ya aslında meslemiğimi söylemek istemiyodum ne bilim bu yazılar okunur birileri tarafından filan diye ama söyleyeyim bari battı balık yan gider ben doktorum o da meslek lisesi mezunu 4 yıllık bi yer okumuş üni de okutman[
erkıek arkadaşının okuduğu yeri bile küçümsüyorsun.lütfen ayrıl sen
Ne kadar çok önem veriyorsunuz çevrenize, başkalarının dediklerine. Siz çok şak şakçı bir insansınız, fen lisesinde okuya okuya alışmışsınız çevrenizden aferim almaya; şimdi sevginizi sahiplenemiyosunuz bile. Çok gördüm sizin gibi insanları fen lisesi mezunu olduğumdan. Sizden daha kötülerini de gördüm. Pişmanım zaten öyle tür bir lisede okuduğum için; hep paraya önem veren insanlar,adamı kıyafetine göre değerlendiren ve kendi egosundan başka hiçbir şeyi önemsemeyenler. Okutman birini daha öğrenciyken küçümsüyorsunuz. Sadece gülüyorum size. Tıp istiyodum ; elit tabaka bu şekilde düşünen insanlardan oluşuyorsa iki kere düşünürüm. Şu cümleye takıldım- arabası yok ailemin karşısına çıkaramıyorum. Bu cümleye artık yorum bile yapmıyorum...
üstelik hayatta nelerle karşılaşacak.tus sınavları hiçte kolay değil.harıl harıl çalıştığı halde kazanamayan tanıdıklarım var.daha mezun olmadan doktorum diyor üstelik
1 ziyaretçi kim acep
Kızlar bu arada okutman ne cözemedim cidden
[ı]canım, üniversitelerde sadece hazırlık bölümü öğrencilerine ders veren hocalar diye biliyorum. Mesela bir doçent ile bir okutman bir değil, ancak ingilizce harici (kendi bölümümden örnek vereyim) bir fransızca okutmanı eğitim / mühendislik vs. Fakültelerine seçmeli ders olarak fransızca dersi verebiliyor.
Benim bilgim bu kadar =3[/ı]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?