Bende artık herşeyin para için yapıldığını düşünüyorum.Yani Allah rızası,insanlara yardımcı olmak hepsi hikaye olmuş.İnşallah dediğin gibi bunları gerçekten allah rızası için yapan birileri olsa.
Canım, bir konuşayım senin için..
Ya da sen ara konuş..
Ben peşin almıştım..
Müslüman bir adam.. İnsaflı..
İlacı milyarlara değer..
Ama taksitlendirmeyi nasıl yapar ki?
Bu şehirde olsanız belki ama,
başka şehirden olabilir mi?
Ben bir konuşayım inşaAllah yarın..
Zaten benimde şu kabızlık konusunda soracaklarım vardı..
Seninkinide sorarım bu arada..
Yarın haberleşelim inşaAllah canım..
Kızlar sakın böyle macun satan şarlatanlara inanmayın. Bu tarz şeyler bırakın iyileştirmeyi hastaların kan değerleri ve bağışıklık sistemlerini etkilediklerinden doktorları yanıltabiliyor. Hastanın durumunun değerlendirilmesi engelliyor.
Bu hastalığa çare bulunabilseydi tedavisi kolay olsaydı koskoca Türkiyede sadece 150 tane Onkolog olmazdı.
Benim annem de over ca. doktorların bilgisi olmadan ek bitki falan kullanmayın.Annemin kanser olduğunu öğrendikten sonra bizde çok araştırdık ve dolandırılan çok insan olduğunu öğrendim.
böyle macun gibi şeylere para vereceğinize kemoterapi yada radyoterapi ara dönemlerinde hastaların kendilerini mutlu hissedeceği küçük geziler planlayın hayata tutunmaları için onları destekleyin. ben annemin kemoterapi dönemi biter bitmez durumu el verirse tatile götürmeyi planlıyorum.
Ayrıca kantoran yasak kanser hastalarına . Bilimsel tezler ve Dr.lar haricinde kimsenin verdiği bilgiye tavsiyeye güvenmeyin.
Kanser hastalarına sağlıklı günler, yakınlarına sabır diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?