• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Akay Tüp Bebek Merkezi-Dr Tolga Ecemiş

çooooooooook heyecanlıyım....bugün regl oldum...yarın için randevu aldım...allahım hakkımda hayırlısı ver ...hakkımda hayırlı olanı,gönlüme razı eyle....dualarınızı eksik etmeyin...

çooooooooook heyecanlıyım....bugün regl oldum...yarın için randevu aldım...allahım hakkımda hayırlısı ver ...hakkımda hayırlı olanı,gönlüme razı eyle....dualarınızı eksik etmeyin...

ohhh be.. burdaki bu heyacanı özlemişim. hadi bakalım inşallah bizlere güzel haberlerle gelirsiniz.

Inşallah herşey güzel olacak adım adım yazıcam sizlerle paylaşıcam herşeyimi....allahım sana çevrilen ellerimizi boş bırakma...

Tolga Hoca kasım demişti. Bu nedenle kasımı bekliyoruz. ama hoca ekim dese heralde daha mutlu olacaktım. neyse her işte hayır vardır. bakalım işyerinin durumu erteletebilir belki ama ben yine sabırsızım..

ne güzel ya keşke bende öyle olsam gün yaklaştıkça içimi korku alıyor hiçbişeyden degilde sonuçtan korkuyorum 3. olacak ya yine olmazsa daha çok umudum kırılacak ama yapacak bişey yok Allahtan hayırlısı...

kızlar bugün bende başladım tedavisi başlayan herkese kolay gelsin.pozitif düşünüyoruz ve kasımda bebek haberlerini veriyoruz sırayla.allah hepimiz hakkında en iyisini nasip etsin.

kızlar bugün bende başladım tedavisi başlayan herkese kolay gelsin.pozitif düşünüyoruz ve kasımda bebek haberlerini veriyoruz sırayla.allah hepimiz hakkında en iyisini nasip etsin.

ee hadi bakalım. inşallah.. güzel haberler vereceksiniz bizlere..

ne güzel ya keşke bende öyle olsam gün yaklaştıkça içimi korku alıyor hiçbişeyden degilde sonuçtan korkuyorum 3. olacak ya yine olmazsa daha çok umudum kırılacak ama yapacak bişey yok Allahtan hayırlısı...

öyle.. yapacak bişey yok.. hayatı bir yerlerden daha tutmak lazım.

kızlar bugün iğnelrden sonraki ilk ultrasonuma girdim 10 dan fazla yumurta var dedi tolga hoca ama tabi kaliteli olması önemli anladığım kadarıylai birde iğneler kasıklarımda hafif ağrı yapıyo rahatsızlık hissi var yani kasıklarımda çarşamba yeniden gidicem sanırım cuma yada cumartesi toplanacak yumurtalar.
:53:

kızlar bugün iğnelrden sonraki ilk ultrasonuma girdim 10 dan fazla yumurta var dedi tolga hoca ama tabi kaliteli olması önemli anladığım kadarıylai birde iğneler kasıklarımda hafif ağrı yapıyo rahatsızlık hissi var yani kasıklarımda çarşamba yeniden gidicem sanırım cuma yada cumartesi toplanacak yumurtalar.

ağrıdan ziyade baskı yapıyordur. resmen insan büyüdüklerini hissediyor. birde gaz yapıcı şeyler yememenizi tavsiye ederim. ben sıkıntı çekmiştim.

yelyel iğnelerden sonra dün bende ilkkez oradaydım banada 6-7 yumurtan olmuş dedi tolga hoca ilkkez bu kadar oldu çok mutluyum...cetroditimi yaptılar çarşamba kontrolüm var hadi hayırlısı çok heyecanlıyım... Yumurtalar için yaptığın ekstra bişi varmı...benimde kasıklarımda hafif batmalar var...sanırım aynı günlerde işlemlerimiz yapılacak...

Bişiy sorucam ananası transferden sonramı yemek gerekiyor yoksa şimdiden başlamalı mı?

bence şimdiden başlayın.. bence bir de artık maydonoz yemeyin. etkisini bilemem ama birçok yerde yenmemesi yazıyordu. hoş ben sordum Tolga hocaya etkisi yom dedi ama yemezseniz bişey kaybetmezsiniz. bunun haricinde idrar ve adet sökücüleri yemeyin aklınızda soru işareti kalmaz hiçdeğilse..

bol şanslar..

bence şimdiden başlayın.. bence bir de artık maydonoz yemeyin. etkisini bilemem ama birçok yerde yenmemesi yazıyordu. hoş ben sordum Tolga hocaya etkisi yom dedi ama yemezseniz bişey kaybetmezsiniz. bunun haricinde idrar ve adet sökücüleri yemeyin aklınızda soru işareti kalmaz hiçdeğilse..

bol şanslar..

tşk ederim melayden bugünden itibaren önerilerini dikakte alıcam...aklına gelen bişey olursa yazarsan çok sevinirim...

yelyel iğnelerden sonra dün bende ilkkez oradaydım banada 6-7 yumurtan olmuş dedi tolga hoca ilkkez bu kadar oldu çok mutluyum...cetroditimi yaptılar çarşamba kontrolüm var hadi hayırlısı çok heyecanlıyım... Yumurtalar için yaptığın ekstra bişi varmı...benimde kasıklarımda hafif batmalar var...sanırım aynı günlerde işlemlerimiz yapılacak...

evet aynı günlere denk geliyo sanırım.yumurtalar için fındık ceviz filan yiyorum ama etkisi olurmu bilmem birde yine burda biyerde böğürtlen çayını okumuştum onu içiyorum.yumurta toplamadan çok korkuyorum.anestezide ilk defa alıcam.önce allaha sonra tolga hocaya emanetiz.heyacanda başladı. :52: cetroditi bende bulantı yaptı biraz

Back