• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Akay Tüp Bebek Merkezi-Dr Tolga Ecemiş

meraba arkadaşlar bana bilgi verin noolur belki alakasız olcak ama bgn doktordan geldiğimden beri ağlıyorum 14 mmlik folikül var dedi ben yeni evliyim hiçbişey anlamadım hastalığım biteli çok olmadı acaba tam yumurtlama dönemindemi muayene oldum doktor da bunumu gördü o kadar ters bi kadındıki bana bilgi bile vermedi :(

kızlar benim genetik testimde 1298 hetorozigot çıktı iğne başladık clexane. ekimde gidiyoruz bebeğimizi almaya. :emir_bebek: :62:

genetik konusunda hiç bilgim yok umarım bu sonuç güzeldir yelyel inşallah bebeğine en kısa zamanda kavuşursun
aslında benim umudum yada bi paylaşımım kalmadı ama bu sayfaya bakmadan da duramıyorum umarım herkesin gönlünce olur. :)

meraba arkadaşlar bana bilgi verin noolur belki alakasız olcak ama bgn doktordan geldiğimden beri ağlıyorum 14 mmlik folikül var dedi ben yeni evliyim hiçbişey anlamadım hastalığım biteli çok olmadı acaba tam yumurtlama dönemindemi muayene oldum doktor da bunumu gördü o kadar ters bi kadındıki bana bilgi bile vermedi :(

canım 14 mm enüz 18 19 20 mm lerde çatlıyor . endişeye gerek yok gün aşırı yani 2 günde bir ilişkiye gir bence.

acaba diyorummmmmmmmm:))))))olabilirmi tüp bebekl için 10 gün gibi bi zaman kalmışken doğum kontrol hapı kullanıyorken hazırlık için acaba !!! mucize olabilirmi...1 haftadır mide yanması,sabahları ve yemekten sonra bulantı,kıyma ve bazı şeylerden tiksinme,kıymalı yemek yiyeyememek ,süt içmek istemek (hiç sevmem sütü)yoğurtlu şeylerden yemek istemek...acaba olabilirmi yoksa bir tesadüfmü yada midemimi üşüttüm acaba???

genetik konusunda hiç bilgim yok umarım bu sonuç güzeldir yelyel inşallah bebeğine en kısa zamanda kavuşursun
aslında benim umudum yada bi paylaşımım kalmadı ama bu sayfaya bakmadan da duramıyorum umarım herkesin gönlünce olur. :)

cnm kan pıhtılaşması varmış oyüzden bir ay önceden iğne başladım.sende sakın umudunu kaybetme.

acaba diyorummmmmmmmm:))))))olabilirmi tüp bebekl için 10 gün gibi bi zaman kalmışken doğum kontrol hapı kullanıyorken hazırlık için acaba !!! mucize olabilirmi...1 haftadır mide yanması,sabahları ve yemekten sonra bulantı,kıyma ve bazı şeylerden tiksinme,kıymalı yemek yiyeyememek ,süt içmek istemek (hiç sevmem sütü)yoğurtlu şeylerden yemek istemek...acaba olabilirmi yoksa bir tesadüfmü yada midemimi üşüttüm acaba???

inşallah. :74: ne güzel olur

sen acaba de.. biz inşallah diyelim. inşallah öyledir. ne güzel bir haber olur...

kızlar embriyolagla ilgili bilgi akay tüp facebook sayfasında var. :74:

Bağdagül Gökçe-Embriyoloji

1995 Yılında Hacettepe Ünv. Fen Fakültesi Biyoloji Bölümünden mezun oldu.

1996-2004 Yılları arasında Bayındır Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde embriyolog
olarak görev yaptı.

2000 Yılında embriyoloji laboratuarında çalışma yeterliliği sertifikasını aldı.

1998-2000 Yılları arasında Gazi Ünv. Tıp fakültesi Histoloji-Embriyoloji Ana Bilim
dalında yüksek lisansını tamamladı.

2004-2005 Yılları arsında Bakü, Azerbaycanda Aile Planlaması vakfı tarafından açılan
Bakü IVF Center da sorumlu embriyolog olarak çalıştı ve buradaki personeli eğitti.

2005 Yılından buyana da Centrum Clinic de sorumlu embriyolog olarak çalışmaktadır.

Bağdagül Gökçe-Embriyoloji

1996-2004 Yılları arasında Bayındır Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde embriyolog
olarak görev yaptı.

1998-2000 Yılları arasında Gazi Ünv. Tıp fakültesi Histoloji-Embriyoloji Ana Bilim
dalında yüksek lisansını tamamladı.

2004-2005 Yılları arsında Bakü, Azerbaycanda Aile Planlaması vakfı tarafından açılan
Bakü IVF Center da sorumlu embriyolog olarak çalıştı ve buradaki personeli eğitti.

2005 Yılından buyana da Centrum Clinic de sorumlu embriyolog olarak çalışmaktadır.

melayden doğru ama eksik :40:
1996-2004 Yılları arasında Bayındır Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde embriyolog olarak görev yaptı.
... 1998-2000 Yılları arasında Gazi Ünv. Tıp fakültesi Histoloji-Embriyoloji Ana Bilim dalında yüksek lisansını tamamladı.
2004-2005 Yılları arasında Bakü, Azerbaycanda Aile Planlaması vakfı tarafından açılan Bakü IVF Center da sorumlu embriyolog olarak çalıştı ve buradaki personeli eğitti.
2005 -2011 Yılları arasında Centrum Clinic de Sorumlu Embriyolog olarak çalıştı.
2011 Eylül ayından itibaren Akay Tüp Bebek Merkezi'nde Sorumlu Embriyolog olarak çalışmaya başlamıştır
.
:74:

kızlar paylaşımlara devam edelim lütfen gidenler süreçlerini paylaşırsa bizede ön bilgi olur.ben daha başlamadığım için paylaşamıyorum şu anda.birde konu sahibi doğa poyrazla bir kaç kişi daha hamileydi nasıl geçiyo acaba hamilelikleri bilgi verseler çok iyi olur.günler yaklaştıkca bende heyecan artıyo :44:

kızlar paylaşımlara devam edelim lütfen gidenler süreçlerini paylaşırsa bizede ön bilgi olur.ben daha başlamadığım için paylaşamıyorum şu anda.birde konu sahibi doğa poyrazla bir kaç kişi daha hamileydi nasıl geçiyo acaba hamilelikleri bilgi verseler çok iyi olur.günler yaklaştıkca bende heyecan artıyo :44:

aynı şekilde bende çok merak ediyorum haftaya başlıyorum bende adım adım yazarım sizlere beklenen adet günm 10-11 ekim hakkmızda hayırlısı rabbim yar ve yardımcımız olsun...

aynı şekilde bende çok merak ediyorum haftaya başlıyorum bende adım adım yazarım sizlere beklenen adet günm 10-11 ekim hakkmızda hayırlısı rabbim yar ve yardımcımız olsun...

ooo. gelmiş te çatmış. allah gönlünüze göre verir inşallah... ekim de başlayacak bir kaç kişi daha vardı.. hepinize bol şans. inşallah yeni emriyologda sizlerin şansı olur. daha tecrübeli biri sonuçta.. sizleri takip edeceğim. merakla bekliyorum hadi bakalım. hayırlısı..

seni merak etmeye başlamıştım neler yapıyorsun?

iyiyim canım aslında sürekli gelip bakıyorum kimse yok geri çıkıyorum. tedaviyi ciddi ciddi düşünmeye başladım ama eşim biraz daha toparlanalım diyor bakalım hayırlısı sen ne yaptın karar verdinmi ne zaman başlıyorsun:emir_bebek:

iyiyim canım aslında sürekli gelip bakıyorum kimse yok geri çıkıyorum. tedaviyi ciddi ciddi düşünmeye başladım ama eşim biraz daha toparlanalım diyor bakalım hayırlısı sen ne yaptın karar verdinmi ne zaman başlıyorsun:emir_bebek:

Tolga Hoca kasım demişti. Bu nedenle kasımı bekliyoruz. ama hoca ekim dese heralde daha mutlu olacaktım. neyse her işte hayır vardır. bakalım işyerinin durumu erteletebilir belki ama ben yine sabırsızım..

Back