- 5 Mayıs 2013
- 33.830
- 41.256
- 798
Aslinda benim takildigim cayi icmesi degil, odadan uyumasi, buna tahammulumun bittigini biliyor. Iki senelik evliyim iki senedir hep salonda uyudu ve bosanma asamasina gelince siz Verdi ama tutmadi..Yaptığınız şeyin adı şımarıklık..
Soğur diye içtim demlikte az var yani bir bardaklik gel doldurayim bunu iç iste demis ki adamne mi yapacak...mesela benim için tekrar çay demleyebilir değil mi?
Konuyu okuyana kadar gözüm şaşı oldu. Anladığım kadarıyla cevaplayayım.
Adamda çok büyük bir hata yok. Bu kez sorun sizde. Bir çay içti diye o kadar tavır almanın ne gereği vardı? Bir daha demlerdiniz olur biterdi. Üstüne üstlük sabaha kadar da tavrınızı sürdürmüşsünüz. Hadi yanına gittiğinizde suratı asıktı ışığı kapat dedi size, siz o zaman hayır kalk yatağımıza gidiyoruz hayatım deseydiniz gelecekti o adam. Sizden adım beklemiş, özür beklemiş. Siz yapmayınca yine ilk adımı o atmış. Çok abartmışsınız bence. Arayıp gönlünü alın.
Canim odada yatmasini gerektiriyo mu bu peki.. bu konudan bosanma asamalarindan donduk biz.yani size inanamıyorum daha yeni barışmışken her şey güzel gidiyorken ne gerek vardı ayrıca ortada bi hatada yok ne olur içmişse afiyet olsun diyip gidip bi çay daha demleseydiniz artık kettle var çay demlemek kaç dakika sürüyor... bence siz hatalısınız ortada bi hata yok olsa dahi biraz hata örtücü davranmalısınız.... ben eşinizin yerinde olsam çok gücüme giderdi...
Soğur diye içtim demlikte az var yani bir bardaklik gel doldurayim bunu iç iste demis ki adam
Esim bu nedenle mi salonda yatmistir acaba.. buna takilacak biri degildi . Baska bisey mi var acaba bilmiyorum ki.Eşim gelip çayını içtim gibi saçma sapan bir sebepten bana trip atsa ben bırak salonda yatmayı gider otelde yatarım herhalde.
Biraz mantıklı olun yahu adam daha ne yapsın?
Bundan dolayi yattiysa salonda, bilemiyorum artik.. ama bakin biz iki senelik evliyiz ve iki senedir salonda yatiyor. Hic benle yatmadi. Ben de bosanacaktim ki soz Verdi ve dun boyle sacks bi durumdan sonra bence bahane etti..Adamda sorun yokki , sorun sende ..
Cayi icti baslamisskn cocuk gibi tavor yapmaya , kim olsa salonda uyur bi cay icin bukadar tavir yapiliyorsa..
Ustelik adam kahvalti hazirlamis ona bile gitmemissin..
Ayip ya..
Adami affetin diye bikez , bukadar havalarda getme bence.
Ben de bir anlasam.. bunun icin mi yatti salonda yaniKonu cay icmesinden mi cikti simdi :?
Bundan dolayi yattiysa salonda, bilemiyorum artik.. ama bakin biz iki senelik evliyiz ve iki senedir salonda yatiyor. Hic benle yatmadi. Ben de bosanacaktim ki soz Verdi ve dun boyle sacks bi durumdan sonra bence bahane etti..
Canim, esim sozunu tutmadi. Ve esim Hayatimda oldugundan beri ilk kez sozunde durmadi.. soktayimm.Bazı şeyleri ne kadar abartıyorsunuz ...
Biz kadınlar bazen kendi huzurumuzu zorla kendimiz kaçırıyoruz sanki
Canim ya Cok da trip atmadim, Iyi afiyet olsun dedim ve yatip uyudum, salonda mi uyumaliydi.Sen çayı içti diye trip atarsan o da salonda da yatar gider annesinin evinde de yatar. Çay altıüstü. 10 dk da demlenir yenisi, bunun için kizilmaz ki
Esim bu nedenle mi salonda yatmistir acaba.. buna takilacak biri degildi . Baska bisey mi var acaba bilmiyorum ki.
Hatayı kendinizde aramayı hiç düşündünüz mü? Bu gidişle 2. Boşanma davasını eşiniz açar. Bu tavırlarınızı bir çeker, iki çeker sonra da kendi çeker gider. FAZLA NAZ AŞIK USANDIRI!Herkese merhabalar.. ben daha once konu acmistim bosaniyoruz diye, sonrasinda babamla adliyeye bile gitmistik bosanma davasi acacaktik vezneler kapaliydi falan derken esimle babam konustu bir Sonics varilamadi, ve biz bosanma karari aldik, ve babam.memlekete dondu.. babam dondukten iki gun sonra, biz esimle dava acmak icin, ve arabanin devrini benim uzerime almak icin evden cikacakken , esim besikte yatan kizimiza bakip aglamaya basladi ve biz o an birbirimize sarildik agladik beni ne Cok sevdigini aglaya aglaya soyledi, simsiki sarildi, optu falan ve biz o anlik duygisalliklarla baristik ama aksaminda yemege gidip detayli konusma karari aldik. Aksam detayli konustuk, ben tum sartlarimi soyledim ve kabul etti. Sartlarim suydu: bir daha evi dinlemeyecek,bayramlarda iki tarafa da gidilecek, kuslukler 3 gunu asla gecmeyecek, bir daha asla ama asla salondda utumayacak ( kirgin veya mid olds bile ) burda oturan iki ablam var, o lad davet edince sorun etmeyecek, gelecek vs.. ve biz 2 bucuk hafta once baristik.. ve o gun bugun tek bir kavgamiz bile olmadi, hatta bana surekli sarilip surekli beni oluyor oyle musmutluyduk.. simdi bunlari boyle using yazmamin sebebi, beni belki hatirlayan olur, siz hani bosaniyordunuz Der diye yazdim.. ......simdi, butun bunlarin uzerine soyle bir durum yasandi dun aksam: cay icecektik cay demlemistik ve ben kazara demligi dusurdum, savan seriliydi, esim savani topladi , ben de haliya gecen kismi sildim, ben silerken esim ikimize de doldurdugumuz cayi icmis, ikimizin bardagindakini de, zaten daha o ilk bardagi doldurduk ve daha caylari icmeden devrildi caydanlik.. haliyi temizledim nor de baktim benim cay da icilmis, benim cayi da mi ictin dedim Evet soguyordu yoksa dedi, Iyi, afiyet olsun dedim sonra elimdeki bez ve kovayla ciktim odadan, gel demlikte cay var dedi ama gitmedim, yattim yatagima girip, gece uyandim esim salonda uzaniyor, ve beni gorunce surati Cok asikti, lambayi kapat dedi, baktim yuzune uzunca ve lambayi kapatip , kapiyi da kapatip yattim , sabah uyanmis, bana mercimek corbasi pisirmis, bakkala gidip cikolata almis, firina gidip kepekli ekmek almis, hani sabahlari sevdigim seyleri hazirlamis, geldi yanima yalvardi, cicegimsin nolur birsey soyle bana ne olur gel Ye, sana hazirladim, kucaklayip gotururum falan, sofraya gelmezsen buraya getireyim yataga, bak seni Araba suruse goturcem de, falan da filan da,,,, ama bana soz vermisti, asla ne olursa olsun salonda uyumak Yok demisti, sozunden caydi.. ben tabi kahvaltiya gitmedim iceri, ona Cevap bile vermedim, ama Su an kalakaldim oyle, evden cikti, cikarken de montum nerde canim diye sordum Cevap vermedim , guveniyordum, siz verirse tutar diyordum,tutmadi...simdi ne yapmaliym.. cok uzun yazdim kusuruma bakmayin lutfen..
Cidden bu salonda yatacak bisey mi .. biz bu salonda yatma meselesinden bosaniyorduk amaEşim gelip çayını içtim gibi saçma sapan bir sebepten bana trip atsa ben bırak salonda yatmayı gider otelde yatarım herhalde.
Biraz mantıklı olun yahu adam daha ne yapsın?
Hatanın sizde olduğunu neden kabul etmiyorsunuz?Canim odada yatmasini gerektiriyo mu bu peki.. bu konudan bosanma asamalarindan donduk biz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?