akıl verin kızlar-eşimin laubali arkadaşı

Ayrıca hemcinsim olduğu için söylüyorum nasıl bi kişiliktir
Evli bi erkeğe yürümek nedir Allah aşkına
Ben farketsem ki duygularım var o erkeğe
Evli olduğunu öğrendiğim andan itibaren o duyguları öyle bi pataklarım ki gün yüzüne çıkmaya yüzleri olmaz
Öyle çok aşıktım da yapamadım da çekemedim kendimi de cart da curt

Kötü niyeti varmı yokmu bilmiyorum ama şu yerini bilmeyen insanları anlamıyorum.kötü niyetin yoksa bile insan dikkat eder biraz ne kadar yanlış anlamaya müsait.ben arkadaşlarımın eşleriyle bile belli bir mesafede konuşurum.ne kadar samimi olursam olayım.olurda aklına bir şüphe düşer arkadaşımın diye.insanız sonuçta.ki hepsi benim için bir abiden farksızdır.allah yardımcınız olsun

evli adamın samimi arkadaşımı olurmuş ben olsam başlarım öyle arkadaşa...
Ben geçende böyle bi yorum yazmıştım bi konuya.üstüme yürüdüler resmen:) sanada cırlamasınlar.tabikide evli bi bayanın samimi erkek arkadaşı olmaması gerektiği gibi evli bir adamında samimi kız arkadaşı olmamalı.eskiler ne söylerse doğru söyler.ateşle barut yanyana durmaz.şimdi geri kafalı falan diyen çıkabilir.nyse

Alakasi yok geri kafalilikla.
Bence de asla olamaz.
Evli bekar farketmez ciddi bi iliskisi olan hicbir erkegin yakin kiz arkadasi olmamali.

Çıkar aradan "Aaaa olur mu? Arkadaştır onlar, ne var bunda!" diyen tipitipler şimdi.

Ne kadar midesiz insanlar var!

Konu sahibi haklısın. Resti çek. Eşin nerede duracağına karar versin kardeşim.

Böylesinin saçını başını yolacaksan bak bir daha yaklasıyormu esinin yanına

Alakasi yok geri kafalilikla.
Bence de asla olamaz.
Evli bekar farketmez ciddi bi iliskisi olan hicbir erkegin yakin kiz arkadasi olmamali.

Kızlar konuşmamı yaptım
Niyetin ne olurda olsun ; o kız ne kadar geniş olursa olsun mecburiyet dışında görüşmeni istemiyorum

Şu hayatta senden tek isteğim ne? Dedim
Bayanlarla laubali olmamak dedi
Bak bi tek şey dı mı
Bunu da sana zahmet yapma dedim
Aksi durum olursa her şeyi göze alırım yapacaklarımın sınırı yok dedim

zaten ben samimi olmuyorum kızın yapısı herkese karşı öyle ; rahat bi şekilde rahat bi şehitse yetişmiş( ki ben de şahsen tanışıyorum evet öyle)
Benimle alakası yok dedi

Dedim bana niye kimse yaklaşamıyo
Benim tavrım net

Neyse ciddi ciddi konuştuk ve daha dikkatli olacağına söz verdi

Kaç yıllık ilişkimiz var .. Evlilik öncesi nişanlılık ve evlilik..
7 yıl...
Hiç böyle bir şey yaşamadım
Kimseyle samimi olmadı bi tek yanlışı olmadı bu anlamda..
Ben den çekinse Allah tan korkar ama asla yapmaz diyemem beşer şaşar...
Bu kız iş dolayısı ile hep hayatımızda olacak
Sürekli muhabbetini açıp kıskançlık yapıp kedi ellerimle de ona dikkat çekmek istemiyorum.. Biz hep biz olduk böylelerine fırsat vermesin Allah ım

Evet ağı burun dalmak istiyorum ama dalamıyorjm maalesef

Ha bu arada eşimin profil resmi daima biziz düğün foto muz sürekli..
Asla mesajlarını silmez
Telefon da kilit yok şifre yok ortada bırakır vs

İşin özü bu şimdilik kızlar
Çok uzattım ama üzgündüm kusuruma bakmayın

benc earalarında bir ilişki olmasa bile tuhaf bir bağ ve yakınlaşma var hatta kızda sahiplenme bile başlamış.
kız eşime asılıyor filan bunlarda bana bahane geliyor eşin yüz vermese hatta neden karşıma oturmadın mesajına tersleyen bir cevap yazsa bile olay çözülür son bulurdu.
eşinize daha da ciddi bir ayar verin çünkü aynı ortamda hergün beraber çalışıyorlar ve o ortamda siz yoksunuz.

Gereken ayarı verdim
Sonrası onun bileceği iş
Tavrım net
Kendi kaybeder
Bakalım davranışları Nasıl olacak

Ya sinir oluyorum şu kendini bilmez saygısız insanlara.. Evli bir adamın ya da ilişkisi olan bir adamın öyle samimi arkadaşı olamaz bence de. Arkadaşı olabilir ama belli seviyede..onunla dertleşebilir de, mesajlaşa da bilir ama dediğim gibi bizi rahatsız eden sinyalleri kadın olarak çok iyi hissediyoruz biz. Bu yüzden kesinlikle önlem almakla çok iyi yaptın bunun kıskançlıkla alakası yok her şeyin bir yolu yordamı adabı vardır nokta.

Olmamali tabi tersini dusunende olabilir saygi duyarim :) n
Aynen canim isteyen istedigini dusunsun benim dogrum budur. Benim sevgilimden baska samimi erkek arkadasim olmaz, onunsa benden baska samimi kiz arkadasi yok. Cunku biliyoruz bizde 3 sene fln arkadastik sonrasinda sevgililik yoluna girdik yani kendisi soyluyor illa bi duygu olusuyor kadinla erkek arasinda :)

ay zilliye bak yaaa s... tük bacımm afedersin yanlız biraz ortalığı boş bırkamışsın tatlın kusura bakma da ortalarda dolaşacak her yemeğe katılacak gerekirse o tanıdığın evine de gitmeyceksin eşine de ayar çekeceksin gerekirse

Neler söylemek istiyorum ama susuyorum neyse ki
Git bekarlara yürü yılış

Git bekarlara yürü yılış

aradan baya zaman geçmiş eee şimdiki durum nedir? mesafeleri nasıl? küfür ederdim de banlanmak istemiyorum, ay sinir olurum yaaa böyle kızların kendisi küfür gibi zaten

Git bekarlara yürü yılış
ortalığı boş bırakma bir şekilde hakkından gel.... kocan nereye sen oraya ve bakımlı ol... zilli yaaaa bunları en sonunda kimse almıyor işin kötüsü artık ortalık malı diye... bi strateji geliştir işte drumuma göre

Kadin sana mesaji veriyo oynuyo senle,afedersin salak yerine koyuyo ,agzinin payini ver ,yoksa cok gec olur,esinde toz kondrmaz ona,aman dikkat

Tam da o anda senin amacin ne diye sorardim esine asiliyor bnce hcte abartmiyrsn sen .. İn asagi taksiyle git deyip valizini dsari atardim ve esindwn yakinlik goruyor ki bunlara cesaret edebiliyor bnce bu benm fikrim ipleri eline almazsan bnce X senin eline alamadign ipleri senden alicak birine benziyo

aradan baya zaman geçmiş eee şimdiki durum nedir? mesafeleri nasıl? küfür ederdim de banlanmak istemiyorum, ay sinir olurum yaaa böyle kızların kendisi küfür gibi zaten

Şimdi arayı baya açtı çok şükür
Ama aynı ortam aynı iş ortak çalışma gün içerisinde mecbur üç kişilik grupta en az üç saat geçiriyorlar
Ben düşünmek istemiyorum
Kıza gıcık oluyorum ama aynı iş engelleymem
Ama eşimle en son çok açık konuştum
"Her şeyi göze alırım yapacaklarımın sınırı yok" dedim
Zorunda olmadıkça konuşmayacaksın dedim
Kabul etti
Mesajlarına bakıyorum wats grubunda gayet kısa net

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…