Uzuuun bir aradan sonra yine nette günlük tutmaya devam etme karari aldim umarim zayiflama yolundaki arkadaslara yardimci olur bir spor merkezine yazildim 2hafta önce haftada 3-4 gün önce yürüyüp sonra koşuyorum ardindan bacak basen çalistiran fitnes aletleriyle calisip en sonda yüzüyorum diyetle beraber sporun yaza kadar cok faydasini gorecegime inaniyorum daha önceleri evd eliptik bisikletimle spor yapardim arada sirada azicik o bile fayda ederdi benim sorunum hamilelik kilolarimdan kalan son 4-5 kilo ve kilo alip vermeye bagli sarkmalari sıkılaştirabilmek.
Şuanki kilom 62.600- 62.300 arasinda gidip geliyor
Hedef : 10 hazirana kadar 56-57 olabilmek (58 ede tavım aslında)
Selam bende senin gibi ara verdikten sonra tekrar günlüğüne dönenlerdenim..
boy: 1,55 kilo:57.300 (4 gün önce tartıldım)
İllk başladığımda 61.400 idim aşağı yukarı 4 ay oldu ama arada bir bucuk aylık sağlık sorunları yüzünden sporu bırakmak zorunda kaldım (allahtan spor salonum iyi de gidemediğim dönem içinde 1 aylık üyelik dondurma yaptı yoksa boşuna para ödemiş olacaktım) Bende kondisyon ve plates yapıyorum hedefim yaza kadar 50 kilo olmak ve sizlerden aldıpım destek ile bunu başaracağıma inaniyorum yaza incecik göbeksiz olarak girecem :))))
29 mart persembe
Kilo: 60.100
Bugun sebze gunum kahvalti olarak 11 de yesil cayla beyaz lahana, semizotu, marul, domates salatasi yaptim yedim 1 yemek tabagi dolusuydu kendimi cok tok hissediyorum bugun aksama kadar neler olur bilinmez 15:00 da ve 18:00 da da ayni sqlatadan yiyicem bu aksam spor ve sauna vakti
az sonra alisverise gidicem kendime 38 beden ekru rengi bir kalem etek alicamcumartesi nişana davetliyim zayifladim doya doya acik renkleri giyip salinmak hakkim artik dimi ayrica bir kac kilo sonra belki fotografta eklerim
Yaptığın salata çok güzel arada bende yapıyorum özellikle beyaz lahana tek başına işkence iken bu şekilde lezzete dönüşüyor
1.gun: patates (haslanmis 5 kucuk patates yedim)
2.gun: sebze ( beyaz lahana, semiz otu, marul, domates ten salata yaptim 3 tabak yedim)
3.gun: et ( haslanmis 3 avuc buyuklugunde tavuk gogsu yemeyi planliyorum)
4.gun:meyve
5.gun: yumurta yada yogurt
Bugun et gunum
Kahvalti: 10:00 avuc ici buyuklugunde haslanmis tavuk gogsu, yesil cay
Oglen: 15:00 ayni sekilde tavuk gogsu ve yesil cay
Aksam:18:00 aynen ama bu sefer form cayi
Aksamda artik spora gidebilirmiyim gidemezmiyim bilinmez belki oglumuda kapip yuzmeye giderim gun icinde
18:30 da 1 tabak salatamı yedim bu sefer yağsız ve spora gittim tam 1 saat aralıksız spor yaptım 600 kalori yaktım + plates+ saunada 7-8 dakika eve dönüncede 1 form çayı içtim aşırı yorgun ve uykusuz şekilde ama gururla uykuya dalabilirim
bugün 60.100 dü yarın 59.800 diyo içimden bi ses
2 nisan pazartesi
kilo : 58.800
yine normal diyetime yani kendimce dikkatli beslenme düzenime geri döndüm bu hafta
dün yumurta günümdü gündüz 2 öğünde 3 haşlanmış yumurta yedim akşam ızgara köfte salata yemek zorunda kaldım ve günü kapattım
5 günde 5 kilo diyeti sonucum 60.600 ile başladım 58.800 ile bitirdim
yani 5 günde -1800 bence çoook güzel bir sonuç
bu haftaki hedefim o küsüratı yani 800 gramı silmek
kendimce planda yaptım çarşambaya kadar dikkat edicem perşembe cumada ayran detoksunu uygulamayı düşünüyorum tabi bol bol spor bu hafta hedefimin üzerinde zayıflarsam kendime cumartesi ödül vericem artık hakettim ödüle henüz karar vermedim :26:
BUGÜNKÜ MENÜM
KAHVALTI: 11:00 2 dilim kızarmış light ekmek, yarım kk light peynir, domates, salatalık, birazda labne ve yeşil çay
planım
ÖĞLE 15:00 yarım bardak süte 3 yk nesfit
ara: yeşil çay yarım elma
AKŞAM: çok az yağ ile pişmiş kabak yemeği ve ayran
sporrrrr 2 saat aralıksız
spor dönüşüde form çayı hadi bana kolay gelsin
hiçte uyamadım planıma öğleden sonra dışarıdaydım 4 de eve döndüm 4 buçukta yarım bardak süte 4 kaşık nesfit yedim iş güç koştururken vaktin nasıl geçtiğini anlamamışım kabak yemeğimi pişiremedim bir baktım saat 7 olmuş yine yarım bardak süte 4 kaşık nesfit yedim
çok yetersiz beslendiğim bir gün oldu gibi geliyo spordada 500 kalori yaktım 70 dakika aralıksız spor yaparak dönüşte form çayı ve 2-3 diyet bisküvi yedim bakalım yarına tartıda ne çıkar aynıyım gibi geliyor
Bu benim pazar günüme dönmüş pazar günü evde olduğum için sadece zaman nasıl geçiyor hiç anlamıyorum bir bakmışım akşam olmuş gün bitmiş ya ben yemek yemeği unutmuşum yada sadece atıştırıyım derken ayarı kaçırmışım :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?