• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aklıma düştü bir kere...?

Ilişkiniz ne zaman bitti? Ben bu arayışı çok sağlıklı bulamadım. Yani yarın öbür gün bir problem çıkarsa aman zaten piyasada adam yok diye düşünme ihtimaliniz olabilir mi?
Anlamadım ne demek istediğinizi
Öyle yerlerde koca değil anca sapık, şizofren, seri katil falan bulursun.
Eximle internetten tanıştık ve çok güzel 2 senelik beraberlik yaşadım
Yoklukta ne yapacağınızı şaşırdınız galiba. Nişanlı birine yazmak ne demek? İki tane fotoğraf atmadı diye neden ayrılsın. Kendinizi bulunmaz hint kumaşı zannedip insanların kafasını karıştırmaya çalışmayın.
Nişanlısı varsa neden kafası karışsın yahu. Ben ayrılmış mı diye merak ediyorum. Sonuçta ilişkiler başladığı gibi bitebilir de.
Bu nasıl bir üslup ve kafa yapısı yahu?
Üslubumda ne var hanımefendi? Beğenmediyseniz kibleyebilirsiniz

Neden çıkmasın ki? Evlenen arkadaşlarım var. Ayrıca eximle de böyle bir siteden tanıştık ama ilişkimiz buna bağlı olmayan bir sebepten bitti.

Kısmetin bana öyle geleceğine inanmıyorum ben. Oturduğum yerde bekleyince gelecek olan kısmet ortalama olur. Ama kendi seçeceğim aday daha kaliteli biri olur.

Kıştı tanıştığımızda bacaklarımı görmemişti. Ama şimdi sosyal medyamdan görebilir
Hıım 🤔 Kaliteli meyve severim diyorsun yani rast gele ozaman 😊

2 senedir evliyim . Kocamla en son 1 sene önce yaz tatilinde fotoğraf atmışım . Nikâhım düştü mü acaba?
Nişanlı olan birine yazmamalısınız. O bacaklarla zaten koca bulursunuz
En yakın imam ve nikah dairesinde nikahınızı tazelemelisiniz aksi takdirde caiz değil.. Nasıl olurda foto atamazsınız çok ayıp püüü

Keşke bacaklarınız kadar düşünceleriniz de güzel olsa allah akıl fikir versin yokluktan şaşırmış😂
Düşüncemin nesini beğenmediniz acaba?
Bir ilişki istediğimi ve kriterlerim olduğundan bahsettim. Adamın nişanlı olması bile kesin değil. Ben ayrıldıysam o da neden ayrılmış olmasın ki. Korona çok ilişki bitirdi sonuçta.

Kısmetin bana öyle geleceğine inanmıyorum ben. Oturduğum yerde bekleyince gelecek olan kısmet ortalama olur. Ama kendi seçeceğim aday daha kaliteli biri olur.

Kıştı tanıştığımızda bacaklarımı görmemişti. Ama şimdi sosyal medyamdan görebilir
Sanırım Araştırma Görevlisisiniz devlette.
Ortalama kastınız nedir ?
Siz kendinizi ortalama dışı mi konumlandırıyorsunuz?
Hangi kıstasa göre?
Peki ya o ortalama üstü erkekler sizi seçmezse ne olacak?
Bir de çok güzelim herşeyin en iyisi benim olmalı ortalama üstü benim olmalı anlayışı ne kadar sağlıklı?

Burada bilinen bir uyesiniz o yüzden size bazıları çok iyi şeyler yazarlar. Ama ben gerçekleri yazacağım. Bu düşünce yapısıyla sağlıklı karar veremezsiniz. Çevremden gördüğümü söyleyeyim. Bu kadar kendini üstte konumlandıranlar ortalama birini bile bulamıyorlar. Cünkü hep karşı tarafı davranışsal iterler. Bizim insanımız duygusaldır.
Biri sizi duygusal ve davranışsal iterse uzaklaşırsınız. Bir insan, statüden çok birinin ona nasıl hissettirdiğine bakar. Yoksa eler.

Son düzenleme:
Düşüncemin nesini beğenmediniz acaba?
Bir ilişki istediğimi ve kriterlerim olduğundan bahsettim. Adamın nişanlı olması bile kesin değil. Ben ayrıldıysam o da neden ayrılmış olmasın ki. Korona çok ilişki bitirdi sonuçta.
Korona ilişki bitirmemiştir insanların bitiresi gelmiştir bahanesi olmuştur. Adamın yüzüğü var dediniz ayrılsalar bile hemen üzerine yazışmak birlikte olmak çok doğru değil.

Hanımefendi kendinize göre güzel bacaklara sahip olabilirsiniz ama bize göre çok çirkin bir karaktere sahipsiniz. Siz birini bulmam lazım düşüncesinden çıkıp öncelikle karakterinizi düzeltmeye bakın derim. Ayrıca o nişanlı erkek düzgün biriyse size yan gözle bile bakmayacaktır.

Yavrucum bu konu gercek mi?
Hayir sen acmasan baskasi acsa neyse de sok oldum 😲
Lutfen dalga gectigini soyle bana
Ciddiyim 🙄
2 senedir evliyim . Kocamla en son 1 sene önce yaz tatilinde fotoğraf atmışım . Nikâhım düştü mü acaba?
Nişanlı olan birine yazmamalısınız. O bacaklarla zaten koca bulursunuz
Belki ayrıldılar?
Valla merak etmedim desem yalan olur 🙄
Neyi?

merve merve sence ne yapmak lazım
Ben yazdım sağlıklı bulmadım diye zaten.
Yani konu sahibi diyorum ki diyelim ki tüm kriterleri uyan birini buldunuz. Bir gün bir problem yaşandı diyelim. O problemi görmezden mi geleceksiniz? Ama bu nenim tüm kriterlerime uyuyor diye.

çok zorlayınca olmuyor, saldığın gibi gelip seni buluyor. hayattaki her güzel şeyde işleyiş bu bence. biraz dinlenin, salın, takılın. birşeyin bu kadar peşinden koşmak enerjinizi olumsuz etkiliyor olacağı varsada olmuyor gibi geliyor bana. daha yaşınız küçük şu korona bitsin bir tatile gidin, iyi gelir.

Back