- 16 Ocak 2011
- 4.493
- 4.528
-
- Konu Sahibi obiviyante
Canım allah sizlerede göstersin o günleri inş. Ama herşeyden önemlisi sağlıkmış aileymiş... Bugün bebeğimi kaybettim, dr muşu başka bişeymişim umrumda değil, sevincim 5 gün sürdü... Allahın takdiri böyleymiş...Efenim Sezen Aksu' dan kutlamayı gönderiyorum doktor hanımımıza...
Canım çok geçmiş olsun. İnan şoktayım şu anda. Ne oldu da aniden böyle bir kayıp yaşadın?Canım allah sizlerede göstersin o günleri inş. Ama herşeyden önemlisi sağlıkmış aileymiş... Bugün bebeğimi kaybettim, dr muşu başka bişeymişim umrumda değil, sevincim 5 gün sürdü... Allahın takdiri böyleymiş...
Cuma günü bebeğin gelişmemiş alıcaz dedi dr, pazartesi devlette bi prof a gittim kürtaj için bebek ve kalp atışı alındı. Ama kanamalarım vardı devamlı, dün gece 4 te feci bir karın ağrısıyla uyandım, kanamam artmıştı ve parçalar düştü, dr a gittim bebeğim düşmüş canım... Meleğim beni bırakmış... Kürtajla aldılar, allahın takdiri asla isyan etmem hayırlısı buymuş...Canım çok geçmiş olsun. İnan şoktayım şu anda. Ne oldu da aniden böyle bir kayıp yaşadın?
Cuma günü bebeğin gelişmemiş alıcaz dedi dr, pazartesi devlette bi prof a gittim kürtaj için bebek ve kalp atışı alındı. Ama kanamalarım vardı devamlı, dün gece 4 te feci bir karın ağrısıyla uyandım, kanamam artmıştı ve parçalar düştü, dr a gittim bebeğim düşmüş canım... Meleğim beni bırakmış... Kürtajla aldılar, allahın takdiri asla isyan etmem hayırlısı buymuş...
Amin canım çok tesekkürlerCanım Allah sabır versin. Bende gebeliğimin ilk haftalarında dış gebelik şüphesiyle bir süre hastanede kalmıştım. Her ne kadar sonuç farklı olsa da o birkaç gün seninle benzer duyguları yaşadım. Çok zor ve üzücü. Ama dahada kötüsü gebeliğin ilerleyen dönemlerinde bu tür bir şey yaşamak. Atlatacaksın merak etme. Allah sana sağlıklı dünya tatlısı bir evlat verecek inşallah...
Merabalar
ben de yurtdisinda doktora yapiyorum :)
Herkese selamlar
Hosbulduk tesekkr ederim canim.Aramıza hoş geldin. Hangi bölümdesin?
Ben Ziraat Fakültesindeyim. Doktora yapıyorum, tez aşamasındayım. 24 Eylül' de bebeğim oldu şu anda doğum iznindeyim.Hosbulduk tesekkr ederim canim.
Sosyoloji... :) Senin alanin ne :)
Ben Ziraat Fakültesindeyim. Doktora yapıyorum, tez aşamasındayım. 24 Eylül' de bebeğim oldu şu anda doğum iznindeyim.
Hangi ülkedesin? Bende üniversitede bir dönem yurtdışındaydım. Zordur gurbet...
Gule gule buyut bebegini ne guzel :)
Ben de senin gibiyim aslinda hamileyim.
Fransa'dayim. Esim dolayisiyla geldim buraya gelince akademisyenlikte sansimi dnemek istedim. Gurbet zor her sey fark ulkeden ulkeye.
Sen hangi sehirdesin?
Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin. İyi düşünmüşsün, imkanın varsa neden olmasın değil mi? Fransızlar yabancıları pek sevmezler diye biliyorum. Üzmüyorlar değil mi sizi?
Güzel, sevindim sizin adınıza. Hangi konuda çalışıyorsun?Genc nesil milliyetciligi buyuk oranda bitirmis ama ozellikle yasi buyukler sorun cikariyor bazen. Musluman ulke insanlarina karsi hele ki, onume binbir zorluk cikaran bir profesor olmustu bir kere neyse ki astik o sorunlari.
Ama dusundugum kadar sikinti yasamadim cok sukur:)
Güzel, sevindim sizin adınıza. Hangi konuda çalışıyorsun?
Güzel.Amerikan filmlerinin sosyolojisi uzerinde calisiyorum senin?
:)
Güzel.
Ben bitkilerde stres fizyolojisi çalışıyorum. Bir şeyler yapıyoruz işte.
Canım allah sizlerede göstersin o günleri inş. Ama herşeyden önemlisi sağlıkmış aileymiş... Bugün bebeğimi kaybettim, dr muşu başka bişeymişim umrumda değil, sevincim 5 gün sürdü... Allahın takdiri böyleymiş...
Merabalar
ben de yurtdisinda doktora yapiyorum :)
Herkese selamlar
Yok, doğum iznim bitmedi henüz. Bebek sahibi olmak çok güzel bir şey. Zorluklarıylada başa çıkacağız bir şekilde artık.Kolay gelsin ikimize bu forumdaki herkese oyleysee :) Bebekle nasil oluyor ders var mi