- Konu Sahibi dogapoyraz
-
bende akayda başlıyorum dualarınıza ihtiyacım var Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
hadi ama senden haber bekliyoruz. lütfen güzel haberler ver.. değerlerin artmış olsun...
arkadaşlar az önce sonucu öğrendim, 0, yani olmadı, tabi ki çok üzgünüm, nasip değilmiş, inşallah emek harcayan diğer arkadaşların olur,
fsh değerim 10-14 arasında değişiyor, kaliteli yumurta gelişimi için 8'in üstünde olmaması gerek, sanırım DHA diye bir ilaç kullanacağım, eylülde nasip olursa tekrar deneyeceğiz, Allah inşallah o gücü verir...
sonucum 478 kızlar çok şükür arttı.bunuda atlattım.darısı sizlere inşşşşşşşşşşşş.salı günü keseyi görmeye gitcez.şuan bi problem yokk.
Türksoyu aramıza hoşgeldin. Şimdiden hayırlı sonuçlar diliyorumhastalıgımı bekliyorum merkez konusunda çok kararsız kaldım sonunda akayda karar verdim inş benim için dogru yerdir bu ikinci denemem çok heyecanlıyım inş iyi sonuç alırım...
sonucum 478 kızlar çok şükür arttı.bunuda atlattım.darısı sizlere inşşşşşşşşşşşş.salı günü keseyi görmeye gitcez.şuan bi problem yokk.
Sevgili abc, ev taşıdığım için internete giremedim. Çok üzüldüm,geçmiş olsun.Bu fsh'ı dengede tutmak için mi dha kullanılıyor.Umarım seni yoracak bir hap değildir. Dediğin gibi nasip değilmiş.3 ay dinlenmek sana iyi gelecektir. Güzel bir ttail yap. Hep aynı şeyleri düşünme. Allah o gücü verecek inşallah
Türksoyu aramıza hoşgeldin. Şimdiden hayırlı sonuçlar diliyorum
kist tedavisi nedeni ile doğum kontrol ilacı kullanıyordum.. pazartesi bitti ama halen adet göremedim.. bu hafta tedavi başlarız diye düşünüyordum ve kendimi hazılamıştım ama olmadı..umarım bir terslik yoktur.. offff
inşallah seninde güzel haberlerini burdan alacağız.. seni eylülde yanlız bırakmaya hiç niyetin yok.. bizim tedavimiz büyük ihtimalle bu hafta içi başlayacak...inşallah aksilik olmaz...
bende akayda başlıyorum dualarınıza ihtiyacım var Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Sevgili abc, ev taşıdığım için internete giremedim. Çok üzüldüm,geçmiş olsun.Bu fsh'ı dengede tutmak için mi dha kullanılıyor.Umarım seni yoracak bir hap değildir. Dediğin gibi nasip değilmiş.3 ay dinlenmek sana iyi gelecektir. Güzel bir ttail yap. Hep aynı şeyleri düşünme. Allah o gücü verecek inşallah
kist tedavisi nedeni ile doğum kontrol ilacı kullanıyordum.. pazartesi bitti ama halen adet göremedim.. bu hafta tedavi başlarız diye düşünüyordum ve kendimi hazılamıştım ama olmadı..umarım bir terslik yoktur.. offff
uzun zamandır yoktum, yoğun iki hafta geçirdim çok şükür bitti, ben de aranıza geri döndüm, iyi temennilerin için teşekkür ederim, eylülde yalnız bırakamayacağını söylemişsin, bu beni çok sevindirdi, belki aklımızdaki her şeyi buraya aktaramıyoruz ama aldığım negatif sonuçtan sonra seni daha iyi anladım, empati kurmaya çalıştım, yıkılmamak, eskisinden daha güçlü olarak yeni yola koyulmak muhteşem bir duygu, bu gücü de şüphesiz ki Alllah veriyor, takdir ediyorum seni, inşallah bir sıkıntıyla karşılaşmazsın bu süreçte, sonu ne olursa olsun yeniden ümitlenmek bile büyük bir nimet, dualarımda sen de varsın, bütün bebek isteyenler gibi
tedavin şimdiden hayırlı olsun, hakkınızda hayırlı olan neyse o olsun inşallah
bir de bu arada kaliteli yumurta gelişimi için yapılması gerekenler, kürler,... gibi düzenli bir topik yok, bu tür topikler çoğunlukla erkekler için düzenlenmiş, kadınlarla ilgili iyi bir liste yok, bu konuda bişeyler yapabilir miyiz acaba......
hastalıgımı bekliyorum merkez konusunda çok kararsız kaldım sonunda akayda karar verdim inş benim için dogru yerdir bu ikinci denemem çok heyecanlıyım inş iyi sonuç alırım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?