Eşim öküz,odun bilmem ne gibi laflarla olayı tatlılaştırmaya çalışıyorsunuz ama kocanız aşağılık bir ş.refsizz..
Anladığım kadarıyla sizi testereyle doğrasa bile boşanmazsınız.
Çünkü ben hep söylüyorum bizim kadınlarımızda Stockholm sendromu var.
Neyse boşanın demek bana düşmez elbet..
Ama şunu bilin ki,saygısı olmayan adamın sevgisi de olmaz.Boşuna kendinizi kandırmayın.
Sadece onun dediklerini yaptığınız zaman sizi seviyorsa siz sadece odalıksınız üzgünüm ama gerçek bu..
Ay bunu yeni gördüm, ne demek anneme 30 milyar kredi çektirdi. Of güzelim ya ne diye yaparsınız böyle bişeyi?
Arkadaşım annen eşine para çekti ayrılırsam ödemez diye düşünüyorsan kendine yaparsın.. Senin psikolojin ve sağlığından önemli değil sonuçta çekilen bu para.. Kusura bakmada eşinde de amma yüz varmış hem para çektiriyor hem kızlarına yapmadığını bırakmıyor
Eşim öküz,odun bilmem ne gibi laflarla olayı tatlılaştırmaya çalışıyorsunuz ama kocanız aşağılık bir ş.refsizz..
Anladığım kadarıyla sizi testereyle doğrasa bile boşanmazsınız.
Çünkü ben hep söylüyorum bizim kadınlarımızda Stockholm sendromu var.
Neyse boşanın demek bana düşmez elbet..
Ama şunu bilin ki,saygısı olmayan adamın sevgisi de olmaz.Boşuna kendinizi kandırmayın.
Sadece onun dediklerini yaptığınız zaman sizi seviyorsa siz sadece odalıksınız üzgünüm ama gerçek bu..
Çok konustum her konuşmaya calismamda hakaretler peşinden geldi benim isim olamazmi diyprum musait olamayabilirm diyorum bi sor diyorum formaliteden bir iki gün soruyor hayır dersem kalbimi sen kimsin burası benmde evim diyor inanın hergün çağırıyor ben ailesine düşman deilm ama kendimi eşek gibi hissettiriolarlar sürekli yemek yap torunm sende otursun misafir gelecek olsa aşağı iniyor bize gelsinler die bayramda bile eşimin kzeni geleckti el öpmeye onlara bana diyorki in in aşağı bnde gelcm sırf evine gelmesnlervbize gelsinler diye gelene ben asgidayim gelin diyor bize girincede istersenz cikalm yukarı diyor onlarda girdik artık diolar kendi evinde bayramda temek icqt edilmz yemeğe kalinmaz diyor yemin edrm bizim evde bu bayram 30 kişiye yemek yaptırdı her gelene acmisimz diye sordu bana yemek yaptırdı spfra hazirladm 30kişi yedi her gepen kaldı yemeğe biseyde diyemedm herkesn içinde misafirler gidince nenedn böyle yaptın dedim aciz dediler dedi eşime sotledm ne oldu yani yaptiysan dedi o misafirler annen bizde diye geldiler ona ep öpmeye gelmslerdi dedim aciz dediler annem mi agirlayackti falaj dedi iyi yapmış dedi
Canım çok üzüldüm ya,benimde eşimle sorunlarım var ama senin eşinin yanında melek diyorum artık beni ailesine ezdirmiyor kesinlikle farklı sorunlarımız var onuda ılımlı birşekilde kabul ettirmeye çalışıyo ( kayınpederimi bize getirmek gibi)...kendini ezdirme ,eşin kaç yaşındada seni bu şekilde sindirmeyi başarabiliyor?? kafana yatmıyosa gözünü korkutma maksadıyla birkaç hafta git annelere canım böyle olmaz resmen kullanıyolar takmıyolar senii...kendini yedirmemeye çalış dik dur karşılarında...benimde bir oğlum var üzülüyorum onlara ama napıcan canım mecbursun ilerde rahat edebilmek için yoksa bunla yer seni eşinde 60 yaşına gelene kadar yok annemdi yok görümceydi yok estekti yok köstekti küfreder söver döver seni...iyi düşün..mantıklı kararlar al..ha akıl istersen gözü korksun denemekten sakınca gelmez topla valizini git annenlere düzeldi düzeldi düzelmedi kendi bilir...
mesafeni koruuuuuuuuuuuu
bu en yabenm sorunum biz kayinvaldemlerin bi atinda oturuyoruz gorumcem kızıyla bosanacm diye geldi kp kalp krizi gcirdi 1hafta hastanede kaldı bunlar aldılar akrabalarıgelip bizde kaldilar neymis gazi acmams ev sogukmus bir üst katimiz aç dese anahtar bnde açarım gorumcm kizini bana bırakıp gitti hergun hastaneye neyse kp hastaneden çıktı bize gelemk istediler yine gelen giden çok olur diye akrabaları çok kalabalık ben dedm ayıp olur zaten adı çıkmış evine kabul etmiyor diye. Aşırı titiz ev batack die kimseyi ıstemiyor neyse zoraki evine gittiler bnde gelen giden olur diye 1,5 yaşındaki oglumu aldım ciktim yardimederm çay falan kpyarim die bizi kovdu gürültüye gelemiyorlarmis çocuğunu al gorumcemede sende kizini al aşağıda oturun yemek yapin bizi çağırın die gelme dedi onada. Hergün aynı şeyi yaptı gorumcemi kizini bize yolladi bizde gürültüye gelebiliolar ben ne zaman gitsem surat asip hadi git evine diyor gorumcm birgün banyo yapmış her tarafı batirdin bundan snra git aşağıda yap banyo dedmis gorumcmde korkudan saçini kurutmaya bize gelmiş gorumcem dağınık biri ben bile katlanamiyorum dikkatsiz herşeyi her yerde arkasini sürekli toplamak gerekiyor saç tarasa saçlarının kılları taradigi yerdr kalır makyaj yapsa fondöten allık olur yaptığı yer yada ben toplayayim die bilerek yapıyor bilemiyorum neyse eşime soledm annen beni kovuyor die hiç bise olmams gibi hergün onları bize davet ediyor öğlen geliyorlar diyelim akşamda gelin diyor bn bana bi sorsaydn musaitmisin die diyorm küfür ediyor sen kmsin ileri gitme diyor bn hasta olsam bile kalk annemleri ara gelsinler diyor gelseler hizmet bekliolar bir su bile almiyorlar eşime hastayım bile desem bana kufurler edip kendi çağırıyor gorumcmin kaynanasi falan yok bi kocası gorsenz nasıl iyi bir adam ama ona gelnce çok çekiyor kizimiz diorlar benide hizmetçi gibi goruyorlar ne kayinvaldem ne gorumcm evine kabul etmiyor ne zaman size gelcz desek yemek yapinda bizi siz çağırın diolar sonrası bizde oluyorlar zaten eşim bazen yüzlerine vuruyor ama o kadar tavır koymuyor sürekli anne gelin diyor aynı evde yaşıyor gibiym sizce ne yapmalıyım
bu en ya
sen resmen o eve gelin değil hizmetçi gitmişsin
eşinle adam akıllı konuş
benimde bir hayatım var dedi
olmadı oradan taşın
daha fazla alttan alma
Nasıl? Adam bu kadr baskı yaparken nasıl koruyabilirim
Benm sorunum biz kayinvaldemlerin bi atinda oturuyoruz gorumcem kızıyla bosanacm diye geldi kp kalp krizi gcirdi 1hafta hastanede kaldı bunlar aldılar akrabalarıgelip bizde kaldilar neymis gazi acmams ev sogukmus bir üst katimiz aç dese anahtar bnde açarım gorumcm kizini bana bırakıp gitti hergun hastaneye neyse kp hastaneden çıktı bize gelemk istediler yine gelen giden çok olur diye akrabaları çok kalabalık ben dedm ayıp olur zaten adı çıkmış evine kabul etmiyor diye. Aşırı titiz ev batack die kimseyi ıstemiyor neyse zoraki evine gittiler bnde gelen giden olur diye 1,5 yaşındaki oglumu aldım ciktim yardimederm çay falan kpyarim die bizi kovdu gürültüye gelemiyorlarmis çocuğunu al gorumcemede sende kizini al aşağıda oturun yemek yapin bizi çağırın die gelme dedi onada. Hergün aynı şeyi yaptı gorumcemi kizini bize yolladi bizde gürültüye gelebiliolar ben ne zaman gitsem surat asip hadi git evine diyor gorumcm birgün banyo yapmış her tarafı batirdin bundan snra git aşağıda yap banyo dedmis gorumcmde korkudan saçini kurutmaya bize gelmiş gorumcem dağınık biri ben bile katlanamiyorum dikkatsiz herşeyi her yerde arkasini sürekli toplamak gerekiyor saç tarasa saçlarının kılları taradigi yerdr kalır makyaj yapsa fondöten allık olur yaptığı yer yada ben toplayayim die bilerek yapıyor bilemiyorum neyse eşime soledm annen beni kovuyor die hiç bise olmams gibi hergün onları bize davet ediyor öğlen geliyorlar diyelim akşamda gelin diyor bn bana bi sorsaydn musaitmisin die diyorm küfür ediyor sen kmsin ileri gitme diyor bn hasta olsam bile kalk annemleri ara gelsinler diyor gelseler hizmet bekliolar bir su bile almiyorlar eşime hastayım bile desem bana kufurler edip kendi çağırıyor gorumcmin kaynanasi falan yok bi kocası gorsenz nasıl iyi bir adam ama ona gelnce çok çekiyor kizimiz diorlar benide hizmetçi gibi goruyorlar ne kayinvaldem ne gorumcm evine kabul etmiyor ne zaman size gelcz desek yemek yapinda bizi siz çağırın diolar sonrası bizde oluyorlar zaten eşim bazen yüzlerine vuruyor ama o kadar tavır koymuyor sürekli anne gelin diyor aynı evde yaşıyor gibiym sizce ne yapmalıyım
Allah yardimcin olsun canim, onlar nasil insan öyle. Bu kadar terbiyesiz olunmazki, sen yemek yap bizi cagir ne demek.
Anladigim kadariyla sen calismiyorsun, git calis daha iyi, bunlara hizmet etmek doyurmaktansa, doymazda onlar, ac gözluler.
Ay sinir oldum valla, bu kadar yüzsuz olunmazki, esinde de kabahat var tabi.
ordan tasinmadikca sen kurtulamazsin onlardan. Yada lafini söyleyeceksin, onalrda utanip gelmeyecek.
Senin evin yemekhane veya hotel degilki !
Bu adamla isin cok zor..birkere ayrilmaktan donmussunuz keske evi ayirmadan gelmeseydin geri
Şart kosmustum ama eşimin kuzeni konusalm diye cagrdi eşim bn kuzeni kuzeninin eşi konuştuk anlaşamadık yapamz zor şeyler istiyomusum snra ustumzden kapıyı kilitledi mecburen orda kaldk snrada biaristik bndede hata ertesi gün çekip gitmedm geri
Tatlim esini sevebilirsin cocuklarin olabilir ama bu senin o aileye köle olman anlamina gelmez adam sana deger vermiyor yani neden hic dsundunmu sen cok yuz vermissin cunki biraz kendini agirdan sat gozunu korkut haddini bilsin