Tüp Bebek Merkezleri Akay Tüp Bebek Merkezi-Dr Tolga Ecemiş

hastalıgımı bekliyorum merkez konusunda çok kararsız kaldım sonunda akayda karar verdim inş benim için dogru yerdir bu ikinci denemem çok heyecanlıyım inş iyi sonuç alırım...

Sevgili abc, ev taşıdığım için internete giremedim. Çok üzüldüm,geçmiş olsun.Bu fsh'ı dengede tutmak için mi dha kullanılıyor.Umarım seni yoracak bir hap değildir. Dediğin gibi nasip değilmiş.3 ay dinlenmek sana iyi gelecektir. Güzel bir ttail yap. Hep aynı şeyleri düşünme. Allah o gücü verecek inşallah

yeni evinde mutluluklar diliyorum.. evin duvarları bebek sesi ile şenlensin...:)

kist tedavisi nedeni ile doğum kontrol ilacı kullanıyordum.. pazartesi bitti ama halen adet göremedim.. bu hafta tedavi başlarız diye düşünüyordum ve kendimi hazılamıştım ama olmadı..umarım bir terslik yoktur.. offff

Son düzenleme:

arkadaşlar biraz önce olan ve gerçekten çok hoşuma giden bir olaydan bahsetmek istiyorum. ben yukardaki durumdan dolayı dertlenmeye başlarken Akaydan telefon geldi. Resepsiyonda ki bayanlardan birisi Hatice Hanım ki biz ilk onunla irtibata geçmiştik, hatırımızı sormak için aradı ve bende fırsat bu fırsat hemen yaşadıklarımdan bahsettim. beni dinledi ve gün içinde hemşirelere aratacağını söyledi. 10 dakika bile geçmeden Hemşire Marina arada ve kullandığım ilacın etkisi olduğunu pazartesiye kadar beklememi söyledi. normalmiş yani. ama merkezin bu yönü çok iyi. tedavi olumsuz sonuçlandığını öğrendiğimiz günden bir kaç gün sonrada arayarak moral vermişlerdi.. bu iyi geldi..

Son düzenleme:
inşallah seninde güzel haberlerini burdan alacağız.. seni eylülde yanlız bırakmaya hiç niyetin yok.. bizim tedavimiz büyük ihtimalle bu hafta içi başlayacak...inşallah aksilik olmaz...

uzun zamandır yoktum, yoğun iki hafta geçirdim çok şükür bitti, ben de aranıza geri döndüm, iyi temennilerin için teşekkür ederim, eylülde yalnız bırakamayacağını söylemişsin, bu beni çok sevindirdi, belki aklımızdaki her şeyi buraya aktaramıyoruz ama aldığım negatif sonuçtan sonra seni daha iyi anladım, empati kurmaya çalıştım, yıkılmamak, eskisinden daha güçlü olarak yeni yola koyulmak muhteşem bir duygu, bu gücü de şüphesiz ki Alllah veriyor, takdir ediyorum seni, inşallah bir sıkıntıyla karşılaşmazsın bu süreçte, sonu ne olursa olsun yeniden ümitlenmek bile büyük bir nimet, dualarımda sen de varsın, bütün bebek isteyenler gibi

tedavin şimdiden hayırlı olsun, hakkınızda hayırlı olan neyse o olsun inşallah

bir de bu arada kaliteli yumurta gelişimi için yapılması gerekenler, kürler,... gibi düzenli bir topik yok, bu tür topikler çoğunlukla erkekler için düzenlenmiş, kadınlarla ilgili iyi bir liste yok, bu konuda bişeyler yapabilir miyiz acaba......

bende akayda başlıyorum dualarınıza ihtiyacım var Rabbim hepimizin yardımcısı olsun

tedavin hayırlı olsun, inşallah pozitif sonuç alırsın, ilk denemende olsun inşallah, neden gebe kalınamadığına dair nedenler ve akayda uygulanan tedaviler paylaşılırsa hepimizin yararına olur diye düşünüyorum,Rabbim hepimizin yardımcısı olsun

sonucum 478 kızlar çok şükür arttı.bunuda atlattım.darısı sizlere inşşşşşşşşşşşş.salı günü keseyi görmeye gitcez.şuan bi problem yokk.

merhaba space, hayırlı haberlerini okuyunca mutlu oluyorum, çok şükür bebişler sıkıca tutunmuşlar, ikizdi değil mi, bugün keseyi görürsün inşallah, hayırlı haberlerini bekliyoruz, başka topiklerde denk geldim maillerine sen de çok emek vermişsin ama, sabredince ve fiili dua yapınca da Allah veriyor, hayırlı bir şelide tamamına ersin inşallah......

evin hayırlı olsun, sağlıkla ve mutlulukla oturursun içinde inşallah tabi bebişinle birlikte, tolga bey dhea nın fsh'ı baskıladığını dolayısıyla fsh düşünce de yumurta kalitesinin artacağını söyledi, ama yan etkileri varmış, yüzde yağlanma ve sivilcelenme yapıyor, ergenlik yıllarımda çıkmayan sivilcelere 28 yaşımda dhea sayesinde sahip oldum, ayrıca her yanımdan kıllar fışkırıyor, kıllanma da en klasik yan etkisi...

ben de yumurta kalitesini başka yollarla arttırma arayışındayım, burada öyle bir başlık altında hamile kalanlar ne yaptılar da hamile kaldılar, yumurta kalitesi sourunu aşmak için ne yaptılar bunu nasıl aştılar, kürler, ilaçlar, vitaminler .... bunları toplayalım diyorum,

bu arada karnın belirdi mi, kaç haftalık oldu, mide bulantıların var mı, Allaha emanet olun, bugün miraç, miracınız kutlu olsun dualarınıza bizleri de katmayı unutmayın.....

içini ferah tut, hayırlısını iste, bugün miraç, bol bol dua edelim......

merhaba.. tekrar hoşgeldin... biz dün iğnelere başladık. şükür herhangi bir aksilik yok dediler. ve gayet müsait durumdaymışım. bu sefer farklı ve yeni bir yöntem denemek istediler. yurdışından gelen bir sıvı varmış. spermleri bu sıvıya koyacaklarmış ve hangi sperm bu sıvıya tutunmayı başarırsa yumurtaya bu spermi yerleştireceklermiş. yani spermi onlar seçmeyecek sperm kendini seçecek.. bizde kabul ettik. şansı artıran bir uygulama olduğunu söylediler. bakalım inşallah diyorum. şu anda dua etmekten başka yapabilecek birşeyimiz yok..

merhaba arkadaslar. bende bu ay Akay'da tedavıye basladım. haftaya transfer yapılacak dualarınıza ıhtıyacım var. ınsallah hepımız ıstedıklerımıze kavusuruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…