Aklıma düştü bir kere...?

Mesaj atıp sorma ortak arkadaşınız varmış zaten ona sorabilirsin ama sen yine beni bi değerlendir bak sormana bile gerek yok miss gibi hazırım açtım kollarımı bekliyorum
arkadaşlar ortak evet ama iş arkadaşı ve erkek olduklarından bu konuda konuşmazlar diye düşünüyorum,
eximle ayrıldığımızı arkadaşları ondan değil benden duydular mesela
1.63 ama bacaklarım uzun
o kadar kaderci biri değilim ben işte

Siz nereye saracaginizi şaşırmış siniz yazık . Benim eşim de beraber fotoğrafımızi koymaz. Ayrılmış mi oluyoruz yani . Belki ayrılmıştır ne demek . Kendi nefsiniz için rahat bırakın şu nişanlı evli insanları ! Nasipteyse karşınıza çıkar zaten .

Arkadaşlar nişanlı birini beğenmesin de ne var ki anlamadım beğenmiş belki ayrılmıştır diye merak etmesi de bence gayet normal ben olsam direkt sormazdım dolaylı öğrenmeye çalışırdım zaten Nişanlıysa Allah sahibi bağışlasın dersin geçersin hemen komplo teorilerine gerek yok.. Kimseyi birinin elinden alma, kapmaya çalışma durumu da yok ortada hemen kötü kadın ilan etmeyin bacak hanımı..

Veeiyyy ne kadan da kendall bi kız minyon ama bacak sanırım 1.90
Sana bi koca lâzım o da bu gece lâzım hülyadan dinle

Bu kadar istek neden? Bu kadar çaba? Çok ilginç geldiniz bana.. bence akışına bırakın hayat size en iyisini sunar. Arkadaşlık sitelerine de çok bel bağlamayın......

Çilek bence yalan söylemez çünkü öyle ya da böyle yüz yüze bakacağız, ortak çevredeyiz.
Sahsen hic bir yonteme karsi degilim de, bu internetten tanismalarin feci bittigi durumlar da var malum, ne gerek var.

Sen soyle bir cevrene duyursan ayrildigini, bir de iliskiye acigim mesaji versen elini sallasan ellisi olur yani.
Ben internetten tanışmaya karşı değilim ama soru sorduğum kişiyle aynı üniversitedeyiz zaten.
Koymuyorsa koymaz hanımefendi yükselecek bir durum yok. Bizde eski ilişkimde paylaşmıyorduk karşılıklı ama
bu kişi önceden paylaşmış artık yok. Nişanlı adamı ayartacağım durumu yok, nişanlı mı değil mi diye sormam çok mu abes? Ben yazınca mı aklı karışacak ilişkisi olan adamın? Böyle fanusa kapatamazsınız adamları, kendi iradelerine bırakın
biraz ilişkinizi.
Hesabınız hacklenmiş olabilir mi? Konuyla sizi bağdaştıramadım
Kim hackleyecek beni :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…