• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Akay Tüp Bebek Merkezi-Dr Tolga Ecemiş

Melayden merhaba, iyi niyetli de olsalar büyüklerimiz bizi istemeden çok üzebiliyorlar. Haklısın bazen bazı şeyleri söylememekte fayda var.Tedavi sonrasında beni sürekli yorganın içine sokmaya çalışan annem beniçok bunaltmıştı.:20: Biz de anne baba olunca anlayacağız onları belki de...Sen önümüzdeki ay mı başlayacaksın...

bende şu kist oluşmuş. normalde 17 si gibi başlamamız gerekecekti. ancak kistin erimesi için doğum kontrol ilacına başladır. büyük ihtimal sadece 1 hafta rötarlı yani ayın 24 gibi başlayabiliriz. ailelere gelince özellikle sonuç günü yaklaşırken üzerimde çok baskı hissetmiştim. onlar kendini daha çok hazırlamıştı. patikler falan... benim hissettiklerim ya da tedavi süreci değil sonucu ile ilgileniyorlar genelde.. bide biz anne baba olmaya çalışırken etrafında telaşlandırma ve üzmeye gerek yok. bakarsın bu sefer olur ve bizde direkt güzel haberi verir onlarıda strese sokmamış oluruz.....

bu arada bebeğiniz nasıll.. bulantıların ne durumda..

Herkese merhaba,plansız bir tatil yaptım.Çok şükür iyi geldi. O yüzden bir süredir giremedim.Cep telefonundan da beceremedim.Hepiniziçok merak ettim. Sevgiliabc sonuca çok az kalmış. canım inşallah herşey hakkında hayırlı olur. Evde mi dinleniyorsun,işe gidiyor musun. İşin yorucu değilse gitmeni tavsiye ederim. Vakit geçmiyor.Senin de dediğin gibi aklımıza bir sürü soru takılıyor.
Bu kasık ağrıları fena.İnsanı yanıltıyor sanki adet görecek gibi oluyoruz. Benim kasık ağrılarım hala devam ediyor biliyor musun.
Bu arada Tolga hoca çatlak için kreme para verme dedi. kayısı ya da kakao yağı sür dedi. O da yağlı yağlı oluyor. Aslında bir krem almak istiyorum.
Kendim için ettiğim duaları sizler için de ediyorum. Herkese sevgiler

duaların için teşekkür ederim, Allah gönlüne göre versin, bebişin sağlıkla büyüsün, iyi olmana çok sevindim, tatil yapman da iyi olmuş.
transferden sonraki 7 gün evde dinlenmeye çalıştım, pazartesiden itibaren çalışıyorum, işim fiziksel olarak yorucu değil ama kafak allak bullak oluyor, yetiştirmem gereken bir tez var, yoğunlaşmam gerek, ama bu süreçte bunu sağlamak neredeyse imkansız, bir de iş yerinde progestanı kullanmak zor oluyor, takıyorum, ama oturduğm için hemen çıkıyor, progestanın etkili olması için yaklaşık 1 saat uzanmak en iyisi ama çalışınca böyle bir imkan olmuyor, benim de kasık ağrılarım devam ediyorum, ama zaten bunlar çatlayan yunurtalar
çatlaklar konusunda Tolga Hocaya güvenmenin faydalı olacağını düşünüyorum, ama neyin faydalı olup olmayacağı da kişiden kişiye değişebiliyor, ırsi durum da önemli tabi ki, sana kolaylıklar diliyorum, Allah yardımcın olsun,
ben yarın hast. test yaptıracağım, kan testi için aç olmak mı gerekir, merak ediyorum. çok heyecanlıyım, aslında hastalık öncesi belirtiler de var ama...
yarın görüşürüz........

aslında ilk denemede başarısızlıktan sonra herhangi bir tetkike gerek yok. ikinci ya da üçüncü denemeden sonra genetik duruma bakılıyormuş. ancak Tolga hoca ile aldığımız ortak karar ile ilerde pişman olmaktansa yani keşke demektense bu tetkiklerin yapılması oldu. çünkü 4 döllenmiş yumurta vardı. hepsi iyi durumda idi. şansımızın yüksek olduğunu söylemişti. ama olmayınca olmuyor işte. eşim ve benim genetik sonuçlarımız gayet normal çıktı. şimdi sperm incelemesi yaptıracağız. ilgili yerlere zaten Tolga Hoca yönlendiriyor. ve onun hastası olduğumuz için indirim yapıyorlar. bakalım umarım spermlerde iyi çıkar.

hayırlısı ne ise onu yaşayalım

paylaştığın için teşekkür edeim, merkezin bu konudaki tavrı da içimi rahatlattı, inşallah bu sefer olacak, sebepler biz insanlar için birer mazeret, ama daha vakti var demek ki
dün gece bir rüya gördüm, harabeye dönmüş bir evin içinden pembe elbiseli beyaz ayakkabılı bir kız çocuğu çıktı, böyle bir enkazın altından bu çocuk, yaralanmayı bırak elbisesi bile kirlenmeden nasıl çıktı diye şaşırmış bir şekilde bakıyorum, bilinçaltı mı mesaj mı bilmiyorum ama, tedaviye başladığımdan beri ilk kez bebekle alakalı bir rüya gördüm. zorluklar, hüsranlar, olumsuzluklar hayatımızn enkazı..... Rabbimin isteklerimize "ol" demesini bekliyoruz, dua ile

paylaştığın için teşekkür edeim, merkezin bu konudaki tavrı da içimi rahatlattı, inşallah bu sefer olacak, sebepler biz insanlar için birer mazeret, ama daha vakti var demek ki
dün gece bir rüya gördüm, harabeye dönmüş bir evin içinden pembe elbiseli beyaz ayakkabılı bir kız çocuğu çıktı, böyle bir enkazın altından bu çocuk, yaralanmayı bırak elbisesi bile kirlenmeden nasıl çıktı diye şaşırmış bir şekilde bakıyorum, bilinçaltı mı mesaj mı bilmiyorum ama, tedaviye başladığımdan beri ilk kez bebekle alakalı bir rüya gördüm. zorluklar, hüsranlar, olumsuzluklar hayatımızn enkazı..... Rabbimin isteklerimize "ol" demesini bekliyoruz, dua ile

güzel bir rüya.. yarını bekliyoruz seninle birlikte... hadi bakalım.. inşallah...

arkadaşlar az önce sonucu öğrendim, 0, yani olmadı, tabi ki çok üzgünüm, nasip değilmiş, inşallah emek harcayan diğer arkadaşların olur,
fsh değerim 10-14 arasında değişiyor, kaliteli yumurta gelişimi için 8'in üstünde olmaması gerek, sanırım DHA diye bir ilaç kullanacağım, eylülde nasip olursa tekrar deneyeceğiz, Allah inşallah o gücü verir...

arkadaşlar az önce sonucu öğrendim, 0, yani olmadı, tabi ki çok üzgünüm, nasip değilmiş, inşallah emek harcayan diğer arkadaşların olur,
fsh değerim 10-14 arasında değişiyor, kaliteli yumurta gelişimi için 8'in üstünde olmaması gerek, sanırım DHA diye bir ilaç kullanacağım, eylülde nasip olursa tekrar deneyeceğiz, Allah inşallah o gücü verir...

seninle birlikte emin ol bizde üzüldük. hayırlısı böyleymiş diyelim.. ilk günden vazgeçmemene sevindim. bence bu da büyük başarıdır. kendine iyi bak..

ya kızlar bişey sorcam % 70 yada 80 şans veriliyrmu tolga hoca verdimi sizlere birde benm ki 3.gün embriyosuya bu iiimi kötümü bilginiz varsa paylaşırmısınız.birdeee 2.kalite dedi zormu yani hamile kalmamm zormuuuu

sen nasılsın.. sonuç günün ne zamandı.

hakkında hayırlısı bu demekki rabbim herşeyi daha ii biliyor.inş.rabbim sana dayanma gücü verir.nediyim canım.belki bundan sonra kendiliğinden hamile kalırsın genelde tüp bebek sonrası doğal yolla hamile kalan da çok.benimde yarın belli olcak bakalım hayırrlısı.

Arkadaşlar tedavimizin hayırlı olumlu sonuçlanması için allahın isimleri var "günlük" okunacak.sayıları yanında yazıyor sanırım ebced hesabına göre.iş yaparken bile okunabilir siz bilirsiniz

günlük okunacak

ya muhyi (68 kez)= can bağışlayan hayat veren.işlerin başarılı olması için
ya bedi (86 kez)= maddi manevi güzellik veren.allahın yardımına nail olmak için
ya mübdi (57kez) = varlıkları örneksiz yaratan.her işte muvaffak olmak için
ya vekil (66kez) =allahtan her türlü yardımı görmek için.
Ya latif (129kez) =dileklerin olması için
ya kayyum (156 kez) = allahın izniyle her isteği olur.
Ya semi (180kez) = işiten.duaların kabul olması için
ya bari (214 kez) = eşyayı herşeyin vucudunu birleşmesini uygun yaratan
ya rakib (312kez)= bütün varlığı gözeten,her işte allahın korumasında olmak için
ya hay (324kez) =diri.herşeye gücü yeten
ya halık(731kez) = varlığı yoktan vareden.üzüntü ve sıkıntıdan kurtulmak,başarılı olmak için
ya veliyy 2116 kez = her işte allahın yardımı için
ya muti veren ihsan eden.bunun sayısını bulamadım

allah kabul etsin

kızlar bugün 9.günüm idrar testinde ikinci çizgi silik çıktı.hamileyimdir umarım.yarın test vercem.size durumu bildiririm.

hamileyim kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:49::49::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

senin adına çok sevindim, Allah tamamına erdirsin, inşallah kalp atışlarını da duyarsın, kucağına da alırsın, Allah bağışlasın, tolga hoca ve ekibi için "7 yıllık evliyim, kendimi ilk kez anneliğe bu kadar yakın hissettim" demiştin, haklıymışsın...........

darısı bütün isteyenlerin ve benim başıma, Allaha emanet olun.........

inşşşşşşşşşş.canım ya inşş.tamamınıda görürüz.gerçekten öyleydi.inandım ve hissettim rabbim en kısa zamanda sana ve tüm isteyenlere nasip etsin inşşş.hep dua ediyrm sizlerede.........

hamileyim kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:49::49::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

:nazar:süperrrrrr... cuma günü toplantıya girdim.. evde internetim yok.. resmen işe gelmeyi iple çektimmmm...çok mutlu oldum... allah kazasız belasız kucağınıza almayı nasip etsin... zaten tahmin etmiştim... belirsiz olsada çizgi var demiştinn... :nazar: hafta güzel başladıııı senin fasülye sayesinde...lütfen haberlerini kesme...

senin adına çok sevindim, Allah tamamına erdirsin, inşallah kalp atışlarını da duyarsın, kucağına da alırsın, Allah bağışlasın, tolga hoca ve ekibi için "7 yıllık evliyim, kendimi ilk kez anneliğe bu kadar yakın hissettim" demiştin, haklıymışsın...........

darısı bütün isteyenlerin ve benim başıma, Allaha emanet olun.........

inşallah seninde güzel haberlerini burdan alacağız.. seni eylülde yanlız bırakmaya hiç niyetin yok.. bizim tedavimiz büyük ihtimalle bu hafta içi başlayacak...inşallah aksilik olmaz...

kızlar bütün gelişmelerden haberdar edeceğim tbi sizi.hepinize teşekkür ederimm.yarın bi tahlili daha var inşş.değerim yükseldiyse taamamm ama çok korkuyrum kızlar.daa önce 3 düşük öyküm var bu ikinci tahlil o yüzden heycanlandırıyr beni.:(

kızlar bütün gelişmelerden haberdar edeceğim tbi sizi.hepinize teşekkür ederimm.yarın bi tahlili daha var inşş.değerim yükseldiyse taamamm ama çok korkuyrum kızlar.daa önce 3 düşük öyküm var bu ikinci tahlil o yüzden heycanlandırıyr beni.:(

hadi ama senden haber bekliyoruz. lütfen güzel haberler ver.. değerlerin artmış olsun...

Back