- 9 Kasım 2013
- 4.369
- 4.375
-
- Konu Sahibi obiviyante
Evet canım. Hoş geldin. Necisin nerelerdensin bakim?Heyyy burada böyle bir başlık mı varmıışşşşş
Hoş geldin labfaresi :)) ben sıçanlarla çalışıyorum, sende sanırım bendensin mi acaba? nickinden dolayı öyle söyledim. Hangi aşamadasın şuanda?Heyyy burada böyle bir başlık mı varmıışşşşş
Tatlım buraya bakmamıştım bende bayadır, kendimi toparladım. Doktora bittiği için bir rehavete kapıldım, inanın içimden birşey yapmak gelmedi...Yeni yeni toparlamaya çalışıyorum bende, yüksek lisansından bir yayın yapabilirsen çok güzel olur tatlım. benim hem yüksek hem doktoradan bir yayınım var, doktoradan ikinciyi yolladım bakalım, değerlendirme sürecinde...Bu arada bir proje yazıyorum, nisan otasına yetiştirmem lazım. Sonrasında bir yayın daha yollayacağım, iki kongre var bu sene daha onlar var...yalnız bunları yapıp seneye maaşlara teşvik alabilirsek çok iyi olur. Bakalım bende bunlarla uğraşıyorum şimdilik, hayatımız ders çalışmak...Canlar nerelerdesiniz yaw? Ben nelerle uğraşıyorum bilseniz...
Bir projemizin sonuç raporunu tamamladım, yüksek lisans tezimden yapmam gereken yayının başına anca oturabildim. Metni hazırladım. Hocamın vakti olur da değerlendirebilir inşallah. Seviyorum sizi... Gelin arada ya!
ayy sıçanlarla ne çalışıyosun? sanırım sendenimHoş geldin labfaresi :)) ben sıçanlarla çalışıyorum, sende sanırım bendensin mi acaba? nickinden dolayı öyle söyledim. Hangi aşamadasın şuanda?
ehehe ben dr. um artık bitti işkencem 4 ay oldu tezi vereli, alanım hücre biyolojisi arş gör.yim. Darısı sana olsun inş. dr. olunca rahatlarsın...ayy sıçanlarla ne çalışıyosun? sanırım sendenimben de tez aşamasındayım bir kaç aya bitiriyorum inşallah :) sen?
Geçmiş olsun canım toparlanmana sevindim. Bir daha benzer bir şey yaşamazsın umarım. Maşallah, yayınlarının hayrını gör hocam Allah olmayanlara versin ne diyelimTatlım buraya bakmamıştım bende bayadır, kendimi toparladım. Doktora bittiği için bir rehavete kapıldım, inanın içimden birşey yapmak gelmedi...Yeni yeni toparlamaya çalışıyorum bende, yüksek lisansından bir yayın yapabilirsen çok güzel olur tatlım. benim hem yüksek hem doktoradan bir yayınım var, doktoradan ikinciyi yolladım bakalım, değerlendirme sürecinde...Bu arada bir proje yazıyorum, nisan otasına yetiştirmem lazım. Sonrasında bir yayın daha yollayacağım, iki kongre var bu sene daha onlar var...yalnız bunları yapıp seneye maaşlara teşvik alabilirsek çok iyi olur. Bakalım bende bunlarla uğraşıyorum şimdilik, hayatımız ders çalışmak...
Bende Araştırma Görevlisiyim. Hangi bölümdesin? Mezuniyet neresi?araştırma görevlisiyim ben de 3 sene olduseen?
Canım senin daha kutsal bir görevin var şuanda, güzelce oğlunu yetiştirmek...Sen hiç sıkıntı yapma, iş her zaman hallolur, okula döndüğünde hemen adapte olursun emin olGeçmiş olsun canım toparlanmana sevindim. Bir daha benzer bir şey yaşamazsın umarım. Maşallah, yayınlarının hayrını gör hocam Allah olmayanlara versin ne diyelim...
Bende de ciddi bir atalet var. Oğlumu bırakıp işe başlama düşüncesi zaten ciddi ciddi moralimi bozuyor. Fakülteden uzak kaldığım için hiç çalışasım da yok. İşe başladığımda açılırım diye düşünüyorum.
Yayınların indekslidir muhtemelen. Merak ediyorum makaleyi gönderdikten sonra ne zaman dönüş yapıyorlar? Bir kısım hoca yayınlanması iki yılı buluyor dedi. Benim o kadar vaktim yok. Hepsi böyle mi oluyor acaba?
Kolay gelsin canim...Canlar nerelerdesiniz yaw? Ben nelerle uğraşıyorum bilseniz...
Bir projemizin sonuç raporunu tamamladım, yüksek lisans tezimden yapmam gereken yayının başına anca oturabildim. Metni hazırladım. Hocamın vakti olur da değerlendirebilir inşallah. Seviyorum sizi... Gelin arada ya!
Selam:))Heyyy burada böyle bir başlık mı varmıışşşşş
Bu isler hamile iken bile zormus, benimki cok ters zamanda olmus onu anladim... bir an once bitsin diye ugrasiyorum doktora.. Sen en iyisini yapiyorsun... :)Canım senin daha kutsal bir görevin var şuanda, güzelce oğlunu yetiştirmek...Sen hiç sıkıntı yapma, iş her zaman hallolur, okula döndüğünde hemen adapte olursun emin olne kadar daha izin verdiler sana, ücretsiz izin filan kullanmayı düşünüyormusun peki?
Benim yayınların ikisi de SCI-E çok şükür, biri 4 ayda, birisi 9 ayda yayınlandı. Hele bir tanesinde 3 kere revizyon geldi. Bazıları afedersiniz eleştirmek için eleştirdiler. Ama iyi bir dergiyse 1 ayda hemen revizyon geliyor yada direk reddediyorlar. Ama mesela ulusal yayınla daha çok zamanda dönüş yapıyor. Oyüzden elimden geldiğince uluslararası yollamaya çalışıyorum. Benimde hocam yüzünden 1 sene öncesine kadar hiç yayınım yoktu. Daha sonra artık dayanamayıp ondan bağımsız hareket ettim, ama şimdi onunda ismi olduğu için sanki kendi yapmış gibi herkese böbürlenmeyi biliyor. O yüzden seninde olur hiç sıkıntı yapma, yeter ki sağlık olsun.Ben hazır çocuk yokken yapabildiğim max. çalışmayı göstermeye çalışıyorum ki elimde birikimim olsun, bir de eşimin yanına geçebilmek için özgeçmişin sağlam olması için şuan çok çalışıyorum. Ama başka şartlar olsaydı muhtemelen bu kadar kasmadım, hayat işten ve derslerden ibaret değil çünkü
Canım hayat şartları nasıl sa ona göre davranılıyor inan, o yüzden sıkıntı yapma...Bir arkadaşım doğumdan 1 ay önce savundu. Hiç sıkıntı yaşamadı, hocaları ılmlı davrandı. Eminim senin ki de öyle olur. Çocuk bir mucize bence, benim şartlar nedeniyle böyle oldu. Tam savunma zamanımda hamile kalmışım ve düşük yaptım. Şimdi sağlıklı bir şekilde hayırlı zamanda yeni bir bebek gönderir inş Allahım, oyüzden herşeyden önemlisi sağlık, işler her zaman hallolurKolay gelsin canim...
Selam:))
Bu isler hamile iken bile zormus, benimki cok ters zamanda olmus onu anladim... bir an once bitsin diye ugrasiyorum doktora.. Sen en iyisini yapiyorsun... :)
Aynen. Ben doğum iznime çıkmadan o koca karnımla tez önerimin sunumunu yapmıştım. Çok kötü bir duygu ya. O kadar insanın önünde...Canım hayat şartları nasıl sa ona göre davranılıyor inan, o yüzden sıkıntı yapma...Bir arkadaşım doğumdan 1 ay önce savundu. Hiç sıkıntı yaşamadı, hocaları ılmlı davrandı. Eminim senin ki de öyle olur. Çocuk bir mucize bence, benim şartlar nedeniyle böyle oldu. Tam savunma zamanımda hamile kalmışım ve düşük yaptım. Şimdi sağlıklı bir şekilde hayırlı zamanda yeni bir bebek gönderir inş Allahım, oyüzden herşeyden önemlisi sağlık, işler her zaman hallolur
Merhabalar bana da bi akıl veren olur mu acaba kafam çok karışık
İngilizce öğretmenliği 3. sınıf öğrencisiyim. Not ortalamam 3.7 şu an.
Yüksek lisans yapmak istiyorum ama hangi alanda yapacağıma karar veremedim..
Ya İngilizce öğretmenliğinden devam edeceğim ya da eğitim bilimleri dalından bir bölümle.
İleride ya üniversitede ders vermek istiyorum ya da MEB de ingilizce eğitimi konusunda program geliştirme ya da ölçme değerlendirme kollarında çalışmak istiyorum. Nasıl yapsam hangisini tavsiye edersiniz?
İlla akademisyen olucam profesör olucam diye bir hırsım yok.
Canım hoş geldin. Farklı disiplinler olduğumuz için ne desem bilemedim. Okutman da olabilirsin aslında hem bir bayan için rahat olur. Bu işler nasip işi biliyor musun? Benimde aklımda yoktu akademisyenlik ama şartları sağlayınca bir anda bu işin içinde buluverdim kendimi.
Bende yakinda burada olacağım : ))
aa hayırdır kadro müjdesi mi :)
òyp ye basvurcam ve muhtemelen olacak : )
hadi bakalım inşallah güzel sonuçlarla gelirsin :) Nereyi yazacaksın?