- Konu Sahibi nebilimben
-
aynı şeyler annemin başına gelmişti.babannem çok pis bir kadındı annem temizdi yinede evini temizlerdi babaannem gelir inadına pisletirdi.annem onlardan çamaşırını ayırmazdı sonra yeni gelin geldi senin annen pis çamaşırımı o makinede bile yıkamam dedi o zaman babam kabul etti pis olduğunu.
anneminde sinirleri çok bozulmuştu.benim kv de pis ama ben annem gibi yapmıyorum biraz pis annen diyorum nişanlıma ve sebebinide söylüyorum kadın bozuluyor mu evet bozuluyor ama insanı sinir eder derecesinde değersiz davranıyorlar.
boşver tavrına devam et sen o suçlu çünkü
o öyle sana bağırırken sen kalk sil deseydin bir kadın nereye ne kadar koşup yetişebilir ki
bilmiyorummo değil de çişli ellerinizi lavabo değil de nerde yıkayacakmışsınız, ben onu anlamadım..
işte deli oluyorum bende bu yüzden şimdi hiç bişe olmamıs gibi geliyorlar bana o zaman beni yerin dibine sokuyordu yemın edıyorum hergun bı kavga cıkarıyordu temızlık yuzundeniyi sabırlısın canım şahsen ben kesinlikle dayanamaz eşimle annesini birbirine geçirirdim.
eşin yattığı yerden sana emirler vereceğine bir zahmet kalksın kendi temizlesin yada cçocugun üzerini o değiştirsin.
tek basına yapmadınya onunda çocugu.
benim oglumda 4 yasında genellikle tuvalet ihtiyacında bana gelir söyler ama işim varsa özellikle de mutfaktaysam babasına gönderirim o yaptırır
.yani olması gerekende bu.
sen fazla sabır göstermişsin ve sakin kalmışsın.
bu sakinliğin de onlara pişkinlik olarak dönmüş ve bu sayede sende kendini berbat bir kayınvalide ve eşin arasında bulmuşsun.
gerçekten okuren bile çok sinirlendim.ayıp yaa tamam titiz olabilirler.herkez kendine göre temiz.seni begenip begnmemek kimsenin haddine değil.yerinde olsam kayınvalideye temiz olmadıgını düşündügü bi insanın yemeğini neden yediğini sorar
ben bu yemekleri ellerimle yapıyorum derdim.
öle düşünmeyin şanşlısınız benceNişanlıyım yemin ederim burdaki konuları okudukça evlilikten soğudum erkeklerden de erkek annelerinden de nefret eder oldum.
kaynanaya bir şey söyleyip kocandan saklasan kocan duymayacak mı gene duyacak kaynanan gider ağlayarak hatta lafı başka yerlere çekip dolandırarak anlatır o zaman da kötü olur ne kıymetli oğulları varmış keşke turşusunu kursalarmışöle düşünmeyin şanşlısınız bence
keske bende bilseydim
bakın burdakı herkesın ortak dusuncesı asla adama annesını sıkayet etme
ben öle düşünmedım ama haklı olduguma yuzde yuz guvendıgım ıcın benım de kocam bana hak verrı dedım
belkıde hak verıyor ama tabı yıgıtlıgı b.ka caldırmamak ıcın bana sımdı sen haklısın dese annesını atacak benı yuceltecek o yuzden demıyor
burda ogrendım kaynanayla sorun varsa ona soyle asla kocana bellı etme
ama ben saf guya kaynana benden buyuk ya saygımı bozmayacagım laf cevırmedım
ondan zaten sımdı kadın benle cok samımı ıclı kofte ıstıyor
bu samımıyette benım sayemde ıste zamanında cemkırseydım bugun bole samımı olmazdık o soledı ben sustum ıyıyım tabı
işte deli oluyorum bende bu yüzden şimdi hiç bişe olmamıs gibi geliyorlar bana o zaman beni yerin dibine sokuyordu yemın edıyorum hergun bı kavga cıkarıyordu temızlık yuzunden
ben utanıyordum artık kaynanayla temızlık yuzunden kavga edıyoruz dıye
bıde kadın bana ne anlaıyordu bılıyor musun
bana dıyordu işte bu önceden yenı gelın almıs bı dostunun evıne gıtmıs beraber oturuyolarmıs heryer pislik içindeymıs bu da ayıplamıs ıcınden ama dıyor sımdı benım basıma geldı bunlar bana ımtıhan dıyor
namazında nıyazındadır kendısı
yanı kadın bana katlanıp extradan sevap kazanmayı umuyor allahın oan gonderdıgı ımtıhamım ben
bunları esımde bılıyor ve her seferınde benı hassas oldugum yerden vuruyor temzılık konusunda laf edılmesıne cok hassasım
bende begenmıyorsan ayrılalım dedım
böle sesim cıktıgında bana hep ' sen eskıden bole degıldın dıyorelini nerde yıkıyacakmıssın klozette mı acaba? anlayamadım ben onu?!
arkadasım sen bıraz fazla pasifsin, sesin çıkmıyor onlarda rahat rahat ustune gelıyor.
kızım cıs yapsa benım esım benden once kalkar temızlemeye calışır. Allah razı olsun
senın kocan nıye yattıgı yerden ahkam kesıyor?
ben olsam orda aglamana gerek yok annecım olur bunlar kucuksun sen der cocugumu sustururdum, eşime de döner ceyızımde mı geldı bu cocuk benım, ben anasıysam sende babasısın, elin ayagın tutuyor kalkıp bızahmet yardım et derdım, anasının yanında forsunu ındırırdım. kaynanamda laf ettımı agzının payını verırdım.
herkes yerını bılsın.
atıp tutarak yazmıyorum bak. butun sulalesı kayınpederımden cekınır, o da benden cekınır. bılır bısey dedıgınde agzının payını alacagını. o da delıdır ama ben daha delıyım. delı delıyı gorunce comagını saklar hesabı....
demem o ki az sesın cıksın, pısırık durma
Mutfak lavabosu olduğu için sanırım tepki büyük ama cocuk sadece sizin çocuğunuz gibi davranılması ne kadar yanlış babası olarak alıp eline silseydi incilerimi dökülürdü acaba?o değil de çişli ellerinizi lavabo değil de nerde yıkayacakmışsınız, ben onu anlamadım..
evet ben bi anlık sasırdım ole yaptuım ama benı aptala cevırdıMutfak lavabosu olduğu için sanırım tepki büyük ama cocuk sadece sizin çocuğunuz gibi davranılması ne kadar yanlış babası olarak alıp eline silseydi incilerimi dökülürdü acaba?
cok duygusaldır ve herseyı bılıyorçocuk ağlayarak özür dilerim anne dedikten sonraki kısımları okumadım,okuyamadım.
ay içim bi garip oldu,o çocuğun sidiği bile senin eşinin ve k.validenin zihniyetinden daha temizdir eminim!!
cok duygusaldır ve herseyı bılıyor
ben onu sakınlestırdım zaten o soylenırken bıle
olabılır bole kaza oldu dedım sarıldım
Olaylar olurken tepki ver canım,ne olursa olsun ezdirme kendini.Eşine de kayınvalidene de cocuğun önünde sana bağırmamalarını öğret,Öğrenene kadar da onlar sana bağırıyorsa sen daha çok bağır.Belki çocuğun var diye sesin çıkmadı ama o cocuk senin ezilmeni gördükçe daha çok strese girer,içine atar.Kız çocuğu olduğu için bu şekilde davranmanın susmanın doğru olduğunu düşünür,ilerde kendini savunamaz.evet ben bi anlık sasırdım ole yaptuım ama benı aptala cevırdı
ama elımde ole çiş bulaşıgı falan degıldı
dıyorum ya elımde daha yenı aldıgım bez vardı sole bı halıya dokundum sadece kostum bezı ıslatmaaya o kadar bı yandan cocuk aglıyor bı yandan o bagırıyor
ya yemın edıyorum ben yardım etmesını beklemıyorumbenimkiler de 5 yaşında ve oyuna dalınca arada bir böyle kazalar olabiliyor.ne yani bir çocuk halıya çiş yaptı diye dünyanın sonu gelmedi ya.
eşin sultan sülüman gibi emirler yağdıracağına kalkıp yardım etseymiş.terbiyesiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?