• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

akıl almaya çok çok ihtiyacım var ne olur yardım edin kızlar...

ya aslında meslemiğimi söylemek istemiyodum ne bilim bu yazılar okunur birileri tarafından filan diye ama söyleyeyim bari battı balık yan gider ben doktorum o da meslek lisesi mezunu 4 yıllık bi yer okumuş üni de okutman[

erkıek arkadaşının okuduğu yeri bile küçümsüyorsun.lütfen ayrıl sen:34:

Erkek arkadaşın meslek lisesi mezunu ve şuan okutman.... kendisine kocaman bir BRAVO diyorum ben. Hem sadece okutman olarak kalmaya bilir, prof. bile olabilir. Ve sen tıpta uzmanlaşana kadar erkek arkadaşında prof. olur. O zaman aldığınız maaşlar atıyorum 8.000 tl olacak, birbirinizin dengi maaş alacaksınız yani. Bu kadar ince düşünüyorsan bunu da düşünmelisin bence.
Ben de meslek lisesi çıkışlıyım ve üniversitede fransız dili ve edb. okuyorum. Akedemisyenlik veya tercümanlık düşünüyorum. Şimdi ben erkek olsam, kız arkadaşım tıp okusa ben okumuş başarmış okutman olmuşum ve kız arkadaşım "ailem ikimizi eşit görmüyor en azından bir araban bir evin olsa, seni daha rahat karşılarına çıkarırım" dese. O ilişki bitmişti.
Canım farkında mısın bilmiyorum ama, sen ailenin beklentisini karşılamışsın, erkek arkadaşının durumunu bilmiyorum ancak varlıklı gibi görünmüyor ve o bu şekilde böyle bir mevkiye gelmiş, sen ise sadece 'ailemin durumu iyi benim statüm belli (doktor olacağım), erkek arkadaşım bana yakışmıyor' derdindesin.
Ne diyeyim canım, Allah başka "dert" vermesin.

Beni seven böyle sevsin kadar dogal bı cumle yok zaten yapman gereken sey aılenle ılgılı falan degıl tamamen senın kafanla ılgılı konuya ılk baslıyorum okumaya gercekten yardım edılcek bı durum varmıs hıssıyle okudukca goruyorum ınsanlar ne kdar egıtım alırsa alsınlar kafalarının direttiği ölçüde hareket edıyorlar gercekten cok uzuldum ama senın adına degıl sana deger veren sadece sevgını ısteyen o ınsan adına . Kusura bakma ama yalnızlıgı hakedenlerdensin kafandaki bu düşünceyi değiştirmedikçe. En çokta arkdaslarından utanman konusu ılgılımı cektı utanmak nedır senın ıcın bı acık vermektır cogu ınsan ıcın yüz kızartıcı bı acık vermek hemde bunu böyle düşünürsek durumun cıdden modern cahilliğe giriyor

bencede ailen ve sen o çocuğa ömür boyu eziyet edip ömrünü tüketirsiniz, aşağılarsınız onu sürekli benim kızıma layık değilsin lafları duyar... yazık ona . onun aklı başına gelmiş bence önceden bu olayı farkedememiş uğraşıp didinirim demiş , ammaaa gel gör ki kafasına zonk etmiş haaa bu kız beni beğenmiyo diye aklı başına gelmiş. beğenen böyle begensin demiş.

Ne kadar çok önem veriyorsunuz çevrenize, başkalarının dediklerine. Siz çok şak şakçı bir insansınız, fen lisesinde okuya okuya alışmışsınız çevrenizden aferim almaya; şimdi sevginizi sahiplenemiyosunuz bile. Çok gördüm sizin gibi insanları fen lisesi mezunu olduğumdan. Sizden daha kötülerini de gördüm. Pişmanım zaten öyle tür bir lisede okuduğum için; hep paraya önem veren insanlar,adamı kıyafetine göre değerlendiren ve kendi egosundan başka hiçbir şeyi önemsemeyenler. Okutman birini daha öğrenciyken küçümsüyorsunuz. Sadece gülüyorum size. Tıp istiyodum ; elit tabaka bu şekilde düşünen insanlardan oluşuyorsa iki kere düşünürüm. Şu cümleye takıldım- arabası yok ailemin karşısına çıkaramıyorum. Bu cümleye artık yorum bile yapmıyorum...

:46::46::46:üstelik hayatta nelerle karşılaşacak.tus sınavları hiçte kolay değil.harıl harıl çalıştığı halde kazanamayan tanıdıklarım var.daha mezun olmadan doktorum diyor üstelik:50:

Son düzenleme:
:46::46::46:üstelik hayatta nelerle karşılaşacak.tus sınavları hiçte kolay değil.harıl harıl çalıştığı halde kazanamayan tanıdıklarım var.daha mezun olmadan doktorum diyor üstelik:50:

Ne güzel yazmışsınız
Şu tıpçıların özgüven patlamasına anlaman veremiyorum hiç

tam da düşündüğüm gibi arkadaş boğaziçi üniversitesi tıp fakültesinde okuyor

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar bu arada okutman ne cözemedim cidden

Canım, üniversitelerde sadece hazırlık bölümü öğrencilerine ders veren hocalar diye biliyorum. Mesela bir doçent ile bir okutman bir değil, ancak ingilizce harici (kendi bölümümden örnek vereyim) bir fransızca okutmanı eğitim / mühendislik vs. fakültelerine seçmeli ders olarak fransızca dersi verebiliyor.
Benim bilgim bu kadar =3

hayatları boyunca hep sayısal zekalarıyla övünen insanların maalesef sosyal zekaları sıfır.belki olimpiyat sorularını çözebiliyorlar ama kendi çokk basit sorunlarını bile çözemiyorlar.bu da bir bakış açısı...ayrıca hakkaten hiç etik değil yahu,yazık adama...

tamam siz aileniz tarafindan skistiriliyor olabilirsinizde nasil
arabayi ne zaman alacaksin,arabasi olmayana kiz vermiyorlar diye sorabildin..
bence bu tarz konusmalar cok ayip,alir ya da almaz o ayri mesele ama ayrilin bence cünkü
iliskiniz maddi seyler üzerine olsun istiyorsunuz..
üniversite mezunu heralde o ama siz,sizin okudugunuz üni daha iyi oldugu icin bile dile getiriyorsunuz
belki siz hemen is bulursunuz ama odtü mezunu bircok kisi pazarcilik yapiyor..hemen pat diye is bulamiyolar
ya da emeklerini alamiyorlar..

Son düzenleme:
[ı]canım, üniversitelerde sadece hazırlık bölümü öğrencilerine ders veren hocalar diye biliyorum. Mesela bir doçent ile bir okutman bir değil, ancak ingilizce harici (kendi bölümümden örnek vereyim) bir fransızca okutmanı eğitim / mühendislik vs. Fakültelerine seçmeli ders olarak fransızca dersi verebiliyor.
Benim bilgim bu kadar =3[/ı]

asılında çocuğun geleceğide parlak yani ki daha çocuğun lisesinde takılıp kalmış

bana öyle geliyor ki sevgiliniz sizi aramayarak sizden ayrılmanın yollarını arıyor.siz ben napıcam diye hiç dertlenmeyin.yakında biter ilişkiniz.sonra bir doktor koca bulur aileniz size.hani doktora doktor koca yakışırmış ya.sevgilinizde belki prof luğa kadar yükselip dengi birini bulur.hem bu kadar büyüklenme niye? bir sağlık ocağında pratisyen hekim olarak da kalabilirsiniz.yarın ne olacağımızı kim biliyor allah aşkına?

Şoför de ister şimdi bu bayan :52:

Onun arabası varrr güzel mi güzell,şoförü de varrr,özel mi özell, maalesef ruhu yok,onun için hiç mi hiç şansı yoooooook. :37:

Back