- Konu Sahibi dogapoyraz
-
Melayden merhaba, iyi niyetli de olsalar büyüklerimiz bizi istemeden çok üzebiliyorlar. Haklısın bazen bazı şeyleri söylememekte fayda var.Tedavi sonrasında beni sürekli yorganın içine sokmaya çalışan annem beniçok bunaltmıştı.Biz de anne baba olunca anlayacağız onları belki de...Sen önümüzdeki ay mı başlayacaksın...
Herkese merhaba,plansız bir tatil yaptım.Çok şükür iyi geldi. O yüzden bir süredir giremedim.Cep telefonundan da beceremedim.Hepiniziçok merak ettim. Sevgiliabc sonuca çok az kalmış. canım inşallah herşey hakkında hayırlı olur. Evde mi dinleniyorsun,işe gidiyor musun. İşin yorucu değilse gitmeni tavsiye ederim. Vakit geçmiyor.Senin de dediğin gibi aklımıza bir sürü soru takılıyor.
Bu kasık ağrıları fena.İnsanı yanıltıyor sanki adet görecek gibi oluyoruz. Benim kasık ağrılarım hala devam ediyor biliyor musun.
Bu arada Tolga hoca çatlak için kreme para verme dedi. kayısı ya da kakao yağı sür dedi. O da yağlı yağlı oluyor. Aslında bir krem almak istiyorum.
Kendim için ettiğim duaları sizler için de ediyorum. Herkese sevgiler
aslında ilk denemede başarısızlıktan sonra herhangi bir tetkike gerek yok. ikinci ya da üçüncü denemeden sonra genetik duruma bakılıyormuş. ancak Tolga hoca ile aldığımız ortak karar ile ilerde pişman olmaktansa yani keşke demektense bu tetkiklerin yapılması oldu. çünkü 4 döllenmiş yumurta vardı. hepsi iyi durumda idi. şansımızın yüksek olduğunu söylemişti. ama olmayınca olmuyor işte. eşim ve benim genetik sonuçlarımız gayet normal çıktı. şimdi sperm incelemesi yaptıracağız. ilgili yerlere zaten Tolga Hoca yönlendiriyor. ve onun hastası olduğumuz için indirim yapıyorlar. bakalım umarım spermlerde iyi çıkar.
hayırlısı ne ise onu yaşayalım
paylaştığın için teşekkür edeim, merkezin bu konudaki tavrı da içimi rahatlattı, inşallah bu sefer olacak, sebepler biz insanlar için birer mazeret, ama daha vakti var demek ki
dün gece bir rüya gördüm, harabeye dönmüş bir evin içinden pembe elbiseli beyaz ayakkabılı bir kız çocuğu çıktı, böyle bir enkazın altından bu çocuk, yaralanmayı bırak elbisesi bile kirlenmeden nasıl çıktı diye şaşırmış bir şekilde bakıyorum, bilinçaltı mı mesaj mı bilmiyorum ama, tedaviye başladığımdan beri ilk kez bebekle alakalı bir rüya gördüm. zorluklar, hüsranlar, olumsuzluklar hayatımızn enkazı..... Rabbimin isteklerimize "ol" demesini bekliyoruz, dua ile
arkadaşlar az önce sonucu öğrendim, 0, yani olmadı, tabi ki çok üzgünüm, nasip değilmiş, inşallah emek harcayan diğer arkadaşların olur,
fsh değerim 10-14 arasında değişiyor, kaliteli yumurta gelişimi için 8'in üstünde olmaması gerek, sanırım DHA diye bir ilaç kullanacağım, eylülde nasip olursa tekrar deneyeceğiz, Allah inşallah o gücü verir...
ya kızlar bişey sorcam % 70 yada 80 şans veriliyrmu tolga hoca verdimi sizlere birde benm ki 3.gün embriyosuya bu iiimi kötümü bilginiz varsa paylaşırmısınız.birdeee 2.kalite dedi zormu yani hamile kalmamm zormuuuu
sen nasılsın.. sonuç günün ne zamandı.
arkadaşlar az önce sonucu öğrendim, 0, yani olmadı, tabi ki çok üzgünüm, nasip değilmiş, inşallah emek harcayan diğer arkadaşların olur,
fsh değerim 10-14 arasında değişiyor, kaliteli yumurta gelişimi için 8'in üstünde olmaması gerek, sanırım DHA diye bir ilaç kullanacağım, eylülde nasip olursa tekrar deneyeceğiz, Allah inşallah o gücü verir...
normalde pazartesi canım ama ben yarın vereceğim.bu belirsizlik çok zor varsa zaten çıkar diye düşünüyorum.yarın 10.günüm.bakalım sonucum belli olunca yazarım burdan sizlerede.
hamileyim kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
hamileyim kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
senin adına çok sevindim, Allah tamamına erdirsin, inşallah kalp atışlarını da duyarsın, kucağına da alırsın, Allah bağışlasın, tolga hoca ve ekibi için "7 yıllık evliyim, kendimi ilk kez anneliğe bu kadar yakın hissettim" demiştin, haklıymışsın...........
darısı bütün isteyenlerin ve benim başıma, Allaha emanet olun.........
kızlar bütün gelişmelerden haberdar edeceğim tbi sizi.hepinize teşekkür ederimm.yarın bi tahlili daha var inşş.değerim yükseldiyse taamamm ama çok korkuyrum kızlar.daa önce 3 düşük öyküm var bu ikinci tahlil o yüzden heycanlandırıyr beni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?