten problem çıkmaz. Çıkıyorsa da ayrılırız. İlişkiler bitebilir.

Hanımefendi kendinize göre güzel bacaklara sahip olabilirsiniz ama bize göre çok çirkin bir karaktere sahipsiniz. Siz birini bulmam lazım düşüncesinden çıkıp öncelikle karakterinizi düzeltmeye bakın derim. Ayrıca o nişanlı erkek düzgün biriyse size yan gözle bile bakmayacaktır.
Kıskandığınızı bu kadar belli etmeseydiniz keşke

Ay kız absolutpromise sen de mi ayrıldın? Senin yorumlarını baya beğeniyordum. Aklı başında kadınlar var bu sitede ne güzel diyordum bu kız gibi 😄 hatta benim bi kuzenim var boşta seni ona düşünüyordum , tam senin kafa dengin , olaylara yaklaşımındaki sakinliği, düşünce tarzlarınız olsun baya benziyor diyordum 😀☺ neyse üzüldüm ayrılmana ama senin gibi akıllı kızların, o tarz sitelerden gelecek kısmetlere bakmaması gerektiğini düşünüyorum. Hayırlıdı olsun hakkında 🙏
Kaç yaşında kuzen?😅

Yazdıklarınız değişik:) Öyle kriter belirleyip internette aradığınızi bulmanız çok zor. Zaten nette kendini çoğu kişi olduğundan fazla gösteriyor tanımak zor. İyiler de var da öyle arayınca pek bulunmuyor işte. Bence evrene salın mesajınızı bir yerden çıkar.

Back