Bence eşinle konuşup onu kendi tarafına çekmekten başka çaren yok sanki. Sakin sakin güzel güzel konuş, annesinin hatalı davranışlarını güzel bi dille anlat. Hayatım ben seninle mutlu bir evliliğim olsun istiyorum, anneni de çok seviyorum ama şu hareketi beni çok üzüyor sence napmalıyım falan filan diye konuş. Bağırıp çağırma iyice o tarafa kayar. Ve yavaş yavaş ordan taşınmayı teklif et. Aynı yerde oturmazsanız daha mutlu bir çift olurmuşsunuz gibi geliyor. Çocuğun var sonuçta yuva yıkmak kolay yapmak zor. İnşallah başarırsın.
Çok soyledm tasinalim diye pramz yol diyor ev sahobmz cpk iyi kira geckse spz etmiyor 3-4ay birilse anca gelip cok birikti diyor eşimin işine geliyor söz ev alırsak istedgn yerde olck diyor kp kredi çekelim dedi ev alalim dedi bize baltim ailesinin yakınından bakıyor hani istedgm uerden alcktim dedm bağırdı çağırdı almiyorm dedi b annem ebliligimiz kurtulsn diye ev alcm geçin oturn dedi önce otururum dedi sonra ailemin yakınından aliyosa otururum soyle annene demeye başladı babası emekli eşimin dukknnda duruyor anneside dükkânda yemek yapior orda eşimi dolduruyor die dusunuyorm