• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Akay Tüp Bebek Merkezi-Dr Tolga Ecemiş

bebeklerini büyüten arkadaşlar nerdesiniz. lütfen bize tecrübelerinizden ve özellikle transfer sonrası yaptıklarınızdan bahsedin.

özellikle transferden sonra idrarınızı hemen yaptınızmı, hastanede kaç saat dinlendikten sonra ayağa kalktınız vs..

mrb melayden sen ne yaptın transfer oldumu ne aşamadasın
benim pazartesi salı yumurta toplama var inş herşeyin hayırlısı olur.:emir_bebek::emir_bebek:

merhaba kızlar,

hamileleri kutluyorum, RAbbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.

bende aşılama oldum, tutmazsa tüp bebek tedavisine başlamak istiyorum, akaydan anladığım kadarıyla çok memnun kalmışsınız? ben çalışıyorum ve mesai saatleri benim için çok önemli , istediğim saatlerde kontrollerim olursa ve fiyatıda uygun olursa bende akaya karar verdim. bana yardımcı olur musunuz?

mrb melayden sen ne yaptın transfer oldumu ne aşamadasın
benim pazartesi salı yumurta toplama var inş herşeyin hayırlısı olur.:emir_bebek::emir_bebek:

merhaba.. perşembe günü 14 yumurta toplandı. bunlardann 8 tanesine işlem yapılmış 7 tanesi döllenmiş. dün aradılar bu bilgileri söylediler. bugünde aradılar ve 7 tanesi gayet güzel şekilde gelişmeye devam ediyormuş.. bakalım 5 günü bekletecekler.. tahminimce salı günü transferi yapacaklar... bakalım hayırlısı.. allah yardımcın olsun.. evde internetim yok.. ama girebileceğim her yerden takip etmeye çalışıyorm..

merhaba kızlar,

hamileleri kutluyorum, RAbbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.

bende aşılama oldum, tutmazsa tüp bebek tedavisine başlamak istiyorum, akaydan anladığım kadarıyla çok memnun kalmışsınız? ben çalışıyorum ve mesai saatleri benim için çok önemli , istediğim saatlerde kontrollerim olursa ve fiyatıda uygun olursa bende akaya karar verdim. bana yardımcı olur musunuz?

akay güzel kesinlikle.. ancak bildiğim kadarıyla tolga hoca sabak 10 öğleden sonra 3 kadar orda. arada da öğle araları var.. yinede bir görüş bence... rahatlatıyorlar en önemlisi...

merhaba.. perşembe günü 14 yumurta toplandı. bunlardann 8 tanesine işlem yapılmış 7 tanesi döllenmiş. dün aradılar bu bilgileri söylediler. bugünde aradılar ve 7 tanesi gayet güzel şekilde gelişmeye devam ediyormuş.. bakalım 5 günü bekletecekler.. tahminimce salı günü transferi yapacaklar... bakalım hayırlısı.. allah yardımcın olsun.. evde internetim yok.. ama girebileceğim her yerden takip etmeye çalışıyorm..

gözün aydın, inş güzel sonuçlar alırsın! Rabbimin hazinesi bol inş bu güzel duyguyu sanada, olmayan herkesede yaşatır.

:74:
akay güzel kesinlikle.. ancak bildiğim kadarıyla tolga hoca sabak 10 öğleden sonra 3 kadar orda. arada da öğle araları var.. yinede bir görüş bence... rahatlatıyorlar en önemlisi...

cevap verdiğin için sağol ama benim için çok zor o zaman çünkü ben o saatlerde çıkamam! offf ya ne yapcam ben!

:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

canım inş hayırlısı olur benimde salı yumurta toplamam var 10 da orda olacagım belki karşılaşırız.bu arada sonuç çok iyi inş herşey gönlümüzce olur.

1 haftalığına ankara dışına çıktım, malum olumsuzluk sonrası kendimi bir yerlere atmak istedim...
haberlerini okuyunca çok sevindim, yumurta sayın gayet iyi, inşallah sonuna kadar böyle gider, 5.gün embiryo transferine sen mi karar veriyorsun, doktor mu karar veriyor, bir de bahsettiğin sıvıyı kullanarak mı en iyi spermi seçtiler, aldığın tedavinin dozlarında önceki denemeye kıyasla bir artış yapıldı mı?

allah yardımcımız olsun, inşallah buradan herkesin hayırlı haberlerini okur mutlu oluruz, senin için dua edeceğim

merhaba arkadaslar. bende bu ay Akay'da tedavıye basladım. haftaya transfer yapılacak dualarınıza ıhtıyacım var. ınsallah hepımız ıstedıklerımıze kavusuruz

merhaba,

hayırlı olsun, inş RAbbim yüzünü yüzümüzü güldürür. hangi gün görüşmeye gitmek lazım? regyli günümü? fiyatı nedir kızlar bu merkezin? bana yardımcı olur musunuz?

Son düzenleme:
1 haftalığına ankara dışına çıktım, malum olumsuzluk sonrası kendimi bir yerlere atmak istedim...
haberlerini okuyunca çok sevindim, yumurta sayın gayet iyi, inşallah sonuna kadar böyle gider, 5.gün embiryo transferine sen mi karar veriyorsun, doktor mu karar veriyor, bir de bahsettiğin sıvıyı kullanarak mı en iyi spermi seçtiler, aldığın tedavinin dozlarında önceki denemeye kıyasla bir artış yapıldı mı?

allah yardımcımız olsun, inşallah buradan herkesin hayırlı haberlerini okur mutlu oluruz, senin için dua edeceğim

merhaba.. duaların için teşekkür ederim. tüm aşamalara doktor karar verdi.. transfer öncesi Tolga hoca odaya geldi ve emriyoların durumunun çok iyi olduğunu söyledi.. transfer sonrası da yine aynı şekildeydi.. bakalım haftaya cuma belli olacakk.. hayırlısı..

:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

canım inş hayırlısı olur benimde salı yumurta toplamam var 10 da orda olacagım belki karşılaşırız.bu arada sonuç çok iyi inş herşey gönlümüzce olur.

sanırım karşılaştık.. ben hasta odasında transferi beklerken opudan çıkan bir kişi sedyede odaya yerleştiriliyor ve eşini sayıklıyordu.. eşinin yanında bir de bayan akrabanız var mıydı.. eşiniz esmermiş, benim eşimin dikkatini çekmiş. sanırım daha öncedeki transferimiz aynı gün yapılmıştı sizinle.. yanı yanlış hatırlamıyorsam 31 marttı.

canım işte o bendim amaa eşimi sayıkladıgımı bilmiyordum ben opudayken seni konuşuyorlardı sanırım sana 3 embryo transfer ettilerhakkımızda hayırlısı olsun benimde pazar pazartesi transfer var dualarınızı bekliyorum.herkasin kandili mübarek olsun.:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Back