- Konu Sahibi dogapoyraz
kızlar merhaba bende başladım , kontrole gittikçe yazarım kolay gelsin
hadi bakalı allah yardımcınız olsun..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar merhaba bende başladım , kontrole gittikçe yazarım kolay gelsin
çooooooooook heyecanlıyım....bugün regl oldum...yarın için randevu aldım...allahım hakkımda hayırlısı ver ...hakkımda hayırlı olanı,gönlüme razı eyle....dualarınızı eksik etmeyin...
Tolga Hoca kasım demişti. Bu nedenle kasımı bekliyoruz. ama hoca ekim dese heralde daha mutlu olacaktım. neyse her işte hayır vardır. bakalım işyerinin durumu erteletebilir belki ama ben yine sabırsızım..
hadi bakalı allah yardımcınız olsun..
kızlar bugün bende başladım tedavisi başlayan herkese kolay gelsin.pozitif düşünüyoruz ve kasımda bebek haberlerini veriyoruz sırayla.allah hepimiz hakkında en iyisini nasip etsin.
ne güzel ya keşke bende öyle olsam gün yaklaştıkça içimi korku alıyor hiçbişeyden degilde sonuçtan korkuyorum 3. olacak ya yine olmazsa daha çok umudum kırılacak ama yapacak bişey yok Allahtan hayırlısı...
ee hadi bakalım. inşallah.. güzel haberler vereceksiniz bizlere..
kızlar bugün iğnelrden sonraki ilk ultrasonuma girdim 10 dan fazla yumurta var dedi tolga hoca ama tabi kaliteli olması önemli anladığım kadarıylai birde iğneler kasıklarımda hafif ağrı yapıyo rahatsızlık hissi var yani kasıklarımda çarşamba yeniden gidicem sanırım cuma yada cumartesi toplanacak yumurtalar.
ağrıdan ziyade baskı yapıyordur. resmen insan büyüdüklerini hissediyor. birde gaz yapıcı şeyler yememenizi tavsiye ederim. ben sıkıntı çekmiştim.
kızlar bugün iğnelrden sonraki ilk ultrasonuma girdim 10 dan fazla yumurta var dedi tolga hoca ama tabi kaliteli olması önemli anladığım kadarıylai birde iğneler kasıklarımda hafif ağrı yapıyo rahatsızlık hissi var yani kasıklarımda çarşamba yeniden gidicem sanırım cuma yada cumartesi toplanacak yumurtalar.
Bişiy sorucam ananası transferden sonramı yemek gerekiyor yoksa şimdiden başlamalı mı?
bence şimdiden başlayın.. bence bir de artık maydonoz yemeyin. etkisini bilemem ama birçok yerde yenmemesi yazıyordu. hoş ben sordum Tolga hocaya etkisi yom dedi ama yemezseniz bişey kaybetmezsiniz. bunun haricinde idrar ve adet sökücüleri yemeyin aklınızda soru işareti kalmaz hiçdeğilse..
bol şanslar..
yelyel iğnelerden sonra dün bende ilkkez oradaydım banada 6-7 yumurtan olmuş dedi tolga hoca ilkkez bu kadar oldu çok mutluyum...cetroditimi yaptılar çarşamba kontrolüm var hadi hayırlısı çok heyecanlıyım... Yumurtalar için yaptığın ekstra bişi varmı...benimde kasıklarımda hafif batmalar var...sanırım aynı günlerde işlemlerimiz yapılacak...