Beni Cok Iyi anladiniz.. Tesekkurler.. Cok Tesekkurler...Herkesin mutlaka basit bir nedenle naz yaptigi, tavir takindigi olmustur. Hele birde gecmis birikimleri varsa kontrol daha da zorlasir.
Burda mesele bir bardak cay degil kendisini dusunmedigine iclenmis konu sahibi ve konu uzamis. Buda o an icin ikisinindw elinde degildi belkide.
febem, bundan sonra daha temkinli yaklasmalisiniz. Esiniz daha onceki hallerinden pisman, simdi tekrarlasada bu bir firsat. Iyi de olacak kotude, evlilik bu. Duzelecek zamanla insaallah.
Esinizin adimlarini geri cevirmeyin, erkeklerin kopma noktasi daha hizli oluyor maalesef.
Bakiyorum bakiyorum kendimde sorun goremiyorum. Evet cay meselesinde tepkim Iyi olmadi ama erkek Adam sozunde durur.. hala inanamiyorum. Sizin esinizin hic sozunu tutmadigi oldu mu ?
canim haklisin uzatmicam .. zaten esim eve her gelisinde gider kucagina otururum normalde, o da bebegimizi Nasil adverse beni ayni Sekilde sever. 8 vicinity aylik kizimiz var bir kucagina onu bir kucagina beni alir. Anlamadigim da, bu Adam Neden salonda yatiyor oldu olasi.. Iki bucuk hatta haric..Bir ay yuzune bakmama gibi bir durum icine girdiğinizde esiniz zaten eskiye tekrar donerdi. Hatta ve hatta bu tur kaprislerinizi birkac defa tekrarlarsaniz esiniz uzaklasir, artik mucadele eymeyi birakir. Siz de dolu oldugunuz icin kontrol edemezsiniz ve kayar gider elinozden yuvaniz Allah korusun.
Siz esinozon yaninda esiniz de sizin yaninda huzur bulmali, rahat etmeli. Evde huzur yoksa ne isi var insanin orda
Bakiyorum bakiyorum kendimde sorun goremiyorum. Evet cay meselesinde tepkim Iyi olmadi ama erkek Adam sozunde durur.. hala inanamiyorum. Sizin esinizin hic sozunu tutmadigi oldu mu ?
Bence bütün sorun sizde, nasıl göremiyorsunuz?
Ozelestiri yaptim ve esime puding yaptim.. coook sever ve daha dun cani cekmisti.. gonlunu alirim sanirim. Gonlunu aldiktan sonraki zaman da salonda uyumasinin bends olusturdugu duygulari anlatirim diye dusunuyorum..aybeniz15 nediyim sok oldum okuyunca hata tamamen sizin sastim kaldim kadin evi evluligi cevirendir siz tersjni yapmissiniz cay meselesindn trip yattiniz salonda yatti diye mi sartimi tutmadi esin sizin onu sevdiginizden vok seviyormus sizi siz guzel bi sofra hazirlayin flan siz gonlunu alin esinizin bence
canim haklisin uzatmicam .. zaten esim eve her gelisinde gider kucagina otururum normalde, o da bebegimizi Nasil adverse beni ayni Sekilde sever. 8 vicinity aylik kizimiz var bir kucagina onu bir kucagina beni alir. Anlamadigim da, bu Adam Neden salonda yatiyor oldu olasi.. Iki bucuk hatta haric..Bir ay yuzune bakmama gibi bir durum icine girdiğinizde esiniz zaten eskiye tekrar donerdi. Hatta ve hatta bu tur kaprislerinizi birkac defa tekrarlarsaniz esiniz uzaklasir, artik mucadele eymeyi birakir. Siz de dolu oldugunuz icin kontrol edemezsiniz ve kayar gider elinozden yuvaniz Allah korusun.
Siz esinozon yaninda esiniz de sizin yaninda huzur bulmali, rahat etmeli. Evde huzur yoksa ne isi var insanin orda
klavyenin otomatik duZeltmesini iptal et. butun kelimelerini ing ceviriyor.canim haklisin uzatmicam .. zaten esim eve her gelisinde gider kucagina otururum normalde, o da bebegimizi Nasil adverse beni ayni Sekilde sever. 8 vicinity aylik kizimiz var bir kucagina onu bir kucagina beni alir. Anlamadigim da, bu Adam Neden salonda yatiyor oldu olasi.. Iki bucuk hatta haric..
Sozunu tutmadi.. bunun mahcubiyetiyle sabah oyle kahvaltilar bilmem neler yapti. Utanmisti belliki..ben de uzatmicam Evet , buradaki hanimlar uyarmasa bir ay yuzune bakmamayi dusunuyordum.
Cnm tel den giriyorum. Tel de turkce secenek Yok yurtdisindan almistim.. o nedenle ayarlayamadim . Yorumunuzu dikkate alcam. Haklisiniz. Uzatmicam.klavyenin otomatik duZeltmesini iptal et. butun kelimelerini ing ceviriyor.
ayrica madem bir adim attiniz baristiniz, tek tarafli olmaz. ikiniz de dikkatli olmalisiniz .ufak tefek seylerden trip atip odaya gitmissin yatmaya. bu onun salonda yatmasini normallestirir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?