- 20 Aralık 2007
- 129
- 0
- 316
- 39
- Konu Sahibi dogapoyraz
meraba ne yaptınız. başlamadı mı?
biz bugün başladık ignelere inş sonucuda iyi olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
meraba ne yaptınız. başlamadı mı?
biz bugün başladık ignelere inş sonucuda iyi olur
merhaba arkadaslar. bende bu ay Akay'da tedavıye basladım. haftaya transfer yapılacak dualarınıza ıhtıyacım var. ınsallah hepımız ıstedıklerımıze kavusuruz
mrb melayden sen ne yaptın transfer oldumu ne aşamadasın
benim pazartesi salı yumurta toplama var inş herşeyin hayırlısı olur.
merhaba kızlar,
hamileleri kutluyorum, RAbbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.
bende aşılama oldum, tutmazsa tüp bebek tedavisine başlamak istiyorum, akaydan anladığım kadarıyla çok memnun kalmışsınız? ben çalışıyorum ve mesai saatleri benim için çok önemli , istediğim saatlerde kontrollerim olursa ve fiyatıda uygun olursa bende akaya karar verdim. bana yardımcı olur musunuz?
merhaba.. perşembe günü 14 yumurta toplandı. bunlardann 8 tanesine işlem yapılmış 7 tanesi döllenmiş. dün aradılar bu bilgileri söylediler. bugünde aradılar ve 7 tanesi gayet güzel şekilde gelişmeye devam ediyormuş.. bakalım 5 günü bekletecekler.. tahminimce salı günü transferi yapacaklar... bakalım hayırlısı.. allah yardımcın olsun.. evde internetim yok.. ama girebileceğim her yerden takip etmeye çalışıyorm..
akay güzel kesinlikle.. ancak bildiğim kadarıyla tolga hoca sabak 10 öğleden sonra 3 kadar orda. arada da öğle araları var.. yinede bir görüş bence... rahatlatıyorlar en önemlisi...
merhaba.. perşembe günü 14 yumurta toplandı. bunlardann 8 tanesine işlem yapılmış 7 tanesi döllenmiş. dün aradılar bu bilgileri söylediler. bugünde aradılar ve 7 tanesi gayet güzel şekilde gelişmeye devam ediyormuş.. bakalım 5 günü bekletecekler.. tahminimce salı günü transferi yapacaklar... bakalım hayırlısı.. allah yardımcın olsun.. evde internetim yok.. ama girebileceğim her yerden takip etmeye çalışıyorm..
merhaba arkadaslar. bende bu ay Akay'da tedavıye basladım. haftaya transfer yapılacak dualarınıza ıhtıyacım var. ınsallah hepımız ıstedıklerımıze kavusuruz
canım inş hayırlısı olur benimde salı yumurta toplamam var 10 da orda olacagım belki karşılaşırız.bu arada sonuç çok iyi inş herşey gönlümüzce olur.
1 haftalığına ankara dışına çıktım, malum olumsuzluk sonrası kendimi bir yerlere atmak istedim...
haberlerini okuyunca çok sevindim, yumurta sayın gayet iyi, inşallah sonuna kadar böyle gider, 5.gün embiryo transferine sen mi karar veriyorsun, doktor mu karar veriyor, bir de bahsettiğin sıvıyı kullanarak mı en iyi spermi seçtiler, aldığın tedavinin dozlarında önceki denemeye kıyasla bir artış yapıldı mı?
allah yardımcımız olsun, inşallah buradan herkesin hayırlı haberlerini okur mutlu oluruz, senin için dua edeceğim
canım inş hayırlısı olur benimde salı yumurta toplamam var 10 da orda olacagım belki karşılaşırız.bu arada sonuç çok iyi inş herşey gönlümüzce olur.