Akıllı ve Evli bayanlar monotonluktan kurtulmak için farklı olarak ne yapıyorsunuz ?

hahhhahahhaha eş deiştircez he hep aynı şeylerimi yaparsınız ?

seninkiyle benimki birbirine cok benzio benimkininde yastiga sarilip uyuma aliskanligi var cok kiskaniyorum o yastigi ya artik evlendin ben varim bana sarilsana diyorum yastiga sarilacagina oyle deyince sariliyor 2 dk sonra bakiyorum tekrar yastigi almis kicini donmus yatiyor

Cookie inanmiyorum ne zaman evlendinde bir ay oldu kiz masallah sanaaaaa Allah mesut etsin bir ömür boyu

yaa evlendikten sonra inanilmaz hizli geçiyor zaman demi

Beklerken töbe geçmiyordu bu kadar hizli

hahahah süpermis seninkide aynen benziyormus eslerimiz canim çocuk ruhlular nolcak
Ama iyi oluyor ya baska türlü ömürde hayatta geçmezdi Allahim bozmasin

Bizim bide yatar yatmaz bogusmalarimiz meshurdur, evlenmeden önce bi saat telefonda bogusurduk simdi onu yerine getiriyoruz
Yok yataktan atmalar, bogmaya calismalar falan bi saat uyutmayiz birbirimizi.
He ama kocam sessizlik oldugu saniye uykuya daliyor ve ben kaliyorum böyle
O uyurken konusturmaya calisiyorum, gidikliyorum, yataktan itiyorum uyanmiyor yorulunca bende uyuyorum her aksam böyledir bu

birazdan kızlar neden kıskançsınız diye topic açıcam hatun resmime kalkmış abuk subuk yorum yapmş, burnum estetik diye bağırıyomuş, yok fettan görünüyomuşum. özgüvensiz bunlar yaaa

birazdan kızlar neden kıskançsınız diye topic açıcam hatun resmime kalkmış abuk subuk yorum yapmş, burnum estetik diye bağırıyomuş, yok fettan görünüyomuşum. özgüvensiz bunlar yaaa

aaaaaaa bak terbiyesizlereee
bulaşma sen bırak

yakışıosa kendi de yaptırsın önemli olan yakıştırmak Valla kimse de laf etmesinnnn ciddi anlamda çekememezlik kokuları var

extreme çiftler varsa bekliyoruz. actioncular gelsin

degisiklik olsun diye hergün parasütle atlayis yapanlar varmidir acaba baya bi ekşın katar evlilige heralde

salla ya

sag ol tatlım aminn

hahaha aynen öyle yaa yok böyle bir şey o konuda bile aynıyız daha gecen gun yaşadık hatta akşam sözleştik kitap okuyacağız bu akşam diye o da aşkım bu akşam dergi okuyalım bence dedi iyi dedim sen dergini al madem ben kitabımı geçtik köşelerimize baktım iki dk sonra kaldırdı kafayı aşkım bence yatakta okuyalım ya baş ucu abajurlarını boşuna mı aldık dedi hadi dedim ona da tamam kıyamadım yerleştim yerime bi guzel aldım kitabımı o da dergisini aldı bi sayfa cevirdi ondan sonra baktım daha ses yok... uyumus hemen neler yaptım neler uyansın diye ama banamısın demedi en sonunda pes edip ben de uyudum

bazen kucuk cocuk falan gorunce askım biz de mi yapsak ki beklemeden diyo... kasımı kaldırıp bakıyorum su an bi bebegim var zaten ikinciye hazır degilm diyorum sonra gercekten cocuk gibiler yaa

hahah çok fenalar çok bide gidip yatakta okumak istemis, uyuma niyeti vardi seni kandirmis güya

ama hakkaten bi bebek yetiyor simdilik dimi

bizim de 1 yılımız doldu
ben normalde çalışmıyorum bazı zamanlar iş olduğunda evden çalışıyorum eşim de hafta sonları boş
hafta içi eşim çok yorgun değilse akşamları çıkıp yürüyüş yapıyoruz sonrada gidip salıncakta oturuyoruz parkta
o yürüyüşler çok guzel oluyo çunku evde olunca tv ye bakıp bişey konuşmuyosun ama yuruyuz yaparken bi suru konuşacak konu oluyo
eşimle tv konusunda çok anlaşamıyoruz o altyazılı dizi izler bense sevmiyorum altyazılı bişiler izlemeyi bende o dizi izlerken face de falan takılıyorum yada ona takılıyorum :) bazen gıcık oluyo tabi :)
ama mesela hep kanepede onun yanına uzanırım odada 2 kanepe var birini henuz hiç kullanmadık ne kadar sığmayız etmeyiz kilo aldık vs desede ben bi yolunu bulur yanına yatarım :) sonra o dizi izlerken onu izlerim
bazende benim dizilerim olur o zaman da o nette takılır haber okur falan

eşim oyun pek sevmez evde tavla kagıt falan var ama oynamıyoruz
puzzle ilk aldıgımda biraz yardım etmişti ikinciye elini bile surmedi ben puzzle yaparken puzzlea takıldın benimle hiç ilgilenmiyosun diye sızlandı durdu :)
ilk zamanlar kitap okuyoduk bu aralar pek kitap almıyoruz elimize
hafta sonlarımız guzel gecer eşim erken uyanır ben biraz daha uyumak isterim o çizgifilmlerini izler çayıu koyar bende kalkar kahvaltı hazırlarım, çizgifilmler eşliğinde kahvaltı yaparız
istanbula çok gidiyoruz haftasıonları yakın olduğu için ama bu ara araba aladık ve biraz kemer sıkma politikası ben çok para harcamak istemiyorum
pikniğe falan kayınvalidemlerle komşularla falan gideriz genelde
ilk zamanlar market çok geziyoduk bu ara o konuda biraz atışmaya başladık
ben mesela evlenmeden önce hep eşimle mutfakta birlikte yemek yapmaktan çok keyif alıcamı düşünürdüm ama mutfaga ne zaman birlikte girsek mutlaka bi konuda anlaşamıyoruz :)

bizim en çok eylendiğimiz yerse yatağımız, ne kadar uykulu da yatağa gitsek yatakta çok gülüyoruz, eşim çok gıdıklanır bende onu gıdıklarım sonra o beni ısırır, ben onun soylediklerine komik cevaplar veririm onu güldürürüm

ama bizim bi sorunumuz var yani benim kocamla ilgili bi sorunum
kocam supriz özürlü ne sevgililer gunu ne dogum gunu ne evlilik yıldonumu bi supriz yapmadı ya puff nasıl supriz yaptırcam ben bu adama

hahah çok fenalar çok bide gidip yatakta okumak istemis, uyuma niyeti vardi seni kandirmis güya

ama hakkaten bi bebek yetiyor simdilik dimi

ya sormaaa kandırıkçııı sabah dedim zaten ask olsun sen beni kandırdın diye askım valla rahat ederiz diye soylemiştim biraz fazla rahat etmişim kusura bakma dedi aynen tatlım yetiyo ikinciye hiç gerek yok zaten öyle diyo ama suan bizim bebegimiz olsa beni bebekle paylasamaz.. kendisi de diyo zaten ona napıyosan aynısından ben de isticem diye bebek oldugunu o da kabul ediyo yani

Princess süpriz yapmayan birine yaptırmaya calısmak cok da anlamlı gelmiyo bana... Ne biliyim ben eşime bana supriz yapmıosun sen solesin bolesin diyerek yapmasındansa hiç yapmasın içinden geliyosa yapar zaten o zaman anlamlı olur diger turlu benim zorlamamla dememle yapması sadece benim gonlumu hos tutmak icin olur...

benim sana tavsiyem o yapmıosa senin yapman... sürekli suprizler yap ona senden gordukce o da alısır bi sure sonra belki.. bu supriz meselesi tamamen dogal yolla olmalı ve kesinlikle icten gelmeli bence

merhaba bayanlar..
çağlişkomun yazıklarını görünce bende okudum ara ara yazdıklarınızı.
maşALLAH diyorum hepinizi

bende bişey sorcam. hepiniz severekmi evlendiniz:44::44: yani mantık evliliği yapan varmı aramızda
bu arada ben bekarım

hahah vay be bebekle bile paylasamiyor seni demek

benimkiside özel günlerde süpriz özürlüsüdür, ama herhangi bir günde yapar süprizini, içinden gelmesi tabiki iyidir ama yinede bekliyor insan her özel günde. Artik bende yapmicam ama 1 senede öyle deneyim hiç tinlamicam bakalim

ya aslında bu konuda tamamen ozurlu olsa belki anlıycam ama benden bir gun once olan babasının dogum gunu için hediye pasta almayı bilen adam bana gelince neden hiç bişey yapmadı buna halaa bi anlam veremiyorum

ben mantık evliliği yaptım ama tanıdığım ünv.ark. olduğum kişiyle ben değil ama o bana okuldaykende aşıktı:)))güzel iş bulunca tamda 4 yıllık sevgilimden ayrıldığım dönemde bana açılmıştı eşim daha iyilerine layıksın falan diye:))öyle başladı sonra baktım değerimi bilen akıllı biri zaten tanıyorumda kaçırmıyım dedim allah aşükür şuan mutluyum bir dediğimi iki etmez ama sorunlarda her evlilikte oldğu gibi olmuyorda değil...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…