uzun zamandır yoktum, nasılsınız, inşallah herkesten teker teker hayırlı haberleri alırız, ben de dahil,.......,
doğapoyraz, nasılsın, bebiş büyüyor mu, aslında yavaş yavaş çatlak önleyici kremlere, yağlara başlamak lazım, en çok korktuğum şey bu çatlaklar, inşallah hamile kalırsam buna dikkat edeceğim, canım, bu arada yazılarımı beğendiğini söylemişsin, blog önermişsin, teşekkür ederim, teveccühünüz :))
sadece derdimi anlatmaya çalışıyorum, kıvrıla kıvrıla.....
yayahamu nasılsın, iyi dileklerin için teşekkür ediyorum, inşallah sende de her şey iyi gidiyordur, bebek büyüyordur,
bu arada ben meraktan çatlamak üzereyim, süreci anlatayım: geçen pazartesi günü, son dört gün boyunca 3 tane 1. kalite , 2 tane 2.kalite embiryom olduğunu bilgi alarak gayet umutlu ve kararsız bir şekilde transfer günü hastaneye gittik, ben ikiz istiyordum, eşim tek, ne komik değil mi? :))
tarnsfer için ameliyathaneye girene kadar bunun kararsızlığını yaşadık, hangisi daha iyi olur diye, masaya aldılar beni, full sıkışmış olarak :)), tolga hoca yanıma geldi, dün geceden itibaren 2 tane 2.kalite, 2 tane de 1.kalite embiryoların gelişimini durdurduğunu, sadece 1 tane 1.kalite embiryom kaldığını söyledi!!! ben tabi şaka yapıyor sandm, şoka uğradım, nasıl yani bir anda mı oldu diye inanamadım, çok kötüydü o an......... sonra transfer gerçekleşti, 1 tane...
yüzümdeki ifadeyi görünce hem doktor hem ekip beni yeniden umutlandırmak için bayağı dil döktüler, bugün 8.günümdeyim, perşembe test yaptıracağız
bu süreçte bolca bel, karın ve kasık ağrılarım oldu, hasta olacağımı sandım, tutmadı sandım, çok ağladım, hastaneyi arayıp bu ağrılarımın sebebini sordum, yumurtalar toplandığı zaman çok küçük yumurtalara dokunmamışlar, onlar da büyüyünca hatta çatlayınca böyle ağrı yaparlar dediler. Ama o yumurtaların bir şekilde vücuttan atılması lazım, yani hastalanabilirim, peki tutunma olmuşsa adet kanaması olur mu, adet kanaması tutunmayı etkiler mi, tutundu mu.......?? gibi bir çok soru ve şüphe var kafamda , 3 günüm kaldı, çok korkuyorum, çok endişeliyim, bu tedavide en zor süreç buymuş arkadaşlar.......
benim halim bu!....
dua istiyorum arkadaşlar, bütün bu durumdaki anne aday adayları için...
melayden ve space sizlere de bol şans diliyorum, zor iş::::::::