benim babamın malı mülkü saymakla bitmezz bunlar söylenilmezz amaa konu sahibinde suç yok annesi babası yetiştirememişş insanlara insan olduğu için değer vermesi gerektiğini okuduğu iyi okullardada öğretememişlerr..eşşeğe altın semer vursandaa....eşşeklerdende özür diliyorum bu aradaa
çoğu paralılar böle hepsi deil çoğu yanlış anlaşılma olmasın böle tepeden bakarlar etraflarına ne yazıkki ne kadar paran olsada insanın doyacağı bi tabak yemek deilmidir aç insanlar var yaaa mileet açlıktan ölüyo ölüyo ama herkez yediği kadarının hesabını verecek demi sormayacaklarmı ya falan açtı sen görmedinmi son model araba aldın die benm üstte komşum var aynen böle görgüsüs oda gecen gitmişler ocak başına anlatıyo kilolarca et almışlar kocasıyla 2si pişirmişler doymuşlar kalmış etler kalanıda mangalda bırakalım demişler yansın öle kömür olmuş etler e yuh dedim insan poşete koydurur kediye köpeğe bari verir sevap alır çok merak ediyorum bu insanların sonu nereye gidiyor eskiden aç insan bulamazlarmış çünki birbirine yardım eden çokmuş şimdi tok bulmak zor ev araba kültür farkı yazık yanii dini imanın varmı diyen yok evin araban varmı diyorlar