Erkek arkadaşın meslek lisesi mezunu ve şuan okutman.... kendisine kocaman bir BRAVO diyorum ben. Hem sadece okutman olarak kalmaya bilir, prof. bile olabilir. Ve sen tıpta uzmanlaşana kadar erkek arkadaşında prof. olur. O zaman aldığınız maaşlar atıyorum 8.000 tl olacak, birbirinizin dengi maaş alacaksınız yani. Bu kadar ince düşünüyorsan bunu da düşünmelisin bence.
Ben de meslek lisesi çıkışlıyım ve üniversitede fransız dili ve edb. okuyorum. Akedemisyenlik veya tercümanlık düşünüyorum. Şimdi ben erkek olsam, kız arkadaşım tıp okusa ben okumuş başarmış okutman olmuşum ve kız arkadaşım "ailem ikimizi eşit görmüyor en azından bir araban bir evin olsa, seni daha rahat karşılarına çıkarırım" dese. O ilişki bitmişti.
Canım farkında mısın bilmiyorum ama, sen ailenin beklentisini karşılamışsın, erkek arkadaşının durumunu bilmiyorum ancak varlıklı gibi görünmüyor ve o bu şekilde böyle bir mevkiye gelmiş, sen ise sadece 'ailemin durumu iyi benim statüm belli (doktor olacağım), erkek arkadaşım bana yakışmıyor' derdindesin.
Ne diyeyim canım, Allah başka "dert" vermesin.