• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Akay Tüp Bebek Merkezi-Dr Tolga Ecemiş

günaydın herkese umarım herkes iyidir bende iyiyim.topiği bırakamıyorum kızlar yaa alışkanlık yaptı :)))))))))))
sabah gelir gelmez bu sayfayı açıp okumadan işe başlayamıyorum. tüp bebekle filan işim kalmadı aslında allahım dert verip derman aratmasın inşallah alnımıza böyle yazılmış demekki neyse
bombomşekerim tatlım içinden neresi geliyorsa oraya git gönlüne en yakın olan yere, bu oyunu kaybetsen bile (inşallah kaybetmezsin ) için çok yanmaz canın çok acımaz
ben iki yıl önce bir devlet hastanesinde yine denemiştim bi aşılama ardından tüp bebek inan bana o kadar yoruldum ki maddi manevi o kadar yıprandım ki
çok erkenden kalkıp hastaneye yetişmem gerekiyordu ne kadar erken tahlil verirsem o kadar erken sonuç çıkıyordu her gidişimde kan tahlili isteniyordu hem ultrason ve bizi asistan dr lar muayene ediyordu uzman dr a dosyamız gösterilip ilaç dozumuz ayarlanıyordu ssk dan yararlanamadığım için her defasında anında ödeme yapmam gerekiyordu bu defa da öğleden sonra tahlil sonucunu almak için sıraya girip bekliyorduk aldık tahlili sonucu dr göstermek için bekliyordum iki güne bir hastanedeydim sabah 7.30 - 8.00 de girip akşam 16.00 da ancak çıkabiliyordum eşim izin alamıyordu her gün yalnızdım stresssssss stresssss aşılamayı yaptırdım olmadı belki daha azz ilaç kullanırım düşüncesiyle hemen ardına reglim olur olmaz tüp bebek için gittim ve kimse bana bir iki ay beklemen gerekli demedi hemşirelerin canı isterse cevap veriyordu ayyy hele muayene oluşumuzu bi görseydiniz 3-5 kişi aynı anda soyunmaya başlıyordu dr u bekletmemek adına :))))))))))))))))))) ordan ilaç dozu ayarlanıp söyleniyor. eczaneye gel her defasında peşin ödeme yap ilacını al spariş ver çünkü her eczanede bulunmuyor bu iğneler önceden getirtmek zorundasın ve bütün bunları yaşarken tedaviye hiç cevap vermedi yumurtalar, bir tane bile yumurta ne gelişti ne büyüdü tedavim yarım kesildi hemşire tedaviyi sonlandırırken ............. hanım maxsimum dozda ilaç kullanmanıza rağmen olmadı dedi inanın bana o tedaviye tam net hatırlamıyorum ama 7-8 milyar para harcadım. yaşadığım stresi sıkıntıyı size anlatamam kimse anlayamaz hatta bir gün o kadar aklım karışmış ki aşti' nin önünden giden konya yolunu o çift yolu yürüyerek geçtim şimdi düşünüyorum bu resmen intihar ve nasıl geçebildim şaşıyorum kendime trafiğin bu kadar yoğun olduğu bi yolda ..........
çok korktum ikinci bi tüp bebek denemesine karar vermek çok zor geldi bana karar verene kadar akla karayı seçtim tolga beyin daha önceden hastasıydım tüp bebek tedavisine başaldıklarını öğrendim biraz burdan topikten filan baktım diğerlerine bakındım ama gönlüm akaydan yanaydı gittim güler yüzlüydü herkes tolga bey bize de sordu tedaviye başlayalım mı kesin kararını verdin mi diye bu benim kararımdı çok fazla gitmedim hastaneye bu kez her defasında kan tahlili yapılmadı hastane çıkışında da kızılayda dolaştım gençlik anılarım tazelendi :)))) zevkliydi yumurtalarım azdı ama büyüdüler geliştiler transfere kadar erişebildiler :43:
ama annelerine tutunmak istemediler üzüldüm yine ama diğerinde olduğu gibi yıpranmadım belki bu defa yanımda sizler de varsınız sizlere içimi döktüm rahatladım .hayat devam ediyor allahım evlatlarımızla sınamasın bizleri.........

günaydın herkese umarım herkes iyidir bende iyiyim.topiği bırakamıyorum kızlar yaa alışkanlık yaptı :)))))))))))
sabah gelir gelmez bu sayfayı açıp okumadan işe başlayamıyorum. tüp bebekle filan işim kalmadı aslında allahım dert verip derman aratmasın inşallah alnımıza böyle yazılmış demekki neyse
bombomşekerim tatlım içinden neresi geliyorsa oraya git gönlüne en yakın olan yere, bu oyunu kaybetsen bile (inşallah kaybetmezsin ) için çok yanmaz canın çok acımaz
ben iki yıl önce bir devlet hastanesinde yine denemiştim bi aşılama ardından tüp bebek inan bana o kadar yoruldum ki maddi manevi o kadar yıprandım ki
çok erkenden kalkıp hastaneye yetişmem gerekiyordu ne kadar erken tahlil verirsem o kadar erken sonuç çıkıyordu her gidişimde kan tahlili isteniyordu hem ultrason ve bizi asistan dr lar muayene ediyordu uzman dr a dosyamız gösterilip ilaç dozumuz ayarlanıyordu ssk dan yararlanamadığım için her defasında anında ödeme yapmam gerekiyordu bu defa da öğleden sonra tahlil sonucunu almak için sıraya girip bekliyorduk aldık tahlili sonucu dr göstermek için bekliyordum iki güne bir hastanedeydim sabah 7.30 - 8.00 de girip akşam 16.00 da ancak çıkabiliyordum eşim izin alamıyordu her gün yalnızdım stresssssss stresssss aşılamayı yaptırdım olmadı belki daha azz ilaç kullanırım düşüncesiyle hemen ardına reglim olur olmaz tüp bebek için gittim ve kimse bana bir iki ay beklemen gerekli demedi hemşirelerin canı isterse cevap veriyordu ayyy hele muayene oluşumuzu bi görseydiniz 3-5 kişi aynı anda soyunmaya başlıyordu dr u bekletmemek adına :))))))))))))))))))) ordan ilaç dozu ayarlanıp söyleniyor. eczaneye gel her defasında peşin ödeme yap ilacını al spariş ver çünkü her eczanede bulunmuyor bu iğneler önceden getirtmek zorundasın ve bütün bunları yaşarken tedaviye hiç cevap vermedi yumurtalar, bir tane bile yumurta ne gelişti ne büyüdü tedavim yarım kesildi hemşire tedaviyi sonlandırırken ............. hanım maxsimum dozda ilaç kullanmanıza rağmen olmadı dedi inanın bana o tedaviye tam net hatırlamıyorum ama 7-8 milyar para harcadım. yaşadığım stresi sıkıntıyı size anlatamam kimse anlayamaz hatta bir gün o kadar aklım karışmış ki aşti' nin önünden giden konya yolunu o çift yolu yürüyerek geçtim şimdi düşünüyorum bu resmen intihar ve nasıl geçebildim şaşıyorum kendime trafiğin bu kadar yoğun olduğu bi yolda ..........
çok korktum ikinci bi tüp bebek denemesine karar vermek çok zor geldi bana karar verene kadar akla karayı seçtim tolga beyin daha önceden hastasıydım tüp bebek tedavisine başaldıklarını öğrendim biraz burdan topikten filan baktım diğerlerine bakındım ama gönlüm akaydan yanaydı gittim güler yüzlüydü herkes tolga bey bize de sordu tedaviye başlayalım mı kesin kararını verdin mi diye bu benim kararımdı çok fazla gitmedim hastaneye bu kez her defasında kan tahlili yapılmadı hastane çıkışında da kızılayda dolaştım gençlik anılarım tazelendi :)))) zevkliydi yumurtalarım azdı ama büyüdüler geliştiler transfere kadar erişebildiler :43:
ama annelerine tutunmak istemediler üzüldüm yine ama diğerinde olduğu gibi yıpranmadım belki bu defa yanımda sizler de varsınız sizlere içimi döktüm rahatladım .hayat devam ediyor allahım evlatlarımızla sınamasın bizleri.........

canım benim inşş bi gün bizimde olacak Rabbimin izniyle ...

arkadaşlar ben de tolga hocanın hastasıyım..yazdıklarınıza bir anlam veremıyorum..bana da AMH testi önerdi çünkü fshm baska bı yerde 12 çıkmıştı öncekı doktorumun yaptıgı ve benı hiçbir şekilde uyarmadıgı test. tolga bey fsh biraz yüksek amh yapalım içimiz rahatlar dedı..aynı anda fsh yenılendı 5 cıktı cok şükür amh de iyi çıktı şükür.. esımde sorun oldugu halde bana bu durumda sana hemen tüp yapmamıza gerek yok dedi..paracı biri olsaydı derdi heralde..arkadasların örnek verdiği diğer hocaların da foyaları ortaya cıktı asıl kim paracı şu durumda merake ttim..mesleğim avukatlık olsa da asla tola hocanın avukatlığını yapmak derdinde degılım ama haksızlıga da karşı cıkıyorum..insanlar tüp bebeğe geldıklerınde bazen yapacak birşeyim olmuyor demıştı tola hoca cunku yumurta cok azalmış ve olasılık da cık düşmüş oluyor.. amhsi düşük çıkan arkadasın da zaten tüpte 6 yumurtası toplanmış demekki gercekten rezervde azalma var..AMH neredeyse 100de 100e yakın sonuc veren bır test ultrasonda doktor mevcut durumu görebiliyor fakat sıze 6 ay sonrasını soyleyemıyor.. AMH kalan rezervi gösteriyor.. yanı ben 6 ay daha bekleyebilir myim ya da korunmam mantıklı mı bunu gösteriyor.. tabiki AMH düşük ise ve bebek isteği de varsa tüp bebek tavsıye edılebilir bunda etik olmayan ne var.. rezerv cok iyiymiş de tolga hoca cok kötü demiş gibi bir izlenim verilmiş.. tabi ki nasıp kısmet bır yumurta ve bır tane sperm gerekli ama bir tedaviye de baslanıyorsa olasılıklar degerlendırılmelidir.. ben tolga hocanın olumsuzdan olumluya gıden anlayışını çok doğru buluyorum.. hiç bir şey yok deyıp de ınsanları oyalamıyor en azından .. sağlamcı bir doktor..bıze de ilaçlar için rapor cıkarılacagını söylemişti..ve esım bır profösöre 5000 tlye varıkosel amelıyatı olacak iken siz ne yapıyorsunuz, sizi sömürmeye calışmışlar dıyerek gözümü açan da kendısı.. bence bu yazılanları hak etmıyor.. ayrıca facebook da akay tüp bebek merkezi va rve orada basarılarını görebilirsiniz..ama herkeste olacak hemen tutacak diye bir kural yok bu bır ruh sonucta dunyaya gelecek ise tolga hoca vesile oluyor.. bunlar da benım düşüncelerim..

günaydın kızlar size güzel bir haber verip merakınızı gidermek isterdim ama ne yazık ki negatif ağlayamadım bile misafirlerim vardı ve hastaneden arayıp sormadılar bile negatifi duymaktan daha çok üzdü beni hala ilaçlarımı almaya devam ediyorum ararlar diye bekledim ama aramadılar ben arayıp sorcam bırakayım mı diye
ailem ısrarla bir kez daha denememi istiyor ben buna şuan olumlu bakamıyorum ama tekrar aynı merkezi düşünürsek herhangi bir indirimleri olcak mı acaba bi fikriniz var mı ?

merhaba.. evet ikinci denemede indirim yapıyorlaqr. mutlaka talep edinn.. bizde yaptılar.

kafamız her ne kadar karışsada kararımız nettir bizim...ben insanlara çok zor güvenirim çevremde bana yakın birçok doktor varken ben tolga beye çok güvendim ve onun sayesinde birçok şey öğrendim ve sonuçta olumsuzluklar heryerde karşımıza çıkar tolga hoca diyorum başka demiyorum biz güveniyoruz güvenmeyen başka yere gider sonuçta herkesin HEKİM SEÇME ÖZGÜRLÜĞÜ var...

Kargaşadan sonra burası baya sakinlemiş. arkadaşlar nasıl gidiyor. lütfen paylaşımlara devam edelim.

benim ilk olacak hergeçen gün daha bi stres yapıyorum ,heyecanlanıyorum bazen duygusallaşıp hiç olmayacak şeylere ağlıyorum,bazen de çok agresif oluyorum bişr garip duygular içindeyim:)))

canım ilkini ne kadara yaptırdın ikincisine ne kadar dediler bana yazarsan sevinirim

arkadaşım, fiyat olarak bişey söylemem bence çok etik değil. çünkü fiyatlar yapılan işlemlere göre yani kişilere göre değişiyor. şu anda burda yanıltabilirim. çünkü bize yapılan uygulama ve tahliller ile size yapılan farklı olabilir. doğal olarak bu farklılık maddi olarak da yansıyacaktır. ve bu durum sizin merkeze ve doktora güveninizi sarsarak bu hassas dönemde moralinizi bozabilir, arttırabilirde.

arkadaşlar nerelerdesiniz. ne güzel yaşadıklarımızı paylaşırken herkes kayboldu.

akayda emriyoloğ ebru hanım ayrılmış. peki bilen var mı şimdi kim var. uygulamayı kim yapıyor. araştırmak lazım.

kızlar benim genetik testimde 1298 hetorozigot çıktı iğne başladık clexane. ekimde gidiyoruz bebeğimizi almaya. :emir_bebek: :62:

Son düzenleme:
Back