Kizlari bosanmadi bosancm diye geldi dava açmıyor istedgini kabul ettirmek için blof yapıyor kocasıni avuçlarının içine almaslar kocasinin ailesi bile uzak duruyor ogulundan kardesleriylede küstürdü gorumcem kocasini. Ailesi bile sitem ediyor gorumcemin kocasına senin ailen onlar olmus die hep kaynanamdalarCanım benim ya bir de annenin üzerinden para mı çektin o adama.. Aslında kızları da boşanmış... Bu durumda olan ailleler gelinlerine daha çok kıymet vermeli.. Kızıyla özdeşleştirmeli... Sen çok küçüksün.. Annenin de maddi durumu iyi Annen arkandaysa ayrılmayı düşün derim.
Tsk ederm anlıyorum ama beceremiyorum tam tamam dedirtiyorum oda istiyorum diyo ailesinede diyor ne zaman amnesiyle başbaşa kalsa vazgeçiyor ben yonetemiyorum eşimi
Of işin çok zor gerçekten. Allah sana sabır versin, o kocana da akıl. İnsan evlenince ayrı bir aile olur, bunu öğrenmeden niye evleniyor ki bu millet. Madem anasının lafları bu kadar önemli evlenmeseydi senle hayret bişey. Anasının dizinin dibinde yaşlanaydı bu herif. Çok üzülüyorum böyle acı çeken kızlara. Ne hayallerle evlenip yuva kuruyorsunuz, elin oğlu anasıyla bir olup o yuvanın içine ediyor.
Okurken daral geldi içime valla.. Aynı evde yaşamanıza gerek yok ki aynı apartmandaymışsınız doğal olarak ta görüşmemeniz imkansız.. Eşinizde ailesine çok düşkün anladığım kadarıyla.. Ya o apartmandan taşınacaksınız, ya eşinize söyleyip tavır koymasını sağlayacaksınız , ya siz hepsinin ağzının payını verecek eşinizle çarpışmayı sorun yaşamayı göze alacaksınız yada çekeceksiniz...
Eşime söylesem bn fesat ailsini istemeyen oluyorm demedgi kalmıyor onlara ağız payı versem bu sefer eşim beni onların yanında küçük düşürecek azarlayacak zaten bütün aileye rezil ettiler beni sizi evine isyemiyo misafir sevmiyor demişler kimse gelmesn bma onlara muhtaç olayım diye herhalde inandiramadm misafir istemeyen kendisi evi batacak diye ben ayrilik asamasnda ailen çok fazla geliyor misafirim gelecek bozden çıkmıyorlar demiştim hercektende oyleydi edimin arkadasinin eşi şok olmuştu bizim gelecgmizi soylemednmi neden burdapar bn sana haber verdm demişti kayinvaldem ve gorumcem kıza ben mutfaktayken bizi yalvar yakar çağırdı demişler kızda bna aşk plsun biz edlerimzle rahat oturalim diye haber verdm demsti bu günün ardından eşimle konustum beni rezil ettiler niye geliyorlar bu kadar dedim annemin evine gitcm dedm götürdü prda tartıştık annemde kızım haklı diyince senden ana olmaz kizina akıl ver dedi gitti 10 gün snra kuzenlerini araya soktu bi şekilde baristik ama herkes bana kirgin sizi istemiyolar demişler kuzenlerine akrabalarına bazıları biz sana ne yaptık gelmeyz dediler gelmedilerde inandiramadm
yaa marlişkom bole ınsanları sen ıyı bılırsın benden :))) konu sahıbesını en ıyı ben anlarım ağzıyla kus tutsa yaranamaz ne aıleye ne ese kaz kafalı olunca koca ne etsen boşşş ... ya susup oturacak yada bıtırecek evlılıgını ne o apartmandan cıkarır o koca bu kızcagızı nede hakkını savunur .... aynı benım odun ... sonuc 2 yıldır cekıyorum 500 km uzaktakı aılesını geldılermı mın 1 ay kalıyolar evde hergun bır kavga cıkartıyolar temellı yan yana olsak eyvah eyvahh bu kadarda yurumezdı ... rabbım su erkeklere azıcık akıl fıkır versın kı eslerının degerını kıymetını anlasın bılsınler anneyı anne gıbı tac kadınını kadın gıbı saydırsınlar ayırt edemedıklerı ıcın tum sorun ....Ağzım açık kaldı resmen misafirin az ve öz geleni sevilir bizde gelip de efendi gibi oturup huzur bozmayanı makbuldür... Eşinde anne babası yerine hane olduktan sonra eşini ezdirmeyen ailesinin yanında üstün tutandır.. Senin işin zor canım ALLAH kolaylık versin..
yaa marlişkom bole ınsanları sen ıyı bılırsın benden :))) konu sahıbesını en ıyı ben anlarım ağzıyla kus tutsa yaranamaz ne aıleye ne ese kaz kafalı olunca koca ne etsen boşşş ... ya susup oturacak yada bıtırecek evlılıgını ne o apartmandan cıkarır o koca bu kızcagızı nede hakkını savunur .... aynı benım odun ... sonuc 2 yıldır cekıyorum 500 km uzaktakı aılesını geldılermı mın 1 ay kalıyolar evde hergun bır kavga cıkartıyolar temellı yan yana olsak eyvah eyvahh bu kadarda yurumezdı ... rabbım su erkeklere azıcık akıl fıkır versın kı eslerının degerını kıymetını anlasın bılsınler anneyı anne gıbı tac kadınını kadın gıbı saydırsınlar ayırt edemedıklerı ıcın tum sorun ....
bencede sen kocacıgını op basına tac yap arkadasım ama onuda yontana bakmak lazım sımdıHaklısın ecmelim ben böyle şeyleri okuyunca benimkiler melekmiş diyorum ama maalesef küsüz...Kv. kp. bir tarafa her şey eşte bitiyor orta yolu bulup hem eşini hem anne ve banasını idare etmeyi bilip dur demeli ama maalesef.
Aynen öyle canım ya ne güzel anlatmissin madem ayrilamiypdunz beni niye yaktinz ben ve oglumu aile olarak gormuyo ablası annesi babası hepimz aileyiz gibi görüyor tabiki hepimz ailyz ama önce çekirdek aile gelmzmi insan önce karisini cocegunu dusunmzmi ayrilsak iyimi olacak.
Okurken daral geldi içime valla.. Aynı evde yaşamanıza gerek yok ki aynı apartmandaymışsınız doğal olarak ta görüşmemeniz imkansız.. Eşinizde ailesine çok düşkün anladığım kadarıyla.. Ya o apartmandan taşınacaksınız, ya eşinize söyleyip tavır koymasını sağlayacaksınız , ya siz hepsinin ağzının payını verecek eşinizle çarpışmayı sorun yaşamayı göze alacaksınız yada çekeceksiniz...
yaa marlişkom bole ınsanları sen ıyı bılırsın benden :))) konu sahıbesını en ıyı ben anlarım ağzıyla kus tutsa yaranamaz ne aıleye ne ese kaz kafalı olunca koca ne etsen boşşş ... ya susup oturacak yada bıtırecek evlılıgını ne o apartmandan cıkarır o koca bu kızcagızı nede hakkını savunur .... aynı benım odun ... sonuc 2 yıldır cekıyorum 500 km uzaktakı aılesını geldılermı mın 1 ay kalıyolar evde hergun bır kavga cıkartıyolar temellı yan yana olsak eyvah eyvahh bu kadarda yurumezdı ... rabbım su erkeklere azıcık akıl fıkır versın kı eslerının degerını kıymetını anlasın bılsınler anneyı anne gıbı tac kadınını kadın gıbı saydırsınlar ayırt edemedıklerı ıcın tum sorun ....
yani konu sahıbesı arkadasım ıkı secenegın var ya katlanacan hayat boyu ya bıtırıcen karsı taraftan duzelmesını bekleme yada boşa cabalama derım olan sana olur kelın merhemı olsa kendı kafasına surerdı ...
bencede sen kocacıgını op basına tac yap arkadasım ama onuda yontana bakmak lazım sımdısenelerce dıdındın beee gulıstan sonunda başardın helal olsun ...
biz halk arasında bu tiplere olgunlaşmamış erkek modeli diyoruz ana kuzusu ayaklarının uzerunde durup yenı aılesını sahıplenemeyen tıpler bunlara ne etsen boşş sepetleyıp anasının koynuna gerı gondermek en guselıde ıstee yapabılene benım gıbı yapayanda kos kos bekler ha bugun ha yarın dıye
Allah yardımcın olsun canım. Gerçekten çok zor. Tabii ki önce eş ve çocuklar. Bunu okuyacak erkekler olacaktır eminim, o kas kafanıza şunu sokun gizli gizli forumu takip eden erkekler! Evlendiğin zaman eşini, çocuğunu ilk sıraya koyamayacaksan hiç evlenme. Milletin kzıının başını yakma. Kendi bacınıza yapılsa ortalıı ayağa kaldırırsınız, karınıza nasıl reva görürsünüz böyle birşeyi. Gıcık oluyorum şu öküz model kocalara.
sağol arkadaşım benım umudum yok artık duzelebılecegıne 2 aydır yanımda degıl esım aılesıın memleketınde ...orda ıs buldu habıre bızı cagırıyor yemezler... 2 yıldır bos bos mucadele edıyorum ıster gelır ısterse... bu evlılıgı bıtırır umrum degıl artık sabır sabırda bı yere kadar...Seninde allah yardimcin olsun arkadaşım ne yapcm bilemiyorum umarım bizim odunlar bir an önce düzelir
allah nazardan saklasınValla doğru söylüyorsun ecmelcim... Zor iş elle geçinmek deveye hendek atlatmaktan daha zor diye boşuna demiyor eskiler.. Baştan uğraş verince artık yoruldum kalemde huzurla oturuyorum
Bosansamkabul ederler zaten bir annem bir kız kardesmm var ama eşim anneme 30 miyar kredi cektirdi bir ödüyor bir ödemiyor şimdi ayrilirsam bahaneyle hiç ödemeyecek annemde zorda kalack belki bna bise demez ama dardayim dese benm zoruma gidecek çok caresizim
sağol arkadaşım benım umudum yok artık duzelebılecegıne 2 aydır yanımda degıl esım aılesıın memleketınde ...orda ıs buldu habıre bızı cagırıyor yemezler... 2 yıldır bos bos mucadele edıyorum ıster gelır ısterse... bu evlılıgı bıtırır umrum degıl artık sabır sabırda bı yere kadar...
allah nazardan saklasınhuzurunuz hıc bozulmasın cnm benım
senın kocanda aılesıyle ıletısımı koparmısta cok sukur rahatsınız yoksam .... vay halıne o ana babadan
amın cnm rabbım cumle bole yuvasını dagıtmaya calısanlara yardım etsın akıl fıkır versın ınsallahAmin canım.. Allah konu sahibine de huzur mutluluk kocasına da akıl fikir versin..