Yani şimdi objektif düşünmek istiyorum kişiliğini bilmediğim için çok bişe diyemcem ama seni haklı bulduğum yerlerde var haksız bulduğum yerlerde var.Arkadaşlarına arabası yok demekten çekinmek çok saçma ve yanlış güzel bir araba ile seni almaya gelse yüzünün şekli bile değişecekmş gibime geliyor herkesin arabası olmak zorunda değil olsa bile yazdıklarından aman arabası olsunda ne olursa olsun havasında da değilsin illa ki albenili bi araba istersin yoksa bir şahin alsa sen yine bunu sorun edersin.
Gelelim şu beni seven böyle sevsin meselesine bunu nasıl bi konuşma sonrası söyledi bilmiyorum ama eğer gururuna dokunacak birşey söylemişsen az bile demiş.seni haklı buluyorum çünkü aileni ikna edebilmek için çabalıyorsun ve o buna rağmen hala umursamaz tavırlar sergiliyorsa bu kez o çok ayıp ediyor ama birşeyler yapması konusunda da bence incitmeden anlat.
Yani senin niye araban yok senin niye evin yok şeklinde yapma
canım ben elimden geldiğince kırmadan söylemiştim mesela şöyle olmuştu buraya gidelim mi demiştim o da olur demişti sonra ben ama oraya ulaşım biraz zor araba gerek demiştim sonra sen ne zaman araba alacan ya dedim bak ertık arabası olmaya kız vermiyolar bu devirde dedim o da ne arabası ya almıycam araba filan beni seven böyle sevsin dedi