akıl istiyorum

Sen ipleri vermişsin ellerine bundan sonra toparlaman biraz zor. Demek süpürge sesinden rahatsızolup kapısını kapatıyor kocan. Canım çok geç kalmışsın düzeltemezsin bu saatten sonraa

Eşin sana bunları yaparsa herkeste sana herşeyi yapma ve söyleme hakkı bulur malesef canım çocuğun çiş yapması vs.hepsi bahane gibi geldi bana bak ne güzel söylüyosun babam beni zorluklarla büyüttü okuttu diye keşke çalışıp ekmeğini eline alsaydın bunlarla daha az uğraşırdın o zaman emin ol evdeysen her işi mükemmel yapmak zorundasın gibi bi anlayışları var çünkü koca her zaman bulunur önce ben benim hayatım demeyi bilmediğimiz sürece kadınlarımız buna mahkum malesef

Ben çalışıyorun
ben çalışıyorum zaten ev işini de yapıyorum ve ondan yardım istemiyorum karışmasın yeter

Ben çalışıyorun

ben çalışıyorum zaten ev işini de yapıyorum ve ondan yardım istemiyorum karışmasın yeter
Anladım cnm o zaman beğenmiyorsan beraber yapalım de bir gömlek sen ütülüyorsan bir gömlekte o ütülesin mükemmel olamam kusura bakma de sürekli beni tenkit etmenden rahatsızım neden böyle yaptığını sor ama seni üzmek eleştirmek yıpratmak çünkü ama altında mutlaka bir sebep vardır kendine güvensiz adamlar genelde kadının hiçbi yaptığını beğenmez çünkü bi kusur bulur bi laf sokar vs.

evet senin hatan gerçekten eskileri gün yüzüne çıkarmak
o zaman huzur olmaz

eşine keşke onların içinde deseydin "benim elimden bu kadarı geliyor öyle yayılacağına gel de yardım et hangi birine yetişeyim.. yapabildiğim bu"
insan olsun önce.. çok şımarmış

bence kaynanan oğlunu ikna etmiş görünüyor senin düzgün iş yapamadıgin konusunda sende sessiz kalıp kabullenmiş gibi olmuşsun annesinin denetleme görevini o üstlenmiş gibi

tamam ben kabul edıyorum eskılerı acmak benım sucum
ama ben esım bole yaptıgı ıcın hırcınlasıyorum
bana bır kere olsun samımıyet gostermedı bana '' sende haklısın ama annem ıste ne yapayım ben '' dese bana yetecek
amm kavga sırasında alaycı alaycı hee hee tamam sen haklısın yawww falan yapıyo agzını yaya yaya annesını savunuyor bıraz sonra gelıp sarılıyor guya barısıyoruz ama benım ıcımde kalıyor
bız nısanlıyken bana masumum derdı benım o zamanlar hıc sesım cıkmazdı cok sessızdım sakındım sımdı sınır hastası oldum esımın gozunde o hanımefendı halımden eser kalmadı haysıyetım kalmadı
bende kaybettıgım haysıyetımı onurumu esımın agzından samımıyetle cıkan bır '' haklısın ''sozuyle gerı almak ıstıyorum

mesela konuyla ılgısı yok ama
bunun annesinin hassas noktası budur eşitlik adalet konusu oldu mu kımselere bırakmaz lafı '' biz şöle eşitiz böle adalaetliyiz herşeyi eşti yaptık ( ogullarına) diye anlatır ama kendiliğinden anlatır buna kımse bıse sormaz halbukı
ee benım de kanıma dokunuyor bu ya göz göre göre kadın yalan soyluyor
ben evlendıkten aylar sonra eltıme takılan bılezıklerın takı setlerının benden cok daha fazla oldugunu ogrendım ve ustelık eltımler bedava evde oturuyor ( kayınpederımın dıger ogluna aldıgı ev) bız kendı evımızı kendımız aldık dunyaca borcumuzz var
kadın hala bole anlatıyor ona sen esıt mısın adaletlı mısın dıye soran yok
ben bunu bole esıme soleyınce bana '' eltıler hep boledır ıste cekemezler bırbırını '' dıyor
ben eltı mı anlatıyorum burda?
basbaya kaynanamın ıkı yuzlulugunu gordum ve onu soyluyorum

bana böle yapıyor gelıp bıraz sonra da sarılıyor ben anlamıyorum gercek dusuncesı ne ?
bunlar benı yıprattı artık

dün aksam yazamadım
dün aksam ben eve gıttım onun oncesınde gunduz bır ıkı kere telefonda gorusmemız gerektı ve bana her zamankı gıbı telefonda hıc bıse olmamıs gıbı ' askım , hayatım '' dıye hıtap ettı
eve geldı kapıyı actım sankı bana ole geldı bana dogru bır adım atacak gıbı yaptı galıba sarılacaktı ben oralı olmadım ıcerı gectım
daha sonra gereklı olan seyler dısında ben baska bıse konusmadım oda konusmadı
gece de yatakta eskısı gıbı sarılmadı o bı kenarda ben bı kenarda uyuduk

ben ızın verıp ban sarılsaydı bıle asla konusmazdı bu seklıde gecıstırırdı
her zaman bole oluyor kavga sırasında herseyı soluyor daha sonra gelıp sarılıyor bole bole 5 sene gectı ben esımın tam olarak ne dusundugunu hıc bır zaman bılemedım

canım ister istemez çok fazla konuşuyoruz dolup taşınca
kelimeler de basitleşiyor onların gözünde

kendi işini kendin hallet bundan sonra toplulukta konuştuğunda kv direk böyle böyle yapıldı diye sakince söyle canım
birde laf çarp toplulukta "evlat ayırımı en korktuğum şey Allah öyle durumlara düşürmesin.. çok fena kv ler var evlat ayıran.. Allah muhakkak soracaktır" gibi
eşin sadece ona konuştuğun için bu kadar şımarmış korkmuyor senden
ailesine az diş göster bakalım noluyo

ay bu aralar bende pek agresifim galiba

bilemediniz peki sordunuz mu eşinize ne düşündüğünü, gel hayatım bu sorunlar bi sarılmayla geçmiyor konuşma da lazım dediniz mi?
Kusura bakmayın ama hayatınız kendiniz dışındakileri sürekli şikayet etmek ve kendi ezikliğinizi kabul ettirmekle geçiryor. Burada aynı şeyi yapıyorsunuz takip ettiğim tüm yazılar da biri sizin çok haklı eşinizin haksız bi adam olduğunu söylediklerinde keyif alıyorsunuz evet evet o hep öyle ooo bana neler yaptıya geliyor konu.
Şikayet etmek değiştiremediğiniz konularda sabrınızı azaltır, dert paylaşıldıkça azalır diyorlar ben pek inanmıyor şikayet ettikçe kötü şeyler dile geldikçe sizin sabrınız daha azalacak.
Siz sorununuza burada çare bulamazsınız, herkes eşinizin haksız olduğunu söyle dahi kaynananızın çok fena bi kadın olduğunu söyle dahi bunların hiçbiri sizin evinize huzur vermez. Önce şikayet etmekten vazgeçin kendi kendinize bile şikayet etmeyin hem öfkeniz artıyor hem sevginiz azalıyor. Gidin eşinizle konuşun, birde en önemlisi her koşulda kendiniz olun kayın validenizin yaptığı ama hoşunuza gitmeyen birşeyi o an söyleyin kavga sesiyle değil normal birşekilde söyleyin lafınızı sonra hiç bir şey olmamış gibi konuşmaya devam edin hem kavga çıkmaz hemde siz içiniz tutup tutup hiç suçu olmayan eşinize patlamamış olursunuz

bakın esım asla konusmaz kesınlıkle
kavga olsun susar baska bıse olsun susar
hıc bıse yokmus ortada gıbı davranır
ben delırıyorum bole yapınca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…