Akademisyenler, buyrun sohbete!

Tez hocana söylemekle iyi yapmissin simdiden başarılar insallah güzel anlatırsın darisi da benim gibilere :)
İnş ya dün şu devlet prosedürlerine kaldım 1 2 hafta daha ileri atıcak savunma insan beklediköe daha çok stres oluyor ama rahat olmayı sağlanam lazım
İnş bir geçeyim size tüm yasadıklarımı anlatırım mutlaka halkedersiniz inş

İnsallah canim... stres yapmamak mümkün degil tabi ama şimdi hamileligin ilk zamanları, mutlaka rahat olmaya calis, gerilme...

Canım hayırlı ve uğurlu olsun bebeğin. Ben bebeğimi kucağıma aldım çok şükür. Darısı başına inşallah...
Canım sağol bizimde allah tamamına erdirir ve kucaklarımuza alırız bebişlerimizi inş.
Bebeğin hayırlı upurlu olsun canım dilerim sana şans getirsin.
Buarada yarın saat 3te savunmam var yusuf yusufum hakkımda hayırlısı canlar görüşürüz

Merhaba bayanlar yeni işsiz kalmış mühendis olarak yoluma akademide devam etme kararı aldım ancak Türkiyedeki sınavların güvenilirliğinden şüphe duyduğum için biraz çekimserim bu konuda. Ales süreci nasıl işliyor, nasıl bir hazırlık gerektirir önerisi olan varsa açığım. Bir de üds mi, toefl mı çekincem var.

Sınav sistemiyle ilgili son durumlar hakkında pek bilgim yok canım. Ben Ales için kursa gitmedim. Geçmiş yıllarda çıkmış soruları çözdüm ve ilk sınavda 82 aldım. Dil sınavı için bir sürü makalenin çevirisini yaptım. Böylece hem orjinal bir seminerim oldu hemde ikinci dil sınavında 72 aldım. Sanada tavsiye ederim. Selamlar ve hoşgeldin...

Bir Tavşan önüne bir daktilo almış, tak tuk tak tuk birşeyler yazıyor.
Oradan geçen bir Tilki:
- Hey Tavşan, ne yazıyorsun?
- Doktora tezimi yazıyorum.
- Ha öyle mi, çok güzel, ne hakkında?
- Tavşanların Tilkileri nasıl yedikleri hakkında.
- Yok canım, olur mu öyle şey, hiç Tavşanlar Tilki yerler mi?
- Olur canım, gel istersen, sana ispat edeyim.
Beraberce Tavşanın yuvasına girerler. Biraz sonra Tavşan tek başına çıkar ve yine daktilosunun başına geçer, tak tuk birşeyler yazmaya devam eder.
Daha sonra oradan geçen bir Kurt, Tavşanı görür.
- Hey Tavşan, ne yazıyorsun?
- Doktora tezimi.
- Ne hakkında?
- Tavşanların Kurtları yemesi hakkında.
- Yayınlamayı düşünmüyorsun herhalde, buna kim inanır?
- Gel istersen göstereyim...
Yine beraberce yuvaya girerler. Tavşan biraz sonra tek başına dışarı çıkar.
Tavşanın yuvasını merak mı ettiniz ? Manzara şudur:
Bir köşede Tilkinin kemikleri... Bir köşede Kurdun kemikleri...
Diğer köşede ise TAVŞANIN DOKTORA DANIŞMANI ASLAN, kürdanla dişlerini temizliyor!
ANA FİKİR VE SONUÇ:
Doktora tezi yapmak için, tezin ne olduğunun önemi yoktur. Konunun da önemi yoktur.
Önemli olan, tez danışmanıdır ....

Ay canimmm seni sormalı asil
Nasil gidiyor bebekli hayat :) tüm deneyimlerini bekliyorum valla
Biz üç buçuk ayı devirdik cok şükür. perşembe günü gösterirse bakacağız pipi mi var kuku mu

Yerim onun kukusunu pipisini ha, beni kızdırmayın ...

Bebekli hayat güzel. Birde gaz sancılarımız olmasa.

Mümkün mertebe normal doğum yapmaya çalış canım. Sezeryan ile yapılan doğumun ardından bende olduğu gibi sütün geç gelebiliyor.

Beslenmene dikkat et canım vede kendine iyi bak. Öpüyorum kocaman ...

Ahh Ahh zaten herkes birsey diyor.. iyi oldu bunu duyduğum Tatlim çok Sagol ama bakalim saglik durumumuz neye müsade edecek...
Sen de önce bebik e sonra kendine cok cok iyi bak canim... insallah en büyük sıkıntınız gaz sancısı olur... o da yakında biter :)
Arada deneyimlerini paylaşmayı unutmaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…