tamam eşiniz biseksüel de, şu an sadece sizden etkileniyorsa ve sizi seviyorsa bu bir boşanma nedeni değil, yarın başka bir kadına ya da erkeğe ilgi duyarsa bu boşanma nedeni olur... şu an ayrılmak istemesinin altında suçluluk duygusu olduğunu düşünüyorum, o yüzden siz de onu yargılayıp daha da içe dönmesine neden olmayın.
eşinizi heteroseksüel erkeklerden ayıran tek şey kadınlarla birlikte erkekleri de beğeniyor olması, ama nasıl ki sadık bir hetero erkek ömür boyu tek bir kadınla mutlu bir birliktelik yaşayabiliyorsa, biseksüel bir erkek de tek bir partnerle yaşlanabilir, adam hiperseksüel değil ki...
Bu yüzden boşanmanız saçma olur bence. Sonuçta eşiniz sizi seviyor, değer veriyor ve ortada aldatma gibi bir durum da yok. Neden ayrılmak istiyor acaba? Kendini suçlu mu hissediyor yoksa?
Ayrılmak için bahane mi arıyor ne çözemedim . Onca zaman evliliği yürütmüş şimdi ne değişmiş . ? Onu bilmem de içimde hep bişey yaşamışmıdır diye düşünmekten kafayı yerdim. Herkesin tercihine saygım varda sö konusu kocam olsaydı tiksinirdim bu durumdan bende. İşin zor
Yani bana anlattığı şey iki cinsede cinsel olarak birşeyler hissetmesi. Asla hiçbir şekilde aldatmadım diyor ama aynı cinse birseyler hissetmek de aldatmak değil midir? Bir kız görünce ne oluyorsa erkeğe de o oluyor diyor. Herşey istemsizce oluyor diyor. 1 saniyelik bazen 1 dkliık diyor. Yani açık açık soramıyorum ki ben onun eşiyim nasıl sorayım...
Böyle yanlış bir işin içine seni çektim diyor. İstemsizce oluyor diyor.
Niye kaç sende beklemis mutluymusunuz da cok saçma geldi burası bana icinden gelen elinde olmayan bir dürtü bu sonuçta her şey normal giderken ayrılalı m demek anormal ayrilinca ne yapicakmis hiç mi evlilik veya ilişkisi olmicak öyle mi kabul edicekler başkaları akla yatmıyor eşinin düşünceleri
Yani bana anlattığı şey iki cinsede cinsel olarak birşeyler hissetmesi. Asla hiçbir şekilde aldatmadım diyor ama aynı cinse birseyler hissetmek de aldatmak değil midir? Bir kız görünce ne oluyorsa erkeğe de o oluyor diyor. Herşey istemsizce oluyor diyor. 1 saniyelik bazen 1 dkliık diyor. Yani açık açık soramıyorum ki ben onun eşiyim nasıl sorayım...
Bi kız görünce ne oluyormuş? Evliyken başka kadınlardan cinsel anlamda etkilenmesi de sorun değil mi zaten?
Ben kabul edemem. İlla aldatması şart değil, öyle bir şey düşünüyor hayal ediyor vs artık neyse! Bırakın dini yanını yok yok kabul edilemez. Olamaz yani.
aynı cinse bişey hissetmekle karşı cinse bişeyler hissetmek neden farklı olsun ki,
eğer brini görüp, lokum gibi beee demek aldatmaksa gördüğünün kadın ya da erkek olması bişey ifade etmez ki.
empati kurmaya çalışıyorum, eşim benden başka birinden hoşlanıyorsa bunun erkek, kadın, gay, travesti olması hiç farketmez, ihanet ihanettir, ayrılırım.
ama atıyorum tv de jeffrey dean morgan ı görünce o da ben de ay ne hoş adaaaam diyorsak, öylece kalıyorsa, bu ikimiz için de ihanet değil, hatta sorun değil, adam ha jeffrey dean morgan ı beğenmiş ha amber heard ı... önemli olan bunun beğeni seviyesinde kalması, duygusal ya da cinsel bir eyleme dökülüp dökülmemesi.
Siz böyle düşünüyorsunuz ama eşiniz neden bunu düşünmeden bunca yıl saklıyor ve çocuktan sonra söylüyor? Ayrılmak istiyor? Demekki onun için önemli değil çocuğun babasız büyümesi. Ben artık dürtülerine sahip çıkamadığını fiiliyata geçirmek istediğini düşünüyorum. Yoksa saklamaya devam ederdi.İnanın benim içinde kaul edilemez. Ama çocuğunuz var mı bilmiyorum, hani evliliğimde sorunlarım olsaydı karar vermek daha kolay olurdu. Ama babasız evlat nasıl büyütebilirim, çok küçük daha...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?