Akıl verin. Bu adamdan olur mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yazılacak çok şey var ama sadece şunu yeyim sana:
"İlişkiye illa isim koymak mı sart, ben duyguya bakarım yok efendim bi imza mı onemli gibi laflar zırvalayan heriften, zırvalanan kadına as laaaa yar ol mu yor. ....Yıllarc koş peşinden istersen, olmaaaaz olmaz olmaz

Aynen savruluyorsun...Bıraksan zaten adam gitmiş senden, yolda bile görmezliktem gelmiş, sen yine kendin ucup ağına zorla atıosun kendini, o da gelene git demiyor hepsi bu

Peşinden koşmalık bi durum yok zaten yAa okadar delirmedim :)

Aynen savruluyorsun...Bıraksan zaten adam gitmiş senden, yolda bile görmezliktem gelmiş, sen yine kendin ucup ağına zorla atıosun kendini, o da gelene git demiyor hepsi bu

sen ilişki tavsiyesi veriyosun bacım, hem de gayet mantıklı, terzi kendi sökuğunu dikemezmiş işte.
başkasına karşı son derece makulsun de, mesele kendin olunca çok daha duygusalsın, senden anladığım bu.
konularına aşinayım.

Peşinden koşmalık bi durum yok zaten yAa okadar delirmedim :)

Anlattıklarında hep adamın peşindesin yani...
Yok arkadasız nie selam vermedin bilmemne...
Sal gitsin cidden adam mı kalmadı bu genç yaşta? Niye sırtlanları kendime bağlıcam, koca yapıcam hırsı? Olmaz diyorum

Ee adam yazmayı bırakınca hatta sizi görmezden gelince siz yazıyorsunuz bu sefer de. Engelleyin gitsin uzatmanın ne anlamı var. Istemem yan cebime köy taburları ile bir şey olmaz. Adam da niyetimi, isteklerimi belli ettiğim halde yazıyorsa madem niye hala naz yapıyor hiç anlamadım bu kadının tavırlarını diyordur. Adamın niyeti belli anlaşılmaz olan sizsiniz

Haklısınız aslında ben kendım gibi bilip cvp vermememe kırılmış oldugunu dusundugumden yazdım eğer umudum oldugu ıcın yazsaydım senı özledım dedıgınde karsılık vermemeZlik yapmazdım. Ama dedıgım gıbı ben biraz herkesı kendım gibi biliyorum kırılsın istemiyorum halbuki erkekler biz kadınlar gibi değil. Bu detayı atlıyoruö hep sanırım. Buda kulagıma küpe oldu. Yeni bir
Tecrübe olarak bakıyorum.

peşinde felan değilim en az on kere aradıgı kızın ben olmadıgımı görüşmek istemediğimi arkadas kalabılıcegımızı söyledım vakit geçirmek evet eğlenceli biri oldugu ıcın hosuma gidiyodu inkar edemem ama öyle peşinden koşma durumu felan yok

İşim gereği kadın erkek ilişkileri konusunda uzman oldum . Sana kısaca anlatmam gerekirse senle yakınlaştıktan sonra sevgili olmayalım takılalım diyen adamla ne şekilde olursa olsun adı konmuş bir ilişki olmadan tekrar cinsel olarak yakınlaştıysan ve her muhabbettin sonunu anlattığın gibi, böyle şeyler yaşayacaksan sevgili olalıma getirdiysen pek de dik durmamamışsın arkadaşım. Erkekler düz mantıktır, adam sana niyetini söyledi mi söyledi, sen ona rağmen ondan vazgeçmeyip tekrar istediğini verdiysen, seni kendine dayanamayan saf aşık gibi gördüğüne eminim. Ama baktı ki sana sevgili payesi vermeden istediği türde bir ilişki olmayacak , senden uzaklaşmış ama sen hala bir umut arıyorsun.Sana sevgili sıfatını vermek için bile mırın kırın eden ama iş yatağa gelince aslan kesilen adam sana değer vermiyor, seni istediğin gözle görmüyordur. Hani güya geçmiş ilişkileri yüzünden ililişkiden korkan adam var ya emin ol aklını alacak kızı bulsun bırak sevgili olmayı senesine kalmadan durumu müsaitse evli olur, hatta kızı buna razı etmek için kendi uğraşır durur. Bu hikaye hiç değişmez. Sadece oynayanlar değişir.
Siz siz olun sevgilisi olmayı size lütuf gibi göstererek size değer vermediğini açıkça belli eden adamlarla ömrünüzü çürütmeyin.

Yariya Kadar okuyabildim yetti bile Allah rizasi icin kendinize azcik sayginiz varsa bu tiplerden kosarak uzaklasin. Tek derdi biseyler yasamak okadar belliki

Canım çok bariz CİNSELLİK derdi. Kendini kullandırma.. Seni dokunmadan sevicek kişiyi araa. Bence bu kişiden kurtul tabi karar senin..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…