• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Akay Tüp Bebek Merkezi-Dr Tolga Ecemiş

bende iğnelerden değilde rahim kalınlaştırıcı kulalnıyorum o yapıyor ve ciddi bir iştahsızlık başladı bende ...herşey midemi bulandırıyor.:)belki kilo verebilirim diyede seviniyorum...yelyel bu arda sana fsh ve amh testi yapıldımı bana sadece progesteron ve e2 yapıldı aklıma takıldı bunlar.

reglin 2.günü bakıldı fshye en son ama zaten anladığım kadarıyla fsh kötü çıkarsa amh bakılıyo bu yüzden gerek duyulmamıştır.banada en son progesteonla e2 yapıldı.fshinin artık yumurtalarımız oluştuğu için önemi kalmamıştır. bu arada streste aslında bende bulantı yapar.

Son düzenleme:
çok şükür yumurta toplamayı atlattık.bonbonşekeriylede tanıştık :)onunda durumu iyi gibiydi .bonbonş. çıkarken beni aldılar.anestezi gerçekten çok kolaymış benim gibi korkanlar varsa hiç korkmasınlar.melaydenin dediği gibi uyuyup uyanıyosunuz normal uyku gibi.tolga hoca ve ekibi gerçekten çok iyiler .güleryüzlü bişekilde karşılıyor opuda oda çok rahatlatıyo.yalnız bişey sormayı unuttum bugün banyo sebestmi acaba bilen varmı

Son düzenleme:
çok şükür yumurta toplamayı atlattık.bonbonşekeriylede tanıştık :)onunda durumu iyi gibiydi .bonbonş. çıkarken beni aldılar.anestezi gerçekten çok kolaymış benim gibi korkanlar varsa hiç korkmasınlar.melaydenin dediği gibi uyuyup uyanıyosunuz normal uyku gibi.tolga hoca ve ekibi gerçekten çok iyiler .güleryüzlü bişekilde karşılıyor opuda oda çok rahatlatıyo.yalnız bişey sormayı unuttum bugün banyo sebestmi acaba bilen varmı

hadi hayırlısı olsun iyi döllensinler banyo tabii serbest sorun olmuyor..

yelyel seninle tanıştığıma çok memnun oldum...:)dediğin gibi elip çok tatlı çok güleryüzlü doğru karar verdiğimden birkez daha emin oldum...ben 1 yıl önce güvendim tolga hocaya halda aynı şekilde devam ediyor güvenim...ama uyandıktan sonra ağrım çok oldu benim bugün 3.günüm hala ağrım var ilk gün kadar şiddetli omasada ...sendede oldumu ....sanki gaz sancısı gibi tarif edemiyorum...adet sancısından daha şiddetli bi sancı...

hadi hayırlısı olsun iyi döllensinler banyo tabii serbest sorun olmuyor..

teşekkürer.amin inşallah güzel güzel döllensinler :emir_bebek: banyo yapmadım ogün ertesi gün aldım duşumu...

yelyel seninle tanıştığıma çok memnun oldum...:)dediğin gibi elip çok tatlı çok güleryüzlü doğru karar verdiğimden birkez daha emin oldum...ben 1 yıl önce güvendim tolga hocaya halda aynı şekilde devam ediyor güvenim...ama uyandıktan sonra ağrım çok oldu benim bugün 3.günüm hala ağrım var ilk gün kadar şiddetli omasada ...sendede oldumu ....sanki gaz sancısı gibi tarif edemiyorum...adet sancısından daha şiddetli bi sancı...

bende çok memnum oldum :)herkesin bünyesi farklı tepki veriyodur.çok şükür benim uyanınca ağrım olmadı akşama doğru oldu biraz ama çok rahatsız edicek boyutta değildi zten ilk gün hiç kalkmadım devamlı yattım.bol su içtim.dün hiç bi şey yokmuş gibi uyandım ama yine akşama doğru ağrı değil ama biraz şişkinlik oldu bende ondan korkmuştum biraz.bugün indi o şişlik çok az var.ama biraz karnımda midemde nefes aldıkça ağrım var bugün oda normaldir herhalde.bol su iç gerçekten çok etkili çok şükür atlattık ama ben çok korkuyodum geçti gitti darısı transfere sonrada güzel haberlere inşallah :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek:

bonbon şekeri bide ilk gün sıcak su torbası koydum ben (biz tuluk deriz)çok çok iyi geldi.battaniyenin üzerinden. tabi sakıncası varmıdır doktorlar ne der bilmem ama bana çok iyi geldi .tolga hocaya sorup bi dene istersen beni gerçekten çok rahatlattı

Son düzenleme:
arkadaşlar vanda meydana gelen deprem nedeniyle ankara adliyesinde yardım masası oluşturuldu. yün kazak çorap battaniye çadır kilim halı bot bere eldiven gibi acil ihtiyaç malzemelerini sizin adınıza gönderiyolar.yardım etmek isteyenler ankara barosunun web sitesinden detaylı bilgi alabilirler.allah yardımcıları olsun...

Son düzenleme:
yelyel ;ilk günki kadar olmasada ağrım devam ediyor cumartesi ,pazar bende bütün gün yattım..bugün biraz az ama yinede çok rahatsız ediyor...sıcak suyu bende deneyeyim bir...heyecanla tlf gelmesini bekliyorum...seni aradılarmı...ben aradım aradıkları numarayı ama açan olmadı...dün 10.50 de aramışlardı :(

yelyel ;ilk günki kadar olmasada ağrım devam ediyor cumartesi ,pazar bende bütün gün yattım..bugün biraz az ama yinede çok rahatsız ediyor...sıcak suyu bende deneyeyim bir...heyecanla tlf gelmesini bekliyorum...seni aradılarmı...ben aradım aradıkları numarayı ama açan olmadı...dün 10.50 de aramışlardı :(

ben dayanamadım bugün aradım .dün benide aynı satte aradılar.bugün çok işlem varmış oyüzden öğlene doğru ararlar dedi banu hanım bende merakla bekliyorum.

hadi bakalım geçmiş olsun. ağrılı işleminiz bitti. bende de çok ağrı oluyordu. özellikle gaz sancısı gibi felaketti yani.. arkadaşlar duş tabiki serbest ama kesinlikle sıcak değil. mümkün olduğu kadar ılık olacak. transfer günü için de davet ederken ılık duşunuzu yapıp gelmeniz istenecek. eee emriyolar hakkında ne dediler bunları da paylaşın. merak ediyorum.

hadi bakalım geçmiş olsun. ağrılı işleminiz bitti. bende de çok ağrı oluyordu. özellikle gaz sancısı gibi felaketti yani.. arkadaşlar duş tabiki serbest ama kesinlikle sıcak değil. mümkün olduğu kadar ılık olacak. transfer günü için de davet ederken ılık duşunuzu yapıp gelmeniz istenecek. eee emriyolar hakkında ne dediler bunları da paylaşın. merak ediyorum.

çok teşekkürler melayden bizi yalnız bırakmadın bu süreçte.benim 27 tane yumurtam toplandı 18 tanesine işlem yapılmış. çok şükür hepsi döllenmiş.ama anladığım kadarıyla sayısından ziyade kalitesi önemli inşallah bikaç tanesi kaliteli çıkarda kalanları dondurabiliriz.5. gün transfer olucak bugünde aradılar bölünmeye devam ediyomuş bizim bebişler.bakalım hangi şanslı embriyo transfer olucak.insanın hepsinde aklı kalıyo gerçekten tuhaf... çarşamba günü yeniden arıyacaklar transfer saatini söyliycekler.

Son düzenleme:
çok teşekkürler melayden bizi yalnız bırakmadın bu süreçte.benim 27 tane yumurtam toplandı 18 tanesine işlem yapılmış. çok şükür hepsi döllenmiş.ama anladığım kadarıyla sayısından ziyade kalitesi önemli inşallah bikaç tanesi kaliteli çıkarda kalanları dondurabiliriz.5. gün transfer olucak bugünde aradılar bölünmeye devam ediyomuş bizim bebişler.bakalım hangi şanslı embriyo transfer olucak.insanın hepsinde aklı kalıyo gerçekten tuhaf... çarşamba günü yeniden arıyacaklar transfer saatini söyliycekler.

ayyy süper.. bölünsünler bir an önce ve blast olsunlar....

kızlar benim transferim bugün yapılacak ;çok heyecanlıyım...heyecandan ne söylediklerini tam anımsayamıyorum :)ama 11 tane toplanmış 7 tanesine işlem yapılmış 3 tanesi istedikleri gibi olmuş kafam çok karışık gelişmeleri yazarım size...bu arada hala gazsancısı gibi sancıarım devam ediyor.(

kızlar benim transferim bugün yapılacak ;çok heyecanlıyım...heyecandan ne söylediklerini tam anımsayamıyorum :)ama 11 tane toplanmış 7 tanesine işlem yapılmış 3 tanesi istedikleri gibi olmuş kafam çok karışık gelişmeleri yazarım size...bu arada hala gazsancısı gibi sancıarım devam ediyor.(

hiç içini sıkma sonuçta bize zaten 1-2 tane embriyo yeterli.space vardı burda yazan hatırlarsın belki. onunda 3.gün olmuştu transferi şu anda hamile. pozitifliğini sakın kaybetme.bugünden itibaren hamile sayılırsın.kendine dikkat et bizide haberdar et.geliyor bebişler allahın izniyle

Son düzenleme:
hiç içini sıkma sonuçta bize bir-iki tane embriyo yeterli .space vardı burda yazan hatırlarsın belki. onunda 3.gün olmuştu transferi şu anda hamile. pozitifliğini sakın kaybetme.bugünden itibaren hamile sayılırsın.kendine dikkat et bizide haberdar et.geliyor bebişler allahın izniyle

herşey güzel olacak allahın izniyle. bu arada bugünden itibaren değil adetinizin ilk günü itibariyle hamile sayılıyorsunuz. yani bonbonşekerim 15 günlük hamile sayılacak. hatta sende şu anda aslında 15 günlük hamilesin. :49:

herşey güzel olacak allahın izniyle. bu arada bugünden itibaren değil adetinizin ilk günü itibariyle hamile sayılıyorsunuz. yani bonbonşekerim 15 günlük hamile sayılacak. hatta sende şu anda aslında 15 günlük hamilesin. :49:

evet doğru aslında biz zaten hamileyiz :emir_bebek: :emir_bebek: :)

Son düzenleme:
kızlar moral oldunuz:)az önce aradılar tolga bey bugün gelmemiş hastaymış yarın sabaha ertelediler sabah 8.30 da ...3 tane 8 hücreli embriyom olmuş...allahım hayırlısını versin...peki dedim bugün demiştiniz bi sorun olmasın bağdagül hanımdı arayan bir sorun olmaz biz gerekli koşulları sağlıyoruz dedi...biraz sıcak su koydum ayaklarıma umarım sancıyı keser...herşeye razıyım yeterki yeterki gelsin bebişlerimiz...

kızlar moral oldunuz:)az önce aradılar tolga bey bugün gelmemiş hastaymış yarın sabaha ertelediler sabah 8.30 da ...3 tane 8 hücreli embriyom olmuş...allahım hayırlısını versin...peki dedim bugün demiştiniz bi sorun olmasın bağdagül hanımdı arayan bir sorun olmaz biz gerekli koşulları sağlıyoruz dedi...biraz sıcak su koydum ayaklarıma umarım sancıyı keser...herşeye razıyım yeterki yeterki gelsin bebişlerimiz...

daha iyi olmuş canım.. hiç değilse yarına kadar sancıların daha da azalmış olur.. sende daha rahat olursun..

bu arada bagdagül hanım nasıl biri.. güven veriyor mu?

cnm melaydenin dediği gibi bencede sancıların daha azalmış olur.yumurta toplamadan sonra sıcak su torbasının zararı olucağını sanmıyorum aslında. inan beni o rahatlattı.tam hassas (göbeğe)bölgeye bataniyenin üzerinden koydum ben yada havluya sarıpta koyabilirsin.ben parolde almıştım ogün bi hemşirelere sor istersen sıcak su torbasını .transferden sonra sıcak yasak ama onu biliyorum.parolude marie hemşire söyledi bana opu günü.

Son düzenleme:
Back