Çok zor bir durum Allah yardimciniz olsun mutlu evliliğimiZ hatrina çocuk için doktora gitmeli kesinlikle olmuyorsa sorunlu bi evlilik olur anlattıktan sonra
Siz böyle düşünüyorsunuz ama eşiniz neden bunu düşünmeden bunca yıl saklıyor ve çocuktan sonra söylüyor? Ayrılmak istiyor? Demekki onun için önemli değil çocuğun babasız büyümesi. Ben artık dürtülerine sahip çıkamadığını fiiliyata geçirmek istediğini düşünüyorum. Yoksa saklamaya devam ederdi.
Çok karışık bir şey ne desem bilemiyorum. Allah hayırlısı neyse onu nasip etsin.
Eğer dediği gibi kurtulmak istiyorsa tedavi yöntemlerini birlikte araştırmalısınız..
Fakat bana öyle geliyor ki ayrılmak istiyor ama kırmak da istemiyor sizi. Yoksa 5 sene sonra anlatması çok ilginç. En çok bu kısma takıldım ben neden 5 sene sonra? Birine aşık olmuş (erkek) diye düşündüm ve bu suçluluk duygusuyla gelip anlatmış. Başka birşey gelmiyor aklıma durup durup bunu anlatması anormal geliyor. Birşey mutlaka tetikledi bunca sene nasıl sustuysa çocuğun için yine susmaya devam edebilirdi.
Eğer tedaviye yönelmiyorsa da kurtulmak istemiyor. Hoş sen bunu bile bile devam edebilecek misin? Ben olsam edemem. Ve edemeyeceğim gibi de tazminat davası açar kandırıldığım için yüklü bir miktar da para alırım. Böyle senelerce kandırılmış bir şekilde yaşamak resmen yalan bir hayat yaşamaktır. Bunu yaşatmaya hakkı yok!
İşte böyle olunca insan bi düşünüyor acaba artık bu dürtülerine karşı koymak istemiyor mu diye. Ya bi de bana göre hadi eşcinsel olur neyse ama biseksüel çok farklı geliyor. Doyumsuzluk gibi geliyor. İki cinse de istek duymak bana normal gelmiyor.Şimdi burda bana sorduğunuz soruları not alıyorum arkadaşlar, hepsini soracağım. İkna edici cevaplar vermeli. Ben ayrılalım dersem ayrılacak ama kendine sordum seni de evladımı da kaybetmek istemiyorum diyor. E haklı olarak sizin gibi ben de soruyorum madem öyle bu yalan devam edeydi, benim huzurumu neden bozdu???
Evladım var nasıl ortaya dökerim bu durumu. Asla tazminat işlerine giremem, asla. Duyulursa ailem çevrem hele ki evladımın geleceği ne olur?? Tazminatı istemek için bunların ortaya dökülmesi gerek, yok olmaz.. Yapamam
Fiili olarak yapmamışsa;çevrenizdeki erkeklerden birine;ilgi duymuyorsa tedavi ile aşılabilir diye düşünüyorum.
Uzmanlardan yardım alın.keske ;böyle bir durumu varmış;sizinle evlenmeseymiş.Allah yardımcınız olsun.ben yeneceğinize inanıyorum.lutfen yakın görüp;kimseyle paylaşmayın.sadece psikolog;uzman kişilerden yardım alın.
Bunca yıl saklayarak size ve çocuğunuza çok büyük haksızlık etmiş
Şimdi anlatmasını da artık eyleme dökmek istemesine bağlıyorum
Dra gidecek adam bunca zamandır siz duymadan da giderdi niye itiraf etsin ki
Erkek kardeşlerim var yeğenlerim var. Hemen onları sordum, saçmalama bu öyle birşey değil tanımadıklarına karşı oluyor diyor. Yemin ediyor. Zaten şuanda aileme benimle birlikte gitmiyor, şüphen varsa asla gitmem diyor.
Asla söyleyemem kimseye.. Nasıl anlatırım eşim o benim. gururunu nasıl kırarım, hele ki evladımın geleceği ne olur...
Cok zor bir durum Allah yardimcın olsun bazi travmalar ya da yanlış yetıştirilme sonucu bazi insanlarda bu tarz bi egilim olabiliyomus ve hipnozla çözümü varmis esiniz hipnozu dener mi acaba
Belki esinizde ise yaricak bence isinde uzman biriyle görüşünOnu araştırdı bazı durumlarda hipnoz daha öte bir duruma da neden oluyormuş, bu tür vakalar olmuş. Onu ben de teklif etmiştim.
Zor bir durum.Ama siz bu kadar olgun ve anaç kişiliğiniz ile yeneceğinize inanıyorum.bu kadar zaman nasıl şaklamış.neden birden aldatma gereği duymuş.
İnsallah sitede bir doktor bilgi verip;yardımcı olur.mutlaka bir çözümü vardır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?