2 yıllık evliyim ,ben tolga hocanın 8 aydır hastasıyım KENDİSİNİ BURADAN BULDUM KAYBEDECEĞİM BİŞİ YOK BİR MUAYENE OLAYIM DİYEREK GİTTİM VE HAYATIMDA VERDİĞİM EN DOĞRU KARARLARDAN BİRİ OLDUĞUNU GÖRDÜM,yumurta rezervim az 1 yada 2 oluyor ,yada kiste çeviriyor tedaviyle 4 ay sonra 5 yumurtam oldu gebe kaldım öğrendikten 2 gün sonra kanamam başladı gece 4,30 hemen doktorumuzu aradık sabah hastaneye gelmemizi söyledi ,testler yapıldı 5 haftalık ilk bebğimdi kaybettim bebeğimi tolga bey beni hazırladı değerlerin düşüyor hazırlıklı ol üzülme sadece yapman gereken sabretmek dedi..vakit kaybetmeden gerekli testleri yaptırdı çeşitli yerlere yönlendirdi eşimde bir sourn çıkamdı sorun bende.kan pıhtılaşması çıktı hergün clexan 0.6 iğne kullanıyorum .ağustosta tüp bebeğe başlıcaz bakalım hayırlısı .tolga bey benim ilk doktorumdu ve şuanda ondan başkasına güvenemicem gibi geliyor bana,ilgisi sıcaklığı samimiyeti kendini rahat hissediyorsun orada hemşireleri çalışan halkla ilişkileri hepsi kendi biriminde çok samimiler ,bir telefonla bile bütün sorularını sorabiliyorsun ,doktorumuza istediğimiz zaman ulaşabiliyoruz.herşeyle ilgileniyor tolga bey her birim kendi üstüne düşeni yapıyor.HADİ DESTEK OLALIM BİRBİRİMİZE BELKİDE HER GİDİŞİMİZDE KARŞILAŞIYORUZ HASTANEDE YADA MUAYENEHANEDE PEŞPEŞE DOĞURALIM NÜFUS PATLAMASI YAŞANSIN:)