• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

akıl verin kızlar-eşimin laubali arkadaşı

Ay allahım bütün sinirlerim bozuldu. Abartmıyorsun arkadaşım bir çaresini bul, o kadını uzaklaştır eşinden. Çok yazık olur yoksa. Tabi eşinin sadakatine de ihtiyacın var ama; o tarz kadınlarla baş etmek gerçekten zordur. Allah yardımcın olsun. :KK17::KK17:

Anlamadığım binmiş oturuyormus neden yer değiştirme gereği duymuş ki?
Otur oturduğun yerde,ne koltuk sevdasıymış arkadaş.
Nedir yani arkada gitse incileri mi dökülüyormuş hanfendinin.
Eşinize söyleyin, almasın bir daha arabaya.

hiç hoş bulmuyorum devlet kurumunda bir de böyle laubali davranışları. ne kadar rahat kadınlar var. bizim kurumda da var bekar genç kızlar çoluklu çocuklu adamlara kendilerini hergün getirtip götürtüyorlar, öğlenleri vs birlikte takılıyorlar başbaşa. adamların da egosu tavan yapıyor heralde bilmiyorum.
siz muhatap olmayın bence eşinizi mahçup etmeyin madem güveniniz tam. eşiniz kendisi mesafe koyacak gerekirse tersleyecek uyaracak.

hiç hoş bulmuyorum devlet kurumunda bir de böyle laubali davranışları. ne kadar rahat kadınlar var. bizim kurumda da var bekar genç kızlar çoluklu çocuklu adamlara kendilerini hergün getirtip götürtüyorlar, öğlenleri vs birlikte takılıyorlar başbaşa. adamların da egosu tavan yapıyor heralde bilmiyorum.
siz muhatap olmayın bence eşinizi mahçup etmeyin madem güveniniz tam. eşiniz kendisi mesafe koyacak gerekirse tersleyecek uyaracak.
güvenim tam ..
ALLAH tan korkar...
onu da sıokıştırıp gözüne gözüne sokmak istemiyorum...
söz verdi görmüş konmamış selam da vermemiş ..anlamıştır diyor

Yani burdaki kadının arkada başka bir iş arkadaşıvarken öne geçmesi hoş değil ama senin eşinin tavırları da fazla hoş değil .

Bir yere giderlerken yanına kadın arkadaşı oturması neden tuhaf olsun .Makam koltuğu gibi arkada oturmak hoş değil .

Çalışma ortamında zaten bunlar mutlaka oluyor . İş için bir yere giderken kusura bakma ben sadece hanım ile otururum sen arkaya geç mi diyor ?

Hiç sanmam laf işte bak ben böyle yapmazdım diyor

Yahu arkadaşlar görgü kuralı diye bir şey vardır. Arabayı kullanan önde tek bırakılmaz özel şöför gibi. Her zaman kibar olanı, öndeki kişi inince eğer arkada oturan biri varsa onun ön koltuğa geçmesidir. Bu tüm dünyada böyledir, yol yordam bilen insanlar bu şekilde davranır. Bu yüzden kızın öne geçmesi çok normal geldi bana. Herhangi bir insanın bana arabanın ön koltuğu boşken 'Buraya karımdan başka kimseyi oturtmuyorum.' demesi de çok ayıp gelir ve bu kaba insanla tüm ilişiğimi keserim. Keza ben de evliyim ve kocam kadın ya da erkek herhangi birine böyle bir şey dese, onu da çok ayıplarım.
Fakat kızın o şekilde neden karşıma oturmadın diye mesaj yazması beni de rahatsız ederdi. Kocamın kız arkadaşlarının olmasını normal karşılasam da hepsiyle belirli bir seviyeyi korumasını isterim ve bu gibi bir durumda da rahatsız olduğumu düzgün bir dille anlatırım. Bu arada kadından erkeğe, erkekten kadına arkadaş olmaz sözüne de kesinlikle katılmıyorum. İnsanları kadın-erkek diye sınıflandırmamak ve insan olarak bakmak gerek.

saçını yol, eline ver.
çok ciddiyim.
inan buradan bile çok kötü elektrik aldım o kızdan. adam da gözü var hem de senin gözünün içine soka soka yapıyor.
ya valla senin dertlenmene üzüldüm,herkesin içinde yol karıyı bırak o üzülsün rezil olsun

alma dedim bizim arabamıza binmesinnnn

hiç sorma...ben iniom kız bindi...
garip insanlar dünyasıııııı

gönül dio saç baş yolll
saçını yol, eline ver.
çok ciddiyim.
inan buradan bile çok kötü elektrik aldım o kızdan. adam da gözü var hem de senin gözünün içine soka soka yapıyor.
ya valla senin dertlenmene üzüldüm,herkesin içinde yol karıyı bırak o üzülsün rezil olsun

aahaa haaaa yoliim Mİ :D

için soğudu azcık döktüm kinimiiii

Yahu arkadaşlar görgü kuralı diye bir şey vardır. Arabayı kullanan önde tek bırakılmaz özel şöför gibi. Her zaman kibar olanı, öndeki kişi inince eğer arkada oturan biri varsa onun ön koltuğa geçmesidir. Bu tüm dünyada böyledir, yol yordam bilen insanlar bu şekilde davranır. Bu yüzden kızın öne geçmesi çok normal geldi bana. Herhangi bir insanın bana arabanın ön koltuğu boşken 'Buraya karımdan başka kimseyi oturtmuyorum.' demesi de çok ayıp gelir ve bu kaba insanla tüm ilişiğimi keserim. Keza ben de evliyim ve kocam kadın ya da erkek herhangi birine böyle bir şey dese, onu da çok ayıplarım.
Fakat kızın o şekilde neden karşıma oturmadın diye mesaj yazması beni de rahatsız ederdi. Kocamın kız arkadaşlarının olmasını normal karşılasam da hepsiyle belirli bir seviyeyi korumasını isterim ve bu gibi bir durumda da rahatsız olduğumu düzgün bir dille anlatırım. Bu arada kadından erkeğe, erkekten kadına arkadaş olmaz sözüne de kesinlikle katılmıyorum. İnsanları kadın-erkek diye sınıflandırmamak ve insan olarak bakmak gerek.

bebeğim arkada iki kız otururken ben iner inmez öne binemsi normal miiii_?

Normal. Eşiniz özel şöför olmadığı için, kadın ya da erkek arkada oturanlardan herhangi birinin ön koltuğa geçmesi zaten olması gereken bir davranış.
hadi bu davranışı geçtim ki bana göre normal değil..

ya mesaj atması neden karşıma oturmadın demesiii

Normal. Eşiniz özel şöför olmadığı için, kadın ya da erkek arkada oturanlardan herhangi birinin ön koltuğa geçmesi zaten olması gereken bir davranış.
Arkada oturan kisilerin ikisi de erkek olsa o dediginiz dogru ama bahsi gecen hanim gibi yilisik bir tipse otursun oturdugu yerde hic ayip falan olmaz yani...

Bence esininde bu durum hosuna gidiyor resmen...Gittigi icin laf edemiyor bildigi farkinda oldugu halde..

Katılıyorum
Ben bir keresinde erkek is arkadaşımı aramistim doğum günün de nişanlımı ydi evli miydi tam hatırlamıyorum o kadar soğuk konuştuki anlatamam

O gün bu gündür is dışında asla aramam
Bence erkeğin elinde bazı şeyler resmiyeti elden bırakırsanız karşıdaki lalubali olur

Gerçekten is arkadaşım bana yararlı bir ders verdi ne arıyor kazık kadar adamı doğum günün de :KK11:

Back