akill istiyorum

Eşim öküz,odun bilmem ne gibi laflarla olayı tatlılaştırmaya çalışıyorsunuz ama kocanız aşağılık bir ş.refsizz..
Anladığım kadarıyla sizi testereyle doğrasa bile boşanmazsınız.
Çünkü ben hep söylüyorum bizim kadınlarımızda Stockholm sendromu var.
Neyse boşanın demek bana düşmez elbet..
Ama şunu bilin ki,saygısı olmayan adamın sevgisi de olmaz.Boşuna kendinizi kandırmayın.
Sadece onun dediklerini yaptığınız zaman sizi seviyorsa siz sadece odalıksınız üzgünüm ama gerçek bu..

Haklısınız bana da öyle geldi bu anlatılanlarla yapılacak şey belli ama konu sahibi adam olmaz deyip bırakmak yerine kendi psikolojisini bozmayı ve kendini yormayı tercih ediyor nedense bir ışık olsa hadi diycem de ben bile yorum yapamadım.. Diyeceğim tek şey önce bir kadın kendine değer verecek ki karşısındaki ona değer versin

Son düzenleme:
Arkadaşım annen eşine para çekti ayrılırsam ödemez diye düşünüyorsan kendine yaparsın.. Senin psikolojin ve sağlığından önemli değil sonuçta çekilen bu para.. Kusura bakmada eşinde de amma yüz varmış hem para çektiriyor hem kızlarına yapmadığını bırakmıyor :KK20:

Öyle cnm annmde mutlu olalım diye ne istersek yapio keşke cekmeseydi bana iyi olsa kıymet bilse kadnda mutlu olacak

Eşim öküz,odun bilmem ne gibi laflarla olayı tatlılaştırmaya çalışıyorsunuz ama kocanız aşağılık bir ş.refsizz..
Anladığım kadarıyla sizi testereyle doğrasa bile boşanmazsınız.
Çünkü ben hep söylüyorum bizim kadınlarımızda Stockholm sendromu var.
Neyse boşanın demek bana düşmez elbet..
Ama şunu bilin ki,saygısı olmayan adamın sevgisi de olmaz.Boşuna kendinizi kandırmayın.
Sadece onun dediklerini yaptığınız zaman sizi seviyorsa siz sadece odalıksınız üzgünüm ama gerçek bu..

Haklisinz sen bnm annemleri kabul et hegun ben sana iyi olayım demeye getiryor huzursuzluk cikmasn diye susuyorm konussam ne farkeder küfür azar yine dediğini yaptiriyor

Çok konustum her konuşmaya calismamda hakaretler peşinden geldi benim isim olamazmi diyprum musait olamayabilirm diyorum bi sor diyorum formaliteden bir iki gün soruyor hayır dersem kalbimi sen kimsin burası benmde evim diyor inanın hergün çağırıyor ben ailesine düşman deilm ama kendimi eşek gibi hissettiriolarlar sürekli yemek yap torunm sende otursun misafir gelecek olsa aşağı iniyor bize gelsinler die bayramda bile eşimin kzeni geleckti el öpmeye onlara bana diyorki in in aşağı bnde gelcm sırf evine gelmesnlervbize gelsinler diye gelene ben asgidayim gelin diyor bize girincede istersenz cikalm yukarı diyor onlarda girdik artık diolar kendi evinde bayramda temek icqt edilmz yemeğe kalinmaz diyor yemin edrm bizim evde bu bayram 30 kişiye yemek yaptırdı her gelene acmisimz diye sordu bana yemek yaptırdı spfra hazirladm 30kişi yedi her gepen kaldı yemeğe biseyde diyemedm herkesn içinde misafirler gidince nenedn böyle yaptın dedim aciz dediler dedi eşime sotledm ne oldu yani yaptiysan dedi o misafirler annen bizde diye geldiler ona ep öpmeye gelmslerdi dedim aciz dediler annem mi agirlayackti falaj dedi iyi yapmış dedi

Canım çok üzüldüm ya,benimde eşimle sorunlarım var ama senin eşinin yanında melek diyorum artık beni ailesine ezdirmiyor kesinlikle farklı sorunlarımız var onuda ılımlı birşekilde kabul ettirmeye çalışıyo ( kayınpederimi bize getirmek gibi)...kendini ezdirme ,eşin kaç yaşındada seni bu şekilde sindirmeyi başarabiliyor?? kafana yatmıyosa gözünü korkutma maksadıyla birkaç hafta git annelere canım böyle olmaz resmen kullanıyolar takmıyolar senii...kendini yedirmemeye çalış dik dur karşılarında...benimde bir oğlum var üzülüyorum onlara ama napıcan canım mecbursun ilerde rahat edebilmek için yoksa bunla yer seni eşinde 60 yaşına gelene kadar yok annemdi yok görümceydi yok estekti yok köstekti küfreder söver döver seni...iyi düşün..mantıklı kararlar al..ha akıl istersen gözü korksun denemekten sakınca gelmez topla valizini git annenlere düzeldi düzeldi düzelmedi kendi bilir...

Canım çok üzüldüm ya,benimde eşimle sorunlarım var ama senin eşinin yanında melek diyorum artık beni ailesine ezdirmiyor kesinlikle farklı sorunlarımız var onuda ılımlı birşekilde kabul ettirmeye çalışıyo ( kayınpederimi bize getirmek gibi)...kendini ezdirme ,eşin kaç yaşındada seni bu şekilde sindirmeyi başarabiliyor?? kafana yatmıyosa gözünü korkutma maksadıyla birkaç hafta git annelere canım böyle olmaz resmen kullanıyolar takmıyolar senii...kendini yedirmemeye çalış dik dur karşılarında...benimde bir oğlum var üzülüyorum onlara ama napıcan canım mecbursun ilerde rahat edebilmek için yoksa bunla yer seni eşinde 60 yaşına gelene kadar yok annemdi yok görümceydi yok estekti yok köstekti küfreder söver döver seni...iyi düşün..mantıklı kararlar al..ha akıl istersen gözü korksun denemekten sakınca gelmez topla valizini git annenlere düzeldi düzeldi düzelmedi kendi bilir...

Gittim kuzeni araya girdi baristik 1ay kus kaldım aileisyle 1ay dolmadan başladı baskı yapmaya barış git ellerini op ben cikiyorum geliyor musun gelmzsen kötü olck falan filan burnumdan getirdi sonunda ciktim baristik sonra herşey eskiye döndü

benm sorunum biz kayinvaldemlerin bi atinda oturuyoruz gorumcem kızıyla bosanacm diye geldi kp kalp krizi gcirdi 1hafta hastanede kaldı bunlar aldılar akrabalarıgelip bizde kaldilar neymis gazi acmams ev sogukmus bir üst katimiz aç dese anahtar bnde açarım gorumcm kizini bana bırakıp gitti hergun hastaneye neyse kp hastaneden çıktı bize gelemk istediler yine gelen giden çok olur diye akrabaları çok kalabalık ben dedm ayıp olur zaten adı çıkmış evine kabul etmiyor diye. Aşırı titiz ev batack die kimseyi ıstemiyor neyse zoraki evine gittiler bnde gelen giden olur diye 1,5 yaşındaki oglumu aldım ciktim yardimederm çay falan kpyarim die bizi kovdu gürültüye gelemiyorlarmis çocuğunu al gorumcemede sende kizini al aşağıda oturun yemek yapin bizi çağırın die gelme dedi onada. Hergün aynı şeyi yaptı gorumcemi kizini bize yolladi bizde gürültüye gelebiliolar ben ne zaman gitsem surat asip hadi git evine diyor gorumcm birgün banyo yapmış her tarafı batirdin bundan snra git aşağıda yap banyo dedmis gorumcmde korkudan saçini kurutmaya bize gelmiş gorumcem dağınık biri ben bile katlanamiyorum dikkatsiz herşeyi her yerde arkasini sürekli toplamak gerekiyor saç tarasa saçlarının kılları taradigi yerdr kalır makyaj yapsa fondöten allık olur yaptığı yer yada ben toplayayim die bilerek yapıyor bilemiyorum neyse eşime soledm annen beni kovuyor die hiç bise olmams gibi hergün onları bize davet ediyor öğlen geliyorlar diyelim akşamda gelin diyor bn bana bi sorsaydn musaitmisin die diyorm küfür ediyor sen kmsin ileri gitme diyor bn hasta olsam bile kalk annemleri ara gelsinler diyor gelseler hizmet bekliolar bir su bile almiyorlar eşime hastayım bile desem bana kufurler edip kendi çağırıyor gorumcmin kaynanasi falan yok bi kocası gorsenz nasıl iyi bir adam ama ona gelnce çok çekiyor kizimiz diorlar benide hizmetçi gibi goruyorlar ne kayinvaldem ne gorumcm evine kabul etmiyor ne zaman size gelcz desek yemek yapinda bizi siz çağırın diolar sonrası bizde oluyorlar zaten eşim bazen yüzlerine vuruyor ama o kadar tavır koymuyor sürekli anne gelin diyor aynı evde yaşıyor gibiym sizce ne yapmalıyım
bu en ya
sen resmen o eve gelin değil hizmetçi gitmişsin
eşinle adam akıllı konuş
benimde bir hayatım var dedi
olmadı oradan taşın
daha fazla alttan alma

Arkadaşlar bugün eşim ise giderken çocuğu yukarı götürdü onlarda beni kahvaltıya çağırdılar çocuk orda diye kahvalti yapiolarms kv kp gorumcm gittim ama şey saklıyor gibilerdi gorumceme rapor almaya gideceklermis kp sordu kvye sen nereye diye bnde onla gidecgm dedi gorumcem annemi gezdireym bugün dedi ama kv ve gorumcm birbirlerine bakıp güldüler bende aşağıya doğru inerim belki dedim ıstersen bizle gel bile demediler kv sende annene git bugün dedi bana hallerini bir gorseydnz bi gariplik vardı tamam bn beni cagirsinlar demiyorm ama o kadar kasilmalar birbirlerine gulmeler annene git demeler pek normal görünmedi bana . Ben anneme gitck olsam evinin işini bitir bana yardm et faln derdi kv.sizce ne oluyor birde dün çekmecede ilaclar gprdum gorumcemin antidepresan ilaçları sprdum sen doktora gittinmi diye kvdemde gormcmde yok dediler ama bn ilaçları gordm neden sakliyorlarki kv bana surekpi baskı yapıyor sen bi doktora gorun çocuğa çok bagiriyorsun ayıp bise deil deliler gitmez oraya diyor kendileri niye saklıyorlar resmen bana hasta muamelesi yapıyor sen unutkansin ilerde şizofren olursun diyor amacı bni delrtmek yada deli diye adımı çıkarmak olabilir mi

ilerde çoçuguna senin için gidemedim senin için katlandım dediginde alacagın cevabı ben söyleyeyim canım sana ; ' Katlanmasaydın anne bana mı ? sordun kim dedi sana katlan diye benide kendinide mutsuz edecegine hiç katlanma diyecektir. '

Benm sorunum biz kayinvaldemlerin bi atinda oturuyoruz gorumcem kızıyla bosanacm diye geldi kp kalp krizi gcirdi 1hafta hastanede kaldı bunlar aldılar akrabalarıgelip bizde kaldilar neymis gazi acmams ev sogukmus bir üst katimiz aç dese anahtar bnde açarım gorumcm kizini bana bırakıp gitti hergun hastaneye neyse kp hastaneden çıktı bize gelemk istediler yine gelen giden çok olur diye akrabaları çok kalabalık ben dedm ayıp olur zaten adı çıkmış evine kabul etmiyor diye. Aşırı titiz ev batack die kimseyi ıstemiyor neyse zoraki evine gittiler bnde gelen giden olur diye 1,5 yaşındaki oglumu aldım ciktim yardimederm çay falan kpyarim die bizi kovdu gürültüye gelemiyorlarmis çocuğunu al gorumcemede sende kizini al aşağıda oturun yemek yapin bizi çağırın die gelme dedi onada. Hergün aynı şeyi yaptı gorumcemi kizini bize yolladi bizde gürültüye gelebiliolar ben ne zaman gitsem surat asip hadi git evine diyor gorumcm birgün banyo yapmış her tarafı batirdin bundan snra git aşağıda yap banyo dedmis gorumcmde korkudan saçini kurutmaya bize gelmiş gorumcem dağınık biri ben bile katlanamiyorum dikkatsiz herşeyi her yerde arkasini sürekli toplamak gerekiyor saç tarasa saçlarının kılları taradigi yerdr kalır makyaj yapsa fondöten allık olur yaptığı yer yada ben toplayayim die bilerek yapıyor bilemiyorum neyse eşime soledm annen beni kovuyor die hiç bise olmams gibi hergün onları bize davet ediyor öğlen geliyorlar diyelim akşamda gelin diyor bn bana bi sorsaydn musaitmisin die diyorm küfür ediyor sen kmsin ileri gitme diyor bn hasta olsam bile kalk annemleri ara gelsinler diyor gelseler hizmet bekliolar bir su bile almiyorlar eşime hastayım bile desem bana kufurler edip kendi çağırıyor gorumcmin kaynanasi falan yok bi kocası gorsenz nasıl iyi bir adam ama ona gelnce çok çekiyor kizimiz diorlar benide hizmetçi gibi goruyorlar ne kayinvaldem ne gorumcm evine kabul etmiyor ne zaman size gelcz desek yemek yapinda bizi siz çağırın diolar sonrası bizde oluyorlar zaten eşim bazen yüzlerine vuruyor ama o kadar tavır koymuyor sürekli anne gelin diyor aynı evde yaşıyor gibiym sizce ne yapmalıyım

Allah yardimcin olsun canim, onlar nasil insan öyle. Bu kadar terbiyesiz olunmazki, sen yemek yap bizi cagir ne demek.
Anladigim kadariyla sen calismiyorsun, git calis daha iyi, bunlara hizmet etmek doyurmaktansa, doymazda onlar, ac gözluler.

Ay sinir oldum valla, bu kadar yüzsuz olunmazki, esinde de kabahat var tabi.
ordan tasinmadikca sen kurtulamazsin onlardan. Yada lafini söyleyeceksin, onalrda utanip gelmeyecek.
Senin evin yemekhane veya hotel degilki !

Allah yardimcin olsun canim, onlar nasil insan öyle. Bu kadar terbiyesiz olunmazki, sen yemek yap bizi cagir ne demek.
Anladigim kadariyla sen calismiyorsun, git calis daha iyi, bunlara hizmet etmek doyurmaktansa, doymazda onlar, ac gözluler.

Ay sinir oldum valla, bu kadar yüzsuz olunmazki, esinde de kabahat var tabi.
ordan tasinmadikca sen kurtulamazsin onlardan. Yada lafini söyleyeceksin, onalrda utanip gelmeyecek.
Senin evin yemekhane veya hotel degilki !

Canm ben annemlern evine gittim esimde hersei soylems siz çok geliyosunuz diye demiş her konustugumu anlatms ama baristiktan 1ay snra yine aynı oldu esimde çok çağırıyor sadece onlarda değil esimde sürekli arayıp gelin diyor bn mutfağa gidince hemen tele sarılıyor annesi söylüyor esin çağırdı yoksa gelmezdm diyor ama hergün geliyor yalandan eşime sen cagirdn diye indm diyor oturuyor eşim cagirmzsa bn torunum için indm diyor biz ona gitsek ev batacak diye korkuyor çocuk biseyle oynasa hemen cpcuguna bak sahip cik falan diyor anne evdede oynuyor kucakta durmazki diyorum anlamiyor eşim söylüyor bazen yüzüne bizi kabul etmiyosun diye ama kusmedigi için kv umursamıyor çalışmama ondan izin vermiyorlar zaten cnm gelemzler eşim cocug bak diye annesine diretir yemek olmazsa bizde oraya giderz diye

Bu adamla isin cok zor..birkere ayrilmaktan donmussunuz keske evi ayirmadan gelmeseydin geri

Anlqt anlat bitmiyor birde ne zamqn balık alsalar bize getirirler balığı çok severler gorumcem alır gelir eşim derki aliosn madem pisir dawet et yada bn alayım sizde yap der kokusunu oda sevmez yokk bizde pisecek illa bizim ev 3gün kokar haftaya bi daha alır onlarr gider mutfagn perdesni bile yikarim öyle koku siniyor kv evnde pissin istemz ondan hep bizde piser birgün dedm bn kokusuna katlanamiyorum siz evinze almiyosnz niye hep bnde pisiyor dedm sizin evinz kokuyor bnmki coplukmu dedm ama nasıl dedm bilemiyorm bide aldimi çok alır kv gorumcmler hep gelir yerler annesini çağırır gelin yiyelm yemeye gelnce gelirler pişirmeye kimse evine almz kendimi enayi gibi hissetrdiler hep

Bu adamla isin cok zor..birkere ayrilmaktan donmussunuz keske evi ayirmadan gelmeseydin geri

Şart kosmustum ama eşimin kuzeni konusalm diye cagrdi eşim bn kuzeni kuzeninin eşi konuştuk anlaşamadık yapamz zor şeyler istiyomusum snra ustumzden kapıyı kilitledi mecburen orda kaldk snrada biaristik bndede hata ertesi gün çekip gitmedm geri

Şart kosmustum ama eşimin kuzeni konusalm diye cagrdi eşim bn kuzeni kuzeninin eşi konuştuk anlaşamadık yapamz zor şeyler istiyomusum snra ustumzden kapıyı kilitledi mecburen orda kaldk snrada biaristik bndede hata ertesi gün çekip gitmedm geri

Tatlim esini sevebilirsin cocuklarin olabilir ama bu senin o aileye köle olman anlamina gelmez adam sana deger vermiyor yani neden hic dsundunmu sen cok yuz vermissin cunki biraz kendini agirdan sat gozunu korkut haddini bilsin

Tatlim esini sevebilirsin cocuklarin olabilir ama bu senin o aileye köle olman anlamina gelmez adam sana deger vermiyor yani neden hic dsundunmu sen cok yuz vermissin cunki biraz kendini agirdan sat gozunu korkut haddini bilsin

Işte tam olarak bunu bilmiorm nasıl korkutacgm

X