- 16 Ocak 2011
- 4.493
- 4.528
-
- Konu Sahibi obiviyante
İnş ya dün şu devlet prosedürlerine kaldım 1 2 hafta daha ileri atıcak savunma insan beklediköe daha çok stres oluyor ama rahat olmayı sağlanam lazımTez hocana söylemekle iyi yapmissin simdiden başarılar insallah güzel anlatırsın darisi da benim gibilere :)
İnş ya dün şu devlet prosedürlerine kaldım 1 2 hafta daha ileri atıcak savunma insan beklediköe daha çok stres oluyor ama rahat olmayı sağlanam lazım
İnş bir geçeyim size tüm yasadıklarımı anlatırım mutlaka halkedersiniz inş
İnş tatlım elimden geleni yapacağım bebeğim için bu arada şimdiden iyi bayramlar olsunİnsallah canim... stres yapmamak mümkün degil tabi ama şimdi hamileligin ilk zamanları, mutlaka rahat olmaya calis, gerilme...
İnş tatlım elimden geleni yapacağım bebeğim için bu arada şimdiden iyi bayramlar olsun
Canım hayırlı ve uğurlu olsun bebeğin. Ben bebeğimi kucağıma aldım çok şükür. Darısı başına inşallah...İnş tatlım elimden geleni yapacağım bebeğim için bu arada şimdiden iyi bayramlar olsun
Bizim işimizin doğasında stres varİnsallah canim... stres yapmamak mümkün degil tabi ama şimdi hamileligin ilk zamanları, mutlaka rahat olmaya calis, gerilme...
Olmaz mi....Bizim işimizin doğasında stres var.
Canım hayırlı ve uğurlu olsun bebeğin. Ben bebeğimi kucağıma aldım çok şükür. Darısı başına inşallah...
Canım sağol bizimde allah tamamına erdirir ve kucaklarımuza alırız bebişlerimizi inş.Canım hayırlı ve uğurlu olsun bebeğin. Ben bebeğimi kucağıma aldım çok şükür. Darısı başına inşallah...
Hayırlı olsun, çoook sevindimKızlar ben artık dr. Um :) darısı sizlere olsun inş
Merhaba bayanlar yeni işsiz kalmış mühendis olarak yoluma akademide devam etme kararı aldım ancak Türkiyedeki sınavların güvenilirliğinden şüphe duyduğum için biraz çekimserim bu konuda. Ales süreci nasıl işliyor, nasıl bir hazırlık gerektirir önerisi olan varsa açığım. Bir de üds mi, toefl mı çekincem var.
Deli mavim nasılsın? Neler yapıyorsun? Bebişinin cinsiyeti belli oldu mu?Canim hayirli ugurlu olsun analı babalı saglikla aşkla büyütün insallah...
Kızlar ben artık dr. Um :) darısı sizlere olsun inş
Ay canimmm seni sormalı asilDeli mavim nasılsın? Neler yapıyorsun? Bebişinin cinsiyeti belli oldu mu?
Ay canimmm seni sormalı asil
Nasil gidiyor bebekli hayat :) tüm deneyimlerini bekliyorum valla
Biz üç buçuk ayı devirdik cok şükür. perşembe günü gösterirse bakacağız pipi mi var kuku mu
Ahh Ahh zaten herkes birsey diyor.. iyi oldu bunu duyduğum Tatlim çok Sagol ama bakalim saglik durumumuz neye müsade edecek...Yerim onun kukusunu pipisini ha, beni kızdırmayın...
Bebekli hayat güzel. Birde gaz sancılarımız olmasa.
Mümkün mertebe normal doğum yapmaya çalış canım. Sezeryan ile yapılan doğumun ardından bende olduğu gibi sütün geç gelebiliyor.
Beslenmene dikkat et canım vede kendine iyi bak. Öpüyorum kocaman...