akışına mı bırakmalıyım , ne yapmalıyım bilemiyorum..

Beni Cok Iyi anladiniz.. Tesekkurler.. Cok Tesekkurler...

Bir ay yuzune bakmama gibi bir durum icine girdiğinizde esiniz zaten eskiye tekrar donerdi. Hatta ve hatta bu tur kaprislerinizi birkac defa tekrarlarsaniz esiniz uzaklasir, artik mucadele eymeyi birakir. Siz de dolu oldugunuz icin kontrol edemezsiniz ve kayar gider elinozden yuvaniz Allah korusun.

Siz esinozon yaninda esiniz de sizin yaninda huzur bulmali, rahat etmeli. Evde huzur yoksa ne isi var insanin orda

Sizi hatali bildum. Cayi icti diye kusulmez. Ota cope kuserseniz salonda yatmasina da kizmayin. Onu hakli gormuyorum amaaaaa sizin tavriniz sizi bu noktaya getirmis.
Sabah da. Mis gibi hazirlik yapmis gonul almaya calismis.
Yapmayin boyle
Siz de yapici olmaya calisin.
Ewet sozunu tutmamis hata etmis
Peki siz cok mu iyi ettiniz 1 bardak cay icin

Sizi hatali bildum. Cayi icti diye kusulmez. Ota cope kuserseniz salonda yatmasina da kizmayin. Onu hakli gormuyorum amaaaaa sizin tavriniz sizi bu noktaya getirmis.
Sabah da. Mis gibi hazirlik yapmis gonul almaya calismis.
Yapmayin boyle
Siz de yapici olmaya calisin.
Ewet sozunu tutmamis hata etmis
Peki siz cok mu iyi ettiniz 1 bardak cay icin

Erkekler bu tarz davranışları anlamıyorlar, kaprisli kendisini yoran bir kadın olarak kalırsın.
Gördüğüm kadarıyla gönül almayı bilen bir eşin var. Onun böyle olduğunu kabullen en azından kırıldığında ne yapması gerektiğini biliyor.
Kırgınlıkları sende uzatma.

Yani cidden adam sizi aldattı filan sandım,altı üstü çayınızı içmiş,ya Allah aşkına ne var bunda,eşiniz sabırlı biriymiş ki size bir şey dememiş,bana yapılsa cidden ben konuşmazdım,çok küçük konular bunlar,yarasın deyip geçebilirdiniz..

aybeniz15 nediyim sok oldum okuyunca hata tamamen sizin sastim kaldim kadin evi evluligi cevirendir siz tersjni yapmissiniz cay meselesindn trip yattiniz salonda yatti diye mi sartimi tutmadi esin sizin onu sevdiginizden vok seviyormus sizi siz guzel bi sofra hazirlayin flan siz gonlunu alin esinizin bence

canim haklisin uzatmicam .. zaten esim eve her gelisinde gider kucagina otururum normalde, o da bebegimizi Nasil adverse beni ayni Sekilde sever. 8 vicinity aylik kizimiz var bir kucagina onu bir kucagina beni alir. Anlamadigim da, bu Adam Neden salonda yatiyor oldu olasi.. Iki bucuk hatta haric..

Tamam sözünde durmamis, uzucu bir durum bu anliyorum sizi fakat cok yenisiniz, hemen tepki vermeyin. Gormemezlikten gelmeyi bilmelisiniz. Salonda uyuya kaldigini dusunebilirdiniz mesela oyle olmadigini bilseniz bile.

Esiniz suzin gereksiz tavrinizdan ve onu burakip gitmenizden dolayi gonul almanizi istemis.

Unutmayin sadece haksiz kisiler gonul almaz. Esinizde sizin hatanizi unutmus, salon muhabbetinden dolayı o emek harcamis.

Gonul almayi bilen erkek nadirdir. Kiymetini bilin.

Bakiyorum bakiyorum kendimde sorun goremiyorum. Evet cay meselesinde tepkim Iyi olmadi ama erkek Adam sozunde durur.. hala inanamiyorum. Sizin esinizin hic sozunu tutmadigi oldu mu ?

Bence bütün sorun sizde, nasıl göremiyorsunuz?

tikkabilla bende bunu anlamıyorum arkadaşım.

hanımefendi hala kendinizi,çayınızı içti diye geçip içeri trip attığınızı hatalı değil normal görüyorsanız diyecek sözüm yok size.adam durduk yerde salonda yatsa evet sözünü tutmamış olurdu ve sizi desteklerdim ama siz surat asıyor ve içeri gidiyorsunuz sonrada eşim gelmedi sözünde durmadı oluyor.o da sizin bu çocukca tavrınıza kızmıs işte anlamıyor musunuz? eski konunuza baktım şimdi,evet çok zor günler geçirmişsiniz ama madem bir şans daha verdiniz bu evliliğe sadece emek vermeyi ondan beklemeyin.o kendince birşeyler yapıyor ortada..sizde lütfen biraz kendinizi düzeltin.boşanmak çünkü gerçekten kötü bi durum.benim ablam boşandı eşiyle seneler önce,en yakını olarak hem kendi çektiğini hemde yiğenimin boşanma sonrası yaşadıklarını çok iyi bilirim.boşanmaya evlilik yürümüyorsa elbet karşı değilim ama böyle gereksiz kapris,trip ve konuyu uzatarak evliliklerin yıpranıp,boşanmaya gitmesine de çok üzülüyorum.lütfen eşinizi eleştirmek yerine biraz sakin olun ve kendi tavırlarınızıda törpüleyin.umarım bundan sonra mutlu günleriniz olur hep.

Ozelestiri yaptim ve esime puding yaptim.. coook sever ve daha dun cani cekmisti.. gonlunu alirim sanirim. Gonlunu aldiktan sonraki zaman da salonda uyumasinin bends olusturdugu duygulari anlatirim diye dusunuyorum..

canim haklisin uzatmicam .. zaten esim eve her gelisinde gider kucagina otururum normalde, o da bebegimizi Nasil adverse beni ayni Sekilde sever. 8 vicinity aylik kizimiz var bir kucagina onu bir kucagina beni alir. Anlamadigim da, bu Adam Neden salonda yatiyor oldu olasi.. Iki bucuk hatta haric..

Uzatmicam aksam arkadaslar, esime puding yaptim, cani cekiyordu dun, sevdigi yemegi de yaparim karnabahar kizartmasi, barisiriz, sizler olmasaniz uzatacaktim..ozelestiri yapmayacaktim..

klavyenin otomatik duZeltmesini iptal et. butun kelimelerini ing ceviriyor.
ayrica madem bir adim attiniz baristiniz, tek tarafli olmaz. ikiniz de dikkatli olmalisiniz .ufak tefek seylerden trip atip odaya gitmissin yatmaya. bu onun salonda yatmasini normallestirir.

Sozunu tutmadi.. bunun mahcubiyetiyle sabah oyle kahvaltilar bilmem neler yapti. Utanmisti belliki..ben de uzatmicam Evet , buradaki hanimlar uyarmasa bir ay yuzune bakmamayi dusunuyordum.

Bakın biraz yapıcı olmanız lazım adamın sözünü tutmasını istiyosanız gerekli ortamı sizin hazırlamanız lazım erkekler biz kadar ince düşünemıyo. ne olmuş ki bi bardak çay beş dakıkada yenisi demlenir içilir gidip odaya yatmanız için Allah korusun çoook çoook önemli bi olay lazım

Canım benim bence hatalı olan sensin. Arkadaşların yazdıklarını ve ya ilk yazın dışındakileri okumadım. Sen eşine çayını içtiği için kırılmışsın, o da senin bunun üzerine takındığın tavra belli ki kırılmış. Ona "Hayatım çayımız zaten döküldü, niye benimkini de içiyorsun? Beni düşünmemen kalbimi kırdı." desen eşin eminim gidip sana koca bir çaydanlık çay demlerdi. Tamam onun da salon da uyuması yanlış, hem de sana söz vermesine rağmen, tepkine anlam veremediği için o da böyle mantıksızca davranmış bence. Ayrıca eşin sabah gönlünü almak için çabalamış, demek ki hatasını seni kırdığını farketmiş, sevdiğin şeyleri hazırlamış ama sen ona eşlik etmemişsin. En kötüsü de adamı yok saymışsın canım, sorduğu soruya cevap vermemişsin. Bu benim en çok kızdığım, en çok kırıldığım şeylerden biridir. Eminim o da kırılmış ve kızmıştır. O kadar şeyden sonra boşanma gibi ciddi bir kararın eşiğinden döndükten sonra lütfen artık birbirinizin değerini bilin; küçük güzel bir kızınız varmış hem de, olur olmaz şeylere kırılmayın, sen diliyle değil-ben diliyle konuşmaya özen gösterin, birbirinize karşı açık olun. Bunları yaptıktan sonra arada sevgi ve saygı varsa bence bir sorun kalmayacaktır.

böyle bir şey yaşasam, hadi çaya götürüyorsun beni der gülerdim....
küsüp gitmekle çocukluk etmişsiniz

yalnız şunu da eklemeden olmaz,
2 yıl neden sizden ayrı uyudu? bunu çözmeden sağlıklı bir ilişkiyi sürdürebileceğinizi düşünmüyorum
sadece üstü kapatıldığı için hem alışkanlık devam ediyor
hem de siz hala bunun stresini yaşıyor, yaşatıyorsunuz
sorun istemiyorsanız
çözerek ilerlemeniz gerekli

Cnm tel den giriyorum. Tel de turkce secenek Yok yurtdisindan almistim.. o nedenle ayarlayamadim . Yorumunuzu dikkate alcam. Haklisiniz. Uzatmicam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…