Akıl verin. Bu adamdan olur mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benı kaybetmek ıstemedıgını ama sevgililikde istemediğini söylğyor. Daha öncekı ılıskılerındede ısım koymamıs fiziksel olarakda yakınlasmamız kımseyle flört düzeyin de olmuş. Bence sadece kızlarla vakit geçirmeyi seviyor sanırım

Evt malesef sevmiyor kullaniyor sizi.guzel bir kadin bulsun disine gore olsun begensin istedigi tarzda birini bulsun bakim arkadas kalmayi kabul ediyormu hemen basar nikahi birak sevgili olmayi.

Canımm niyeti ciddi olsa ismini koymak ister diyelim ki tanışma aşaması vs ee o zamanda yakınlaşmaktan korkar gerçekten sevse yanlış anlamandan uzaklaşmandan. Baya baya niyeti cinsellik gibi geldi bana kusura bakma

Baktı ki siz rahatsız oluyorsunuz bu kez sizi ikna için ilgili ve seviyor numarası yapıyor.Tam bir sırtlan.Vicdan yapacak bişey yok,karşınızda amacı sadece sizi kullanmak olan biri var..

Hisleri tabi ki var. Ama kalbinde değil. :)))))

Tesekkur ederım bende kendımden buyuk ınsanların tecrubesıne gore hareket etmeye önem veriyorum zaten. Evlilik dusunmedıgını zaten ıma ediyor hep bende dusunmedıgım ıcın sorun etmemıstım ama sorumluluk tan kacması zaten benı ondan iten en büyük sebep

Bunu iki arkadas da seks yapabilir görüsünde olan adam icin mi düsünüyorsunuz. Gülüm sen safmisin?yoksa görmemezlikten mi geliyorsun.

Ay adamın derdini anlamak için dahi olmaya gerek yok, gerçekten hayatına alacağı, sevgilim diyip koluna takacağı birini bulana kadar cinsellik yaşayabileceği ama hesap vermeyeceği birini arıyor, seni gözüne kestirmiş sende biraz kaba tabir olacak ama çanak tutmuşsun, adam azıcık ilgisini kesince de birde üstüne peşine düşmüşsün, ya böyle adamlarla ömrünüzi heba edip edip ondan sonra, buralara yeni konular ekliyorsunız, arkadaşım senin amacın sadece cinsellik değilse, seninle yakınlaştıktan sonra, ben sevgili değil yatakta işimi görecek birini arıyoruma getiren adamla ne diye tekrar görüşüp birde üstüne tekrar yakınlaşıyorsun, adamın derdi belli, senin niyetin belli, adam bile senin ilişki israrından bunalmış, görmüş selam vermez olmuş, sen hala peşini bırakmıyorsun. Dünyada başka adam mı kalmadı? Sizi sırf beden olarak isteyen, onu da el altından yaşamayı teklif eden adama umut bağlayacak kadar düştünüzmü? Biraz silkelenip kendinize gelin bence.

Ama şöyle bişey geçen gün benı buluşmaya cagırdı ve bende gıtmek ıstemedıfım ıcın acıkcası yalan uydurdum ve bi yakın kardesım gibi gördüğüm erkek arkadasımda kalacağımı söyledim. Kıskandı, ben kız arkadasımın baska birinde kalmasını ıstemem dedı. Kıskandın mı diyorum yo kıskanmadım dşyor. Bende ben senın hıc bı zamaj kız arkadasın olmadım kı sen hep kaçtın diyince de ben dile getirmesemde senin yerin orasıydı diyor. Çok ilginç değil mi ne istediğini bilmiyor bencede aklı git gelli ve normal bi ruh halinde değil.

Sadece onunla cinsellik yaşa istiyor. Temiz ve güvenli seks istiyor. Anladın?

,kafamda bitşrdim aklımdan atmam gerek ama sureklı bıyerlerden kendını hatırlatması zorlaştırıyo

Valla hiç de bitirmemişsiniz bence, size ilgi duymasını, peşinizden koşup ısrar etmesini bekliyorsunuz. Adam size ulaşmayınca siz ulaşmışsınız adama.

Adam sizi takmayıp geçip gittiğinde de içinize dert olmuş.
bir şeylerin arkasında gizlemeye çalışmayın zira belli oluyor yani.

sonradan arkadaşız falan filan diye mesaj atmanız çok gereksiz, korkunç olmuş.

adam ciddi düşünmüyor sizinle, lütfen yolunuza bakın siz de. Daha iyileri elbette karşınıza çıkacak

Sakin olun :) kendımı asla bu anlattığınız kadar ona muhtaç hissettirmiş değilim. Aksine net duruşumla onu şoka uğrattım. Üzülsemde kararlı oldugumu gösterdim. Sadece buradakı ınsanların tecrübelerine güvendiğim için konu açıp paylaşmak istedşm. Bende farkındayım herseyın merak etmeyin. :)

ay birde 2 aydır birliktesiniz toplasan kaç kere görüştünüzde size sureklı kendini tatmin ettiğini anlattı. ay ne olur genceciksin uzak dur guzelım böyle pisliklerden .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…