Herkese merhabalar.. ben daha once konu acmistim bosaniyoruz diye, sonrasinda babamla adliyeye bile gitmistik bosanma davasi acacaktik vezneler kapaliydi falan derken esimle babam konustu bir Sonics varilamadi, ve biz bosanma karari aldik, ve babam.memlekete dondu.. babam dondukten iki gun sonra, biz esimle dava acmak icin, ve arabanin devrini benim uzerime almak icin evden cikacakken , esim besikte yatan kizimiza bakip aglamaya basladi ve biz o an birbirimize sarildik agladik beni ne Cok sevdigini aglaya aglaya soyledi, simsiki sarildi, optu falan ve biz o anlik duygisalliklarla baristik ama aksaminda yemege gidip detayli konusma karari aldik. Aksam detayli konustuk, ben tum sartlarimi soyledim ve kabul etti. Sartlarim suydu: bir daha evi dinlemeyecek,bayramlarda iki tarafa da gidilecek, kuslukler 3 gunu asla gecmeyecek, bir daha asla ama asla salondda utumayacak ( kirgin veya mid olds bile ) burda oturan iki ablam var, o lad davet edince sorun etmeyecek, gelecek vs.. ve biz 2 bucuk hafta once baristik.. ve o gun bugun tek bir kavgamiz bile olmadi, hatta bana surekli sarilip surekli beni oluyor oyle musmutluyduk.. simdi bunlari boyle using yazmamin sebebi, beni belki hatirlayan olur, siz hani bosaniyordunuz Der diye yazdim.. ......simdi, butun bunlarin uzerine soyle bir durum yasandi dun aksam: cay icecektik cay demlemistik ve ben kazara demligi dusurdum, savan seriliydi, esim savani topladi , ben de haliya gecen kismi sildim, ben silerken esim ikimize de doldurdugumuz cayi icmis, ikimizin bardagindakini de, zaten daha o ilk bardagi doldurduk ve daha caylari icmeden devrildi caydanlik.. haliyi temizledim nor de baktim benim cay da icilmis, benim cayi da mi ictin dedim Evet soguyordu yoksa dedi, Iyi, afiyet olsun dedim sonra elimdeki bez ve kovayla ciktim odadan, gel demlikte cay var dedi ama gitmedim, yattim yatagima girip, gece uyandim esim salonda uzaniyor, ve beni gorunce surati Cok asikti, lambayi kapat dedi, baktim yuzune uzunca ve lambayi kapatip , kapiyi da kapatip yattim , sabah uyanmis, bana mercimek corbasi pisirmis, bakkala gidip cikolata almis, firina gidip kepekli ekmek almis, hani sabahlari sevdigim seyleri hazirlamis, geldi yanima yalvardi, cicegimsin nolur birsey soyle bana ne olur gel Ye, sana hazirladim, kucaklayip gotururum falan, sofraya gelmezsen buraya getireyim yataga, bak seni Araba suruse goturcem de, falan da filan da,,,, ama bana soz vermisti, asla ne olursa olsun salonda uyumak Yok demisti, sozunden caydi.. ben tabi kahvaltiya gitmedim iceri, ona Cevap bile vermedim, ama Su an kalakaldim oyle, evden cikti, cikarken de montum nerde canim diye sordum Cevap vermedim , guveniyordum, siz verirse tutar diyordum,tutmadi...simdi ne yapmaliym.. cok uzun yazdim kusuruma bakmayin lutfen..
Keşke olay bu raddeye gelmeden çözülseymiş
Ama ben de böyle bir nedende alınganlık gösterirdim
ben temizlik yapacağım beyefendi çay içecek...bunu bencillik olarak görürüm ama tepkim böyle olmazdı
sonuçta incir çekirdeğini doldurmayacak bir sebep
neyse eşiniz affettirmek için kendini çaba göstermiş
konuşun uzlaşın
ikinci olarak eşinizin sözünü tutması için bence siz de çaba harcamalısınız...
sonuçta bu gayret gene size dönecek
canım ne yapacak adam az halıya değmiş bi bez alıp odamı halı silmeye girişecek evlilik bu bazen biri yapar bazen diğeri bunu hemen bencillik diye adlandırmak olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?