selam değişik bı yermiş burası
10 yıllık evliyim en monotonunuz benım herhalde
benım aklıma bu monotonluktan kurtulmak için ıkı şey geliyor
ya monotonluğa alışıcaz yada sık sık eş değiştiricez monotonluk falan kalmıycakşaka yapıyorum tabıkıde
bu monotonluğun kurtuluşu yok bence ne yazıkki
size bişey anlatıyımda gülün. benimki spor yapıyo kaslı maslı bi adam. bunda yastığa sarılarak uyuma diye bi alışkanlık var. bi akşam annem geldi bize, o yastığı anneme verdik mecburen. yastıksız yattı şimdi bu. gece uyanıp bir bakarım ki yatağın kenarındaki mickey mouse oyuncağını almış ona sarılmış yatmış. gece ne güldüm yaD :
siz de 1 yılı devirdiniz yahu maşallahben de nasıl gecti anlamayacagım sanırım evlenmeden önce gün sayarken gecmeyen zaman evlendim evleneli su gibi akıp gidiyo
yazını okuyunca cok güldüm cunku eslerimiz cok benziyormus seninleaaa aynı benimki dedim benim eşim de öyledir gülmeyi, güldürmeyi çok sever... ne yapsam da gülsek acaba diye düşünüyo sanki bazen öle gelio
izinde uzun suredir sacları cok uzadı mesela gecen film izliyoduk bu bianda kalktı iceri gitti dedim heralde sıkıştı acele acele lavoboya gittiiki dk sonra bi döndü saclarını önünü ve yanlarını kabartmıs.. Askmı bak Volverine oldum ben nasıl diye daldı içeri film izlerken aklına muzırlık gelmiş hemen
ben de çocuk ruhlu biriyim zaten... onun şakalarını cok severim elimden geldigince de karsılık veririm
biraz da sırrı burda galiba... herkesin içinde bi çocuk var ya işte onu asla öldürmemek aksine sürekli çocuk kalması için elimizden geleni yapmak gerekiyo.. Evlilik, nişanlılık, sevgililik... ilişkinin adı ne olursa olsun...
sağol tatlım
yok şimdiye kadar kavgaya tutuşmadık ama tatlı kapışmalar oluyor tabi, tavsiye ederim
vay be herkes neler yaşıyomuş evlerde :D: bi tek manyak biz değilmişiz
sanmiyorum ya neler neler vardir eminim
durbi şöyle hepsini toplıyayımda toptany yazarım
birazdan kızlar neden kıskançsınız diye topic açıcamhatun resmime kalkmış abuk subuk yorum yapmş, burnum estetik diye bağırıyomuş, yok fettan görünüyomuşum. özgüvensiz bunlar yaaa
birazdan kızlar neden kıskançsınız diye topic açıcamhatun resmime kalkmış abuk subuk yorum yapmş, burnum estetik diye bağırıyomuş, yok fettan görünüyomuşum. özgüvensiz bunlar yaaa
extreme çiftler varsa bekliyoruz. actioncular gelsin
Cookieinanmiyorum ne zaman evlendinde bir ay oldu kiz masallah sanaaaaa Allah mesut etsin bir ömür boyu
yaa evlendikten sonra inanilmaz hizli geçiyor zaman demi
Beklerken töbe geçmiyordu bu kadar hizli
hahahah süpermis seninkide aynen benziyormus eslerimiz canimçocuk ruhlular nolcak
Ama iyi oluyor ya baska türlü ömürde hayatta geçmezdiAllahim bozmasin
Bizim bide yatar yatmaz bogusmalarimiz meshurdur, evlenmeden önce bi saat telefonda bogusurduk simdi onu yerine getiriyoruz
Yok yataktan atmalar, bogmaya calismalar falan bi saat uyutmayiz birbirimizi.
He ama kocam sessizlik oldugu saniye uykuya daliyor ve ben kaliyorum böyle
O uyurken konusturmaya calisiyorum, gidikliyorum, yataktan itiyorum uyanmiyoryorulunca bende uyuyorum her aksam böyledir bu
sag ol tatlım aminn
hahaha aynen öyle yaa yok böyle bir şey o konuda bile aynıyız daha gecen gun yaşadık hattaakşam sözleştik kitap okuyacağız bu akşam diye o da aşkım bu akşam dergi okuyalım bence dedi iyi dedim sen dergini al madem ben kitabımı geçtik köşelerimize baktım iki dk sonra kaldırdı kafayı aşkım bence yatakta okuyalım ya baş ucu abajurlarını boşuna mı aldık dedi hadi dedim ona da tamam kıyamadım yerleştim yerime bi guzel aldım kitabımı o da dergisini aldı bi sayfa cevirdi ondan sonra baktım daha ses yok... uyumus hemen neler yaptım neler uyansın diye ama banamısın demedi en sonunda pes edip ben de uyudum
bazen kucuk cocuk falan gorunce askım biz de mi yapsak ki beklemeden diyo... kasımı kaldırıp bakıyorum su an bi bebegim var zaten ikinciye hazır degilm diyorum sonragercekten cocuk gibiler yaa
hahah çok fenalar çokbide gidip yatakta okumak istemis, uyuma niyeti vardi seni kandirmis güya
ama hakkaten bi bebek yetiyor simdilik dimi
ya sormaaa kandırıkçııı sabah dedim zaten ask olsun sen beni kandırdın diye askım valla rahat ederiz diye soylemiştim biraz fazla rahat etmişim kusura bakma dedi aynen tatlım yetiyo ikinciye hiç gerek yok zaten öyle diyo ama suan bizim bebegimiz olsa beni bebekle paylasamaz.. kendisi de diyo zaten ona napıyosan aynısından ben de isticem diye bebek oldugunu o da kabul ediyo yani
Princess süpriz yapmayan birine yaptırmaya calısmak cok da anlamlı gelmiyo bana... Ne biliyim ben eşime bana supriz yapmıosun sen solesin bolesin diyerek yapmasındansa hiç yapmasın içinden geliyosa yapar zaten o zaman anlamlı olur diger turlu benim zorlamamla dememle yapması sadece benim gonlumu hos tutmak icin olur...
benim sana tavsiyem o yapmıosa senin yapman... sürekli suprizler yap ona senden gordukce o da alısır bi sure sonra belki.. bu supriz meselesi tamamen dogal yolla olmalı ve kesinlikle icten gelmeli bence