akışına mı bırakmalıyım , ne yapmalıyım bilemiyorum..

aybeniz15

Cahilsen öl lütfen!!!
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2014
2.080
2.023
158
Herkese merhabalar.. ben daha once konu acmistim bosaniyoruz diye, sonrasinda babamla adliyeye bile gitmistik bosanma davasi acacaktik vezneler kapaliydi falan derken esimle babam konustu bir Sonics varilamadi, ve biz bosanma karari aldik, ve babam.memlekete dondu.. babam dondukten iki gun sonra, biz esimle dava acmak icin, ve arabanin devrini benim uzerime almak icin evden cikacakken , esim besikte yatan kizimiza bakip aglamaya basladi ve biz o an birbirimize sarildik agladik beni ne Cok sevdigini aglaya aglaya soyledi, simsiki sarildi, optu falan ve biz o anlik duygisalliklarla baristik ama aksaminda yemege gidip detayli konusma karari aldik. Aksam detayli konustuk, ben tum sartlarimi soyledim ve kabul etti. Sartlarim suydu: bir daha evi dinlemeyecek,bayramlarda iki tarafa da gidilecek, kuslukler 3 gunu asla gecmeyecek, bir daha asla ama asla salondda utumayacak ( kirgin veya mid olds bile ) burda oturan iki ablam var, o lad davet edince sorun etmeyecek, gelecek vs.. ve biz 2 bucuk hafta once baristik.. ve o gun bugun tek bir kavgamiz bile olmadi, hatta bana surekli sarilip surekli beni oluyor oyle musmutluyduk.. simdi bunlari boyle using yazmamin sebebi, beni belki hatirlayan olur, siz hani bosaniyordunuz Der diye yazdim.. ......simdi, butun bunlarin uzerine soyle bir durum yasandi dun aksam: cay icecektik cay demlemistik ve ben kazara demligi dusurdum, savan seriliydi, esim savani topladi , ben de haliya gecen kismi sildim, ben silerken esim ikimize de doldurdugumuz cayi icmis, ikimizin bardagindakini de, zaten daha o ilk bardagi doldurduk ve daha caylari icmeden devrildi caydanlik.. haliyi temizledim nor de baktim benim cay da icilmis, benim cayi da mi ictin dedim Evet soguyordu yoksa dedi, Iyi, afiyet olsun dedim sonra elimdeki bez ve kovayla ciktim odadan, gel demlikte cay var dedi ama gitmedim, yattim yatagima girip, gece uyandim esim salonda uzaniyor, ve beni gorunce surati Cok asikti, lambayi kapat dedi, baktim yuzune uzunca ve lambayi kapatip , kapiyi da kapatip yattim , sabah uyanmis, bana mercimek corbasi pisirmis, bakkala gidip cikolata almis, firina gidip kepekli ekmek almis, hani sabahlari sevdigim seyleri hazirlamis, geldi yanima yalvardi, cicegimsin nolur birsey soyle bana ne olur gel Ye, sana hazirladim, kucaklayip gotururum falan, sofraya gelmezsen buraya getireyim yataga, bak seni Araba suruse goturcem de, falan da filan da,,,, ama bana soz vermisti, asla ne olursa olsun salonda uyumak Yok demisti, sozunden caydi.. ben tabi kahvaltiya gitmedim iceri, ona Cevap bile vermedim, ama Su an kalakaldim oyle, evden cikti, cikarken de montum nerde canim diye sordum Cevap vermedim , guveniyordum, siz verirse tutar diyordum,tutmadi...simdi ne yapmaliym.. cok uzun yazdim kusuruma bakmayin lutfen..

yani size inanamıyorum daha yeni barışmışken her şey güzel gidiyorken ne gerek vardı ayrıca ortada bi hatada yok ne olur içmişse afiyet olsun diyip gidip bi çay daha demleseydiniz artık kettle var çay demlemek kaç dakika sürüyor... bence siz hatalısınız ortada bi hata yok olsa dahi biraz hata örtücü davranmalısınız.... ben eşinizin yerinde olsam çok gücüme giderdi...

Konuyu okuyana kadar gözüm şaşı oldu. Anladığım kadarıyla cevaplayayım.
Adamda çok büyük bir hata yok. Bu kez sorun sizde. Bir çay içti diye o kadar tavır almanın ne gereği vardı? Bir daha demlerdiniz olur biterdi. Üstüne üstlük sabaha kadar da tavrınızı sürdürmüşsünüz. Hadi yanına gittiğinizde suratı asıktı ışığı kapat dedi size, siz o zaman hayır kalk yatağımıza gidiyoruz hayatım deseydiniz gelecekti o adam. Sizden adım beklemiş, özür beklemiş. Siz yapmayınca yine ilk adımı o atmış. Çok abartmışsınız bence. Arayıp gönlünü alın.

Eşim benim çayımı içse neyin problemini yapacağım ki diye düşündüm, eşim ya Hû!
Böyle eften püften birşeyi nasıl büyütüp kavga haline getirdiniz ki?
Adam resmen pişman olmuş ve üstünüze titriyor, yıldırmaya mı çalışıyorsunuz?
Bir de içeride yattığı için dert edinmişsiniz, e siz de müsaade etmeseydiniz o zaman? Alt tarafı bir çay, afiyet olsun diyemediniz mi???
Adam bir de kalkmış sabah öyle kahvaltı hazırlıkları falan...
Aranız tekrar soğursa sebep siz olursunuz gibi geldi bana.

Not: Önceki konunuza vakıf değilim.

Yazmayim dedim de duramadim. Cayi icti diye kusmussunuz ya saka gibi bizde olsa boyle bisey esim de icerdi ki ihtimal veriyorum. Obur derdim takilirdim gulusurduk en kotu ihtimal sakayla karisik ceza olsun diye cay demletirdim. Ben gercekten kadin olarak bile anlayamadim mantiginizi erkek nasil anlasin. Eminim 15 gundur hareketlerine dikkat ettigi halde bu kadar basit bisey icin tepkiniz anlayamadigindan dusunmek icin gitmistir adam. Ustelik sabah yaptiklari da cabasi. Hem aksam hem sabah coknyanlis yapmissiniz. Sabahki onca seyi nasil gormeze geldiniz. Bu adam daha size surpriz yapar mi sizin icin cabalr mi sizce. Valla yaparsa da helal olsun. Resmen bahane aramissiniz

Cayinizi icti diye mi yani ? Kusura bakmayin da yazik kocaniza ya. Bu sekilde omur gecmez yani, bence kocaniz cok hakli beraber uyumak istememekte. Boyle sacma bir seyden olay cikarmaniz cok garip. Su ana kadar bdvde gordugum en garip konu hatta

şaka gibi yahu. yani senin çayını içse ne olur. bu sebepten gidip odada yatılır mı? allah aşkına yapmayın böyle şeyler. adamcağız gelmiş sabah bir sürü de dil dökmüş. uzatmayın lütfen.

Keşke olay bu raddeye gelmeden çözülseymiş
Ama ben de böyle bir nedende alınganlık gösterirdim
ben temizlik yapacağım beyefendi çay içecek...bunu bencillik olarak görürüm ama tepkim böyle olmazdı
sonuçta incir çekirdeğini doldurmayacak bir sebep
neyse eşiniz affettirmek için kendini çaba göstermiş
konuşun uzlaşın

ikinci olarak eşinizin sözünü tutması için bence siz de çaba harcamalısınız...
sonuçta bu gayret gene size dönecek

bi bardak çayı içti diyemi oldu bunlar şaka gibisin gerçekten içsin ne olacak soğuyup gidecekti zaten bence sınırlarını fazla zorlama bir noktaya kadar canım cicim der uzun uzun bakıp giden sensin oda yatmış böyle ufak şeyleri takarsan çok yorulur ve çok yorarsın

canım ne yapacak adam az halıya değmiş bi bez alıp odamı halı silmeye girişecek evlilik bu bazen biri yapar bazen diğeri bunu hemen bencillik diye adlandırmak olmaz

canım ne yapacak adam az halıya değmiş bi bez alıp odamı halı silmeye girişecek evlilik bu bazen biri yapar bazen diğeri bunu hemen bencillik diye adlandırmak olmaz

ne mi yapacak...mesela benim için tekrar çay demleyebilir değil mi?

Allahımmm ya febemm diğer tartışma sebeplerinizde böyle miydi ? Benim eşimde olsa içerdi son kalan çayı doldurduğumda bile içiyor hatta birer bardak bitki çayı yaptığımda da hiç küsmek aklıma gelmedi dur bir dahakine küseyim:)) yapmayın kızlar ufacık şeylerden bunaltıp kocaman sorunlarda susup kalıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…