- 22 Aralık 2019
- 490
- 983
- 23
- 38
Tam ben yazıyordum ki yorumunuzu gördüm.Kaynanayi evlendirin bence
Bunu bende düşündüm hatta eşimle de konuştum ama kayınvalidem psikolojisi bozuk ve hiç bir isten anlamayan biri ve çevredeki herkes de w bunu biliyor eşim bu saatten sonra o kimseye karılık yapamaz diyor ki kaynanam da evlenmez zaten oğlu varkenTam ben yazıyordum ki yorumunuzu gördüm.
Kv genç evlenmezse uzun yıllar başınıza kalır.
Tek çözüm ona koca bulmak...
Bunu eşimle sakin bir dille konustum artık mutlu olmadığı mı evimiz de huzur kalmadığını yorulduğumu söyledim tek çarenin uzaklaşmak olduğunu ilk fırsatta gideceğimi söyledim ama ortada bir şey yok sen abartıyorsun a getirdi işi hadi şimdi zorla bir sekilde gönderiyorum kadını daha sonları ne yapcam ömür boyu bu kadımı çekicem diye düşünmekten kafamda saç kalmadıÇocuğum var artık gidemem demeyin. Hele ki bunu karşı tarafa sakın hissrttirmeyin. Önceliğiniz mutluluğunuz olmalı. Karşı taraf da bunu bilip size saygı gösterecek.
Şuan için çekip gitmenizi gerektirecek bir durum yok bence. Bi şekilde halledersiniz. Kadın yüzsüz işiniz zor ama eşiniz tamamen annem de annem diyen biri değil gibi. Siz mantıklı açıklamalarla eşinizi ikna edin. Tatkı dille anlatın ya da küsüp sessiz kalın hayal kırıklığınızı hissettirin gitmeyi düşündüğünüzü ima edin. İnatlaşmayın sakın annesini koruma savunma durumuna geçmesin.Ama eşiniz bırakıp gidebileceğinizi kesinlikle bilmeli
Sadece bu durum için değil başka konularda da değerli olursunuz
Bir daha gitmemek için bahaneler uydurduğunda binayı ayağa kaldırmayı düşünüyorum rezillik çıksın umurumda değil ya o ya ben gideceğim bunu idrak ettiricem onlaraSadece söylemekden anlamıyor demek ki sizin eşiniz ,
güzel bir ders vermek gerekıyor heralde
Onu da denedim bir kaç gün iyi gidiyor ama eninde sonunda yine aynı şeyleri yaşıyorumEşiniz onu terketmeyeceğinize emin olduğu için sizi kaale almıyor.
Bence ona kaybetme korkusu yaşatmanız gerek.
Evet kesinlikle acıtasyon yapıyor oğluşum şöyle oğluşum böyle en sonunda al oğluşunu da ne haliniz varsa görün dedirttirecekler banaEşinize annesi ile konuşmazsa sizin konuşacağınızı söyleyin. Oram ağrıyor, buram ağrıyor diye bahane üretip acıtasyon yapıyor, ağrısı varsa doktora gitsin burası hastahane değil ben bu şekilde tölerans sağlayıp temelli evime yerleşmesine göz yumamam evet annen her zaman saygı duyuyorum ama hem geçimsiz hem de zamanında bana bir hayrı dokunmamış insanla aynı evde yaşamak istemiyorum sende buna saygı duy deyin. Konuşmazsa veya anlamazsa eşiniz kaynanayla konuşun diyeceğim ama umarım işe yarar bu kadına pek söz geçmezmiş gibi geldi. Bu büyü olayı için de Allah korusun diyorum ama bu tarz kötü şeyler karşı tarafın başına sarıyor mutlaka olayın sonunda merak etmeyin. Allah yardımcınız olsun.
Kesinlikle öyle inanın afedersiniz yüzüne sövsem bana mısın demez oğlum gel derse gelirim der o kadar gurursuz haysiyetsiz bir kadınKv tam bı yüzsüz desenize, eşinizle konuşun anlatin, mutlu olmadığınızı söyleyin. Kv gelince tarzınızı ortaya koyun gerçi onda da zor ama deneyin. Büyü konusuna gelince her büyü herkesi tutmaz siz dikkat edin eşinize evinize.
Bunlar dersten anlayacak insanlar değil ki kadını kovsam oğlum var sen kimsin diyor resmen banaSadece söylemekden anlamıyor demek ki sizin eşiniz ,
güzel bir ders vermek gerekıyor heralde
benım görümcem böyleydı sureklı anasına gelıp bızden de cıkmıyordu ,Bir daha gitmemek için bahaneler uydurduğunda binayı ayağa kaldırmayı düşünüyorum rezillik çıksın umurumda değil ya o ya ben gideceğim bunu idrak ettiricem onlara
arsız yuzsuz ıste o yuzden ,Bunlar dersten anlayacak insanlar değil ki kadını kovsam oğlum var sen kimsin diyor resmen bana
Blöfü kastetmiyorum. Gerçekten giderseniz asla dönmeyeceğinizi bilmeli. Ona bunu hissettirmemişsiniz.Onu da denedim bir kaç gün iyi gidiyor ama eninde sonunda yine aynı şeyleri yaşıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?