akışına mı bırakmalıyım , ne yapmalıyım bilemiyorum..

Eşim gelip çayını içtim gibi saçma sapan bir sebepten bana trip atsa ben bırak salonda yatmayı gider otelde yatarım herhalde.
Biraz mantıklı olun yahu adam daha ne yapsın?

Yaptığınız şeyin adı şımarıklık..
Aslinda benim takildigim cayi icmesi degil, odadan uyumasi, buna tahammulumun bittigini biliyor. Iki senelik evliyim iki senedir hep salonda uyudu ve bosanma asamasina gelince siz Verdi ama tutmadi..

Canim odada yatmasini gerektiriyo mu bu peki.. bu konudan bosanma asamalarindan donduk biz.

Adamda sorun yokki , sorun sende ..
Cayi icti baslamisskn cocuk gibi tavor yapmaya , kim olsa salonda uyur bi cay icin bukadar tavir yapiliyorsa..

Ustelik adam kahvalti hazirlamis ona bile gitmemissin..
Ayip ya..
Adami affetin diye bikez , bukadar havalarda getme bence.

Eşim gelip çayını içtim gibi saçma sapan bir sebepten bana trip atsa ben bırak salonda yatmayı gider otelde yatarım herhalde.
Esim bu nedenle mi salonda yatmistir acaba.. buna takilacak biri degildi . Baska bisey mi var acaba bilmiyorum ki.

Telefondan mı yazıyorsunuz? Şu t9u ya kapatın ya da gönder tuşuna basmadan önce bir açın okuyun.

Konuya gelirsek sanırım siz iş yaparken onun keyif yapıp üstüne sizin çayınızı da içmesine sinir olmuşsunuz. Küçük bir trip atabilirdiniz. Ama olayı bu denli büyütmeniz hata olmuş. Bunun yerine sana ceza hem bardağımı doldurup hem de bana bisküvi getireceksin deyip yanağından öpseydiniz çok daha doğru olurdu.

Bundan dolayi yattiysa salonda, bilemiyorum artik.. ama bakin biz iki senelik evliyiz ve iki senedir salonda yatiyor. Hic benle yatmadi. Ben de bosanacaktim ki soz Verdi ve dun boyle sacks bi durumdan sonra bence bahane etti..

Gereksiz alinganlik gostermissiniz. Esiniz salonda yatmaktan vazgecmeli evet ama siz de gereksiz alinganliklarinizdan vazgecmelisiniz. Ben bayan olarak kadinlarin gereksiz alingnliklarinda sinir kupu oluyorum.

Ve de bosanmamak icin elinizden geleni yapin lutfen. Kolay bisey degil. Cocuk oyuncagi da degil. Evliyken kolay geliyor da insanin basina gelince omrunden omur gidiyor.

Bundan dolayi yattiysa salonda, bilemiyorum artik.. ama bakin biz iki senelik evliyiz ve iki senedir salonda yatiyor. Hic benle yatmadi. Ben de bosanacaktim ki soz Verdi ve dun boyle sacks bi durumdan sonra bence bahane etti..

Sen çayı içti diye trip atarsan o da salonda da yatar gider annesinin evinde de yatar. Çay altıüstü. 10 dk da demlenir yenisi, bunun için kizilmaz ki

Sen çayı içti diye trip atarsan o da salonda da yatar gider annesinin evinde de yatar. Çay altıüstü. 10 dk da demlenir yenisi, bunun için kizilmaz ki
Canim ya Cok da trip atmadim, Iyi afiyet olsun dedim ve yatip uyudum, salonda mi uyumaliydi.

Hatayı kendinizde aramayı hiç düşündünüz mü? Bu gidişle 2. Boşanma davasını eşiniz açar. Bu tavırlarınızı bir çeker, iki çeker sonra da kendi çeker gider. FAZLA NAZ AŞIK USANDIRI!

Cidden bu salonda yatacak bisey mi .. biz bu salonda yatma meselesinden bosaniyorduk ama

Canim odada yatmasini gerektiriyo mu bu peki.. bu konudan bosanma asamalarindan donduk biz.
Hatanın sizde olduğunu neden kabul etmiyorsunuz?
Adamın salonda yatmasına sebep olan sizsiniz. Söz vermiş evet ama yaptığınız çok saçma bir davranış ve çoğu insan aynı tepkiyi verirdi.
Etki tepki meselesi. Siz olayı bu kadar büyütmeseydiniz sorun çıkmazdı. Gereksiz gerginliği siz yaratmışsınız. Eşiniz sadece tepki vermiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…