Bugun dahil pazartesi sabaha kadar tartilmama sozu verdim kendime pazartesi sabah 58.000 gormek hedef
2 gunluk Ayran detoksuna basladim bugun
KAHVALTİ: yesil cay, biraz light peynir, domates, salatalik, 1dilim kizarmis kepek ekmek
1,5litre ayran icine 4 er kaşık haslanmis nohut, yesil mercimek , bulgur ve rendelenmis 3 salatalik karisimini 2 saatte bir corba kasesi yemeye calistim ama bitiremedim hepsini en son 6 da yedim ve spora gittim super kalori yaktim ardindan sauna sonra yuzme pazartesi ve tartidaki 58 kilo bekleyin beniiiiii
Bayadir ugramamistim foruma ama bu arada cozuttugum zamanlarda oldu sacma sapan sok diyetlerle bedenime haksizlik ettigim donemlerde suan neredeyse 64 kiloyum yeme icme isinin ucunu oylesine kacirmis haldeyimki buna bile sukur diyorum bazen ama boyle giderse bir dur demez ve sagliksiz beslenmeye devam edersem kış bitene kadar kapilardan sigmaz hale gelirim :)
Pazar sabahi 64.500 u tartida gordukten sonra bu is artik bitmistir dedim bu sabah itibariyle basladim aklim halaa yeme icmede tatlilarda kisirlarda ama tabi o ayri mesele :) asla kacamak yok