• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Akay Tüp Bebek Merkezi-Dr Tolga Ecemiş

slm kızlar herşey çok güzel gidiyor.en azından şuan için tolga hoca bi problem olsa söylerdim dedi.moral vermek önemli ama hastamıza doğru bilgi vermekde önemli benimiçin dedi.çok hoşuma gitti tolga hocayıda ekibide çok seviyorum.çok güven vericiler.allah razı olsun hepsinden.pazar yada pzt.yumurtalarım toplancak.inşş.hepimiz 2011 de güzel haberler alırızzzzz.

Evet Doktor ve ekip çok önemli space. Bizlere güven vermeleri, düzenli bilgi vermeleri tedavinin aşamalarını rahat geçirmemiz için çok önemli.Senin de az kalmış, Allah Kolaylık versin,emeklerin boşa çıkmasın inşallah...

çok heycanlıydım ya.çok şükür yumurta toplama işlemide bitti kızlar 17 yumurtam olmuş.inş.güzel gelişir ve dölleneneler.çok merak ediyrm her süreç bi farklı inşş.herşey yolunda gider.rabbim herkese emeğinin karşılığını versinnn..

çok heycanlıydım ya.çok şükür yumurta toplama işlemide bitti kızlar 17 yumurtam olmuş.inş.güzel gelişir ve dölleneneler.çok merak ediyrm her süreç bi farklı inşş.herşey yolunda gider.rabbim herkese emeğinin karşılığını versinnn..

hadi geçmiş olsun.. 17 yumurta süper.. gelişimleri inşallah güzel olur.. bol bol bölünürler.. sonra da sana sıkıca sarılır...

canım ya 17 değiil 15 miş yumurtam ve 7 yumurtam döllenmiş aradılar sizce iyimi.korktum ya.az değilmi aslında.:(

canım ya 17 değiil 15 miş yumurtam ve 7 yumurtam döllenmiş aradılar sizce iyimi.korktum ya.az değilmi aslında.:(

7 gayet güzel bir rakam..zaten senin için 1 yada 2 bile yeter.. önemli olan kaliteli olması sayısının fazlalığı değil.. zaten transferden sonra aklın transfer yapılmayanlarda kalıyor. onlara bile bağlanıyorsun.. hayırlı, sağlıklı ve güçlü olan kalsın inşallah.. transfer ne zaman..

canım ya 2 tane kaliteli yumurtam bölünmüş.diğerleri yok olmuş anlıcan çok ağladım çok üzüldüm ya.inş.bu ikisi içime sıkı sıkı tutulurlar neolur dua edinn.

canım ya 2 tane kaliteli yumurtam bölünmüş.diğerleri yok olmuş anlıcan çok ağladım çok üzüldüm ya.inş.bu ikisi içime sıkı sıkı tutulurlar neolur dua edinn.

canım benim moralini hiç bozma.. inşallah bunların gelişimi devam eder. çünkü kaç tane kalırsa kalsın senin moralin çok önemli.. bir makalede okumuştum. tüp bebek tedavisinde :nazar:anne adayı kendini bol bol şımartmalıymış.. inşallah bu 2 tanesi transfer gününe kadar dışarda, transfer gününden sonrada içinde sağlıklı şekilde büyümeye devam eder.. ama lütfen moralini bozma.. güzel haberlerini bekliyoruz..

transferm yapıldı kızlar 2.kalitede gelişimleri ii dedi drum.çok mutluyum ve çok korkuyrmmm.3.gün tranfer dildi 8 hücreliymiş kızlar normal dimii :18:

transferm yapıldı kızlar 2.kalitede gelişimleri ii dedi drum.çok mutluyum ve çok korkuyrmmm.3.gün tranfer dildi 8 hücreliymiş kızlar normal dimii :18:

:nazar:hayırlı olsun canım:nazar: inşallah tutar 12 gün sonra da güzel bir haber alırız hep birlikte... şimdi bol bol dinlen. zaten onlarda söylemişlerdir.. spor yapma... biryerde de merdiven çıkarken sakin sakin kendini yormadan çıkman mümkünse çıkılmamalı diyordu. tabi bunlar ne kadar etkili bilinmez... önemli olan senin için en doğru bebeğin o olması.. eğer o bebek senin kısmetinse o sana bağlanır.. küçücük ama çok kuvvetli ..

doğapoyraz ve yayahamu lütfen tecrübelerinizi bizimle paylaşın.. sizlerden ses seda yok.. merak ediyoruz.. sizler transfer sonrası neler yaptınız ya da yapmadınız. bebekler ne durumda..

uzun zamandır yoktum, nasılsınız, inşallah herkesten teker teker hayırlı haberleri alırız, ben de dahil,.......,

doğapoyraz, nasılsın, bebiş büyüyor mu, aslında yavaş yavaş çatlak önleyici kremlere, yağlara başlamak lazım, en çok korktuğum şey bu çatlaklar, inşallah hamile kalırsam buna dikkat edeceğim, canım, bu arada yazılarımı beğendiğini söylemişsin, blog önermişsin, teşekkür ederim, teveccühünüz :))
sadece derdimi anlatmaya çalışıyorum, kıvrıla kıvrıla.....

yayahamu nasılsın, iyi dileklerin için teşekkür ediyorum, inşallah sende de her şey iyi gidiyordur, bebek büyüyordur,

bu arada ben meraktan çatlamak üzereyim, süreci anlatayım: geçen pazartesi günü, son dört gün boyunca 3 tane 1. kalite , 2 tane 2.kalite embiryom olduğunu bilgi alarak gayet umutlu ve kararsız bir şekilde transfer günü hastaneye gittik, ben ikiz istiyordum, eşim tek, ne komik değil mi? :))
tarnsfer için ameliyathaneye girene kadar bunun kararsızlığını yaşadık, hangisi daha iyi olur diye, masaya aldılar beni, full sıkışmış olarak :)), tolga hoca yanıma geldi, dün geceden itibaren 2 tane 2.kalite, 2 tane de 1.kalite embiryoların gelişimini durdurduğunu, sadece 1 tane 1.kalite embiryom kaldığını söyledi!!! ben tabi şaka yapıyor sandm, şoka uğradım, nasıl yani bir anda mı oldu diye inanamadım, çok kötüydü o an......... sonra transfer gerçekleşti, 1 tane...
yüzümdeki ifadeyi görünce hem doktor hem ekip beni yeniden umutlandırmak için bayağı dil döktüler, bugün 8.günümdeyim, perşembe test yaptıracağız
bu süreçte bolca bel, karın ve kasık ağrılarım oldu, hasta olacağımı sandım, tutmadı sandım, çok ağladım, hastaneyi arayıp bu ağrılarımın sebebini sordum, yumurtalar toplandığı zaman çok küçük yumurtalara dokunmamışlar, onlar da büyüyünca hatta çatlayınca böyle ağrı yaparlar dediler. Ama o yumurtaların bir şekilde vücuttan atılması lazım, yani hastalanabilirim, peki tutunma olmuşsa adet kanaması olur mu, adet kanaması tutunmayı etkiler mi, tutundu mu.......?? gibi bir çok soru ve şüphe var kafamda , 3 günüm kaldı, çok korkuyorum, çok endişeliyim, bu tedavide en zor süreç buymuş arkadaşlar.......

benim halim bu!....

dua istiyorum arkadaşlar, bütün bu durumdaki anne aday adayları için...

melayden ve space sizlere de bol şans diliyorum, zor iş::::::::

uzun zamandır yoktum, nasılsınız, inşallah herkesten teker teker hayırlı haberleri alırız, ben de dahil,.......,

doğapoyraz, nasılsın, bebiş büyüyor mu, aslında yavaş yavaş çatlak önleyici kremlere, yağlara başlamak lazım, en çok korktuğum şey bu çatlaklar, inşallah hamile kalırsam buna dikkat edeceğim, canım, bu arada yazılarımı beğendiğini söylemişsin, blog önermişsin, teşekkür ederim, teveccühünüz :))

yayahamu nasılsın, iyi dileklerin için teşekkür ediyorum, inşallah sende de her şey iyi gidiyordur, bebek büyüyordur,

bu arada ben meraktan çatlamak üzereyim, süreci anlatayım: geçen pazartesi günü, son dört gün boyunca 3 tane 1. kalite , 2 tane 2.kalite embiryom olduğunu bilgi alarak gayet umutlu ve kararsız bir şekilde transfer günü hastaneye gittik, ben ikiz istiyordum, eşim tek, ne komik değil mi? :))
tarnsfer için ameliyathaneye girene kadar bunun kararsızlığını yaşadık, hangisi daha iyi olur diye, masaya aldılar beni, full sıkışmış olarak :)), tolga hoca yanıma geldi, dün geceden itibaren 2 tane 2.kalite, 2 tane de 1.kalite embiryoların gelişimini durdurduğunu, sadece 1 tane 1.kalite embiryom kaldığını söyledi!!! ben tabi şaka yapıyor sandm, şoka uğradım, nasıl yani bir anda mı oldu diye inanamadım, çok kötüydü o an......... sonra transfer gerçekleşti, 1 tane...
yüzümdeki ifadeyi görünce hem doktor hem ekip beni yeniden umutlandırmak için bayağı dil döktüler, bugün 8.günümdeyim, perşembe test yaptıracağız
bu süreçte bolca bel, karın ve kasık ağrılarım oldu, hasta olacağımı sandım, tutmadı sandım, çok ağladım, hastaneyi arayıp bu ağrılarımın sebebini sordum, yumurtalar toplandığı zaman çok küçük yumurtalara dokunmamışlar, onlar da büyüyünca hatta çatlayınca böyle ağrı yaparlar dediler. Ama o yumurtaların bir şekilde vücuttan atılması lazım, yani hastalanabilirim, peki tutunma olmuşsa adet kanaması olur mu, adet kanaması tutunmayı etkiler mi, tutundu mu.......?? gibi bir çok soru ve şüphe var kafamda , 3 günüm kaldı, çok korkuyorum, çok endişeliyim, bu tedavide en zor süreç buymuş arkadaşlar.......

benim halim bu!....

allah yardımcın olsun canım.ne mucizeler duyuyruz inş.seninkide öyle olur hatta hepimizinki.benimkide biraz seninkine benziyor ama bakalım hayırlısı burda okuya okuya kafayı yicem çok zor ya çok.benimde 15 yumurtamdan 7 si döllendi sonra 5 ve 2 ye düştü.2.kalite 2 embriyo transfer edildi.bende çok korkuyrm tolga hocamda % 50 şans verdi.hakkımızda hayırlısı nediyim.dualarım seninle .

benim halim bu!....

teşekkürler. lütfen sakin ol.. inşallah tutmuştur. sakin kendin idrar tahlili falan yapma. çünkü idrarda kandan sonra çıkıyor. boş yere moral bozarsın. inşallah bu günleri gülerek hatırlayacağız. bakmışsın bebeklerimizle tolga hocanın brunch davetindeyiz.. güzel olurdu dimi.

ya kızlar bişey sorcam % 70 yada 80 şans veriliyrmu tolga hoca verdimi sizlere birde benm ki 3.gün embriyosuya bu iiimi kötümü bilginiz varsa paylaşırmısınız.birdeee 2.kalite dedi zormu yani hamile kalmamm zormuuuu

allah yardımcın olsun canım.ne mucizeler duyuyruz inş.seninkide öyle olur hatta hepimizinki.benimkide biraz seninkine benziyor ama bakalım hayırlısı burda okuya okuya kafayı yicem çok zor ya çok.benimde 15 yumurtamdan 7 si döllendi sonra 5 ve 2 ye düştü.2.kalite 2 embriyo transfer edildi.bende çok korkuyrm tolga hocamda % 50 şans verdi.hakkımızda hayırlısı nediyim.dualarım seninle .

space, dileklerin, duaların için çok teşekkür ederim, Allah gönlüne göre versin inşallah, standart bir tedavi dolayısıyla standart bir istatistik yok galiba, bana 5.gün transferi yapıldı, 1 embiryo, buna "blast" embiryo deniliyor, birkaç yerde okumuştum, blast embiryonun tutma ihtimali %80 miş. ama tolga hoca bana % 20 şansın var dedi, zaten doğal yollarla hamile kalmanın şansı da % 20 dedi. bir de eğer 3. gün embiryo transferi diye bir gerçeklik varsa, benim 3. günde 3 tane 1.kalite, 2 tane 2.kalite embiryom vardı, neden 5. güne kadar beklendi, gerçi tutmayacakları varsa içimde de tutmazdı zaten, ya da bazı yerlerde yazıldığı gibi blast embiryo daha başarılı olacaksa neden herkese blast embiryo tarnsferi yapılmıyor? karışık bir durum sanırım rahim duvarının kalınlığına, rahim yapısına, kan değerlerine, yaşa, ... göre değişiyor bu uygulamar. çünkü başka bir açıklaması yok, neyse dua etmekten başka elimizden bir şey gelmez...... perşembe günü gebelik testi yapacağım, olumlu ya da olumsuz sonuç ne olursa olsun buraya yazacağım......
Allaha emanet olalım hepimiz, dua ile......

teşekkürler. lütfen sakin ol.. inşallah tutmuştur. sakin kendin idrar tahlili falan yapma. çünkü idrarda kandan sonra çıkıyor. boş yere moral bozarsın. inşallah bu günleri gülerek hatırlayacağız. bakmışsın bebeklerimizle tolga hocanın brunch davetindeyiz.. güzel olurdu dimi.

sakin olmamı söylemişsin genel olarak öyle olmaya çalışıyorum ama bazen psikolojik ve zihinsel olarak kontrolden çıkıyorum, sorular, vesveseler, ya olmazsalar......... sonra bol göz yaşı, ama sonra kendimi topluyorum, dua ediyorum hayırlısının olması için, herkes için, bir de tedavi gördüğümü çevremden ve ailemden kimse bilmediği için kimseye çaktırmamaya çalışıyorum bu iniş çıkıçlarımı. gebelik testi için perşembe günü akay hast. gideceğim, kandan bakacaklarmış, hasta olsam da olmasam da gideceğim, lakin hasta olma ihtimalim de var, çünkü bende toplanmayan yumurtalar varmış, bir şekilde bu yumurtalar çatlayacak ve çıkacak, bence gebelik olsa bile bu ihtimal var, yani ben öyle düşünüyorum. net hatırlamıyorum ama senin durumun nasıl, daha önce tolga hocada denemişmiydin, yoksa bu ay ilk kez mi deneyeceksin akayda. inşallah hakkında hayırlısı olur, bebeklerimizle bruncha geliriz, anlatıp güleriz bu günlerimizi
Allaha emanet olalım hepimiz, her şeyin haıyrlısı olsun, dua ile....

sakin olmamı söylemişsin genel olarak öyle olmaya çalışıyorum ama bazen psikolojik ve zihinsel olarak kontrolden çıkıyorum, sorular, vesveseler, ya olmazsalar......... sonra bol göz yaşı, ama sonra kendimi topluyorum, dua ediyorum hayırlısının olması için, herkes için, bir de tedavi gördüğümü çevremden ve ailemden kimse bilmediği için kimseye çaktırmamaya çalışıyorum bu iniş çıkıçlarımı. gebelik testi için perşembe günü akay hast. gideceğim, kandan bakacaklarmış, hasta olsam da olmasam da gideceğim, lakin hasta olma ihtimalim de var, çünkü bende toplanmayan yumurtalar varmış, bir şekilde bu yumurtalar çatlayacak ve çıkacak, bence gebelik olsa bile bu ihtimal var, yani ben öyle düşünüyorum. net hatırlamıyorum ama senin durumun nasıl, daha önce tolga hocada denemişmiydin, yoksa bu ay ilk kez mi deneyeceksin akayda. inşallah hakkında hayırlısı olur, bebeklerimizle bruncha geliriz, anlatıp güleriz bu günlerimizi
Allaha emanet olalım hepimiz, her şeyin haıyrlısı olsun, dua ile....

mart ayında ilk denememizi Tolga hoca ile yaptık. ama olmadı. kısmet değilmiş. bu ay tekrar deneyeceğiz. merkez değiştirmek istemedik. güvendik sanırım. geçen sefer ailelere söylemiştik. bu sefer kimseye söylemeyeceğiz. böylelikle kendimizi baskıda hissetmeyeceğiz bence. çünkü sürekli aramaları stresten başka bir şeye yaramıyor. kimse sen ve eşin kadar üzülemez, sevinemez... herşeyin hayırlısı, perşembeyi seninle birlikte biz de heyecanla bekliyoruz.. hakkınızda hayırlısı...

mart ayında ilk denememizi Tolga hoca ile yaptık. ama olmadı. kısmet değilmiş. bu ay tekrar deneyeceğiz. merkez değiştirmek istemedik. güvendik sanırım. geçen sefer ailelere söylemiştik. bu sefer kimseye söylemeyeceğiz. böylelikle kendimizi baskıda hissetmeyeceğiz bence. çünkü sürekli aramaları stresten başka bir şeye yaramıyor. kimse sen ve eşin kadar üzülemez, sevinemez... herşeyin hayırlısı, perşembeyi seninle birlikte biz de heyecanla bekliyoruz.. hakkınızda hayırlısı...

merhaba melayden, okurken üzüldüm gerçekten Allah tekrar bu üzüntüyü yaşatmasın sana, inşallah bu sefer istediğin gibi olur, bu kaybı hatırlamayacak kadar çok sevinirsin.
peki neden olmadığına dair bir araştırma yapılıyor mu, yumurta ve spermden mi, rahimden mi, genetik mi?...... dolayısıyla bu seferki tedavide değişen bir şey olacak mı yoksa süreç aynen tekrar mı edecek, çünkü biz de eşimle konuştuk da, olmazsa yine burdan mı devam ederiz diye, araştırılmayacaksa, aynı şeyler sadece ilaç dozları artırılarak tekrarlayacaksa ikinci bir hüsran daha ağır olur diye düşünüyorum. Allah hakkında, hakkımızda hayırlısını versin inşallah,

bir söz var: "İnsanlar plan yapar, kader güler"

tabi kaderi değiştirebilen tek güç, dua. duayı bırakmayalım...........

Herkese merhaba,plansız bir tatil yaptım.Çok şükür iyi geldi. O yüzden bir süredir giremedim.Cep telefonundan da beceremedim.Hepiniziçok merak ettim. Sevgiliabc sonuca çok az kalmış. canım inşallah herşey hakkında hayırlı olur. Evde mi dinleniyorsun,işe gidiyor musun. İşin yorucu değilse gitmeni tavsiye ederim. Vakit geçmiyor.Senin de dediğin gibi aklımıza bir sürü soru takılıyor.
Bu kasık ağrıları fena.İnsanı yanıltıyor sanki adet görecek gibi oluyoruz. Benim kasık ağrılarım hala devam ediyor biliyor musun.
Bu arada Tolga hoca çatlak için kreme para verme dedi. kayısı ya da kakao yağı sür dedi. O da yağlı yağlı oluyor. Aslında bir krem almak istiyorum.
Kendim için ettiğim duaları sizler için de ediyorum. Herkese sevgiler

benim halim bu!....

Melayden merhaba, iyi niyetli de olsalar büyüklerimiz bizi istemeden çok üzebiliyorlar. Haklısın bazen bazı şeyleri söylememekte fayda var.Tedavi sonrasında beni sürekli yorganın içine sokmaya çalışan annem beniçok bunaltmıştı.:20: Biz de anne baba olunca anlayacağız onları belki de...Sen önümüzdeki ay mı başlayacaksın...

merhaba melayden, okurken üzüldüm gerçekten Allah tekrar bu üzüntüyü yaşatmasın sana, inşallah bu sefer istediğin gibi olur, bu kaybı hatırlamayacak kadar çok sevinirsin.
peki neden olmadığına dair bir araştırma yapılıyor mu, yumurta ve spermden mi, rahimden mi, genetik mi?...... dolayısıyla bu seferki tedavide değişen bir şey olacak mı yoksa süreç aynen tekrar mı edecek, çünkü biz de eşimle konuştuk da, olmazsa yine burdan mı devam ederiz diye, araştırılmayacaksa, aynı şeyler sadece ilaç dozları artırılarak tekrarlayacaksa ikinci bir hüsran daha ağır olur diye düşünüyorum. Allah hakkında, hakkımızda hayırlısını versin inşallah,

bir söz var: "İnsanlar plan yapar, kader güler"

tabi kaderi değiştirebilen tek güç, dua. duayı bırakmayalım...........

aslında ilk denemede başarısızlıktan sonra herhangi bir tetkike gerek yok. ikinci ya da üçüncü denemeden sonra genetik duruma bakılıyormuş. ancak Tolga hoca ile aldığımız ortak karar ile ilerde pişman olmaktansa yani keşke demektense bu tetkiklerin yapılması oldu. çünkü 4 döllenmiş yumurta vardı. hepsi iyi durumda idi. şansımızın yüksek olduğunu söylemişti. ama olmayınca olmuyor işte. eşim ve benim genetik sonuçlarımız gayet normal çıktı. şimdi sperm incelemesi yaptıracağız. ilgili yerlere zaten Tolga Hoca yönlendiriyor. ve onun hastası olduğumuz için indirim yapıyorlar. bakalım umarım spermlerde iyi çıkar.

hayırlısı ne ise onu yaşayalım

Back