ben bi kere yok etmeye calistim gitti koltugun yastigini alip geldibende pes ettim
tam tabiriyle söylemişinD: neden yastık burcu ? anlatırmısın duygularını?
hadi yahaklısın. ben hem mickey mouse ı hemde yastığı bi gece yok edicem bakalım nolcak D:
çok yalnız hissediyorum kendimi yastığım olmadığında evde 2evcil hayvan ile yaşıyorum kaç zamandır..insan görmeye çıkıyorum bazen dışarı..
ama yastığım olmasa naparım ben dertdaşım insanım o benim..
elbise dikicem ona yakında..
amma dram yaptım be üüüf
canim bunlar alismis illa bisey bulurlar sarilmak icin bide benimki hem o yastiga ben bana sariliyo yastik ortada oluyo diyorum oluyorum cek su yastigi tam kafayi yemelik ya
ala alaaaa çok tuhaffffyastıksız yalnızsın demek
trajikomik yalnız. yastık ne ki yahu yünle dolu kumaş
hayıııııııııııııııııııııııırrrrrrrrrrr
kumaş parçası değil oooo
candır o can
ahahahahaha o derece. eyvahlar olsun
tamam severim ama o kadarda değil..yastıksız yatmam abi diyede bişey yok yani
koca öküzcüüüüm var nede olsa yanımda
Ben bu topiğin konuşmalarını okurken çok eğleniyorum yanlış anlamayın çok samimi konuşmalar da ondan heralde ...
Evli değilim asker yolu bekliyorum ama bu topiği favorilerime eklicem lazım olcak gibi
Ben bu topiğin konuşmalarını okurken çok eğleniyorum yanlış anlamayın çok samimi konuşmalar da ondan heralde ...
Evli değilim asker yolu bekliyorum ama bu topiği favorilerime eklicem lazım olcak gibi
selam değişik bı yermiş burası
10 yıllık evliyim en monotonunuz benım herhalde
benım aklıma bu monotonluktan kurtulmak için ıkı şey geliyor
ya monotonluğa alışıcaz yada sık sık eş değiştiricez monotonluk falan kalmıycakşaka yapıyorum tabıkıde
bu monotonluğun kurtuluşu yok bence ne yazıkki
aaa tatlım hoşgeldiiin..evet dert topiğinde geyiksel takılıyoruz değişik oldu bizim içinde
dert yana yana eğleniyoruz
ohh ohh şimdiden içimi bi tatil heyecanı kapladı
çok çok teşekkür ederim canım beni düşündüğün için
hoşbuldum canım bende şuracığa dertlerımı döküversemmi
ya yanlarında karıları var nede bize sarılmıyolar bunlar. yok edicem o yastığıD:
hahahahahaahhah hai filmlerde vardır ya kadın elinde tepsiyle yatak odasına kahvaltı getirir. bi gün yaptım, beni odadan kovdu eşşek kafalı :D çok titizde kırıntı düşermiş.. ormantik adam.