- 16 Aralık 2011
- 13.791
- 13.670
-
- Konu Sahibi obiviyante
Hoşgeldin...
Hangi bölümdesin? Nasıl gidiyor çalışmalar?
Şöyle böyle :) Önümdeki ales e bağlı
Bölümüm mimarlık inşallah güzel bir yer olur diye yüksek almaya çalışmam gerekiyor epey:) Bu arada Konya'yı ben de dşünüyürum:)
Teşekkür ederim inşallah olur başarırım :)Çok güzel, maşallah. Konya güzel bir şehir, yalnız ev kiraları tavan. Rahat edersin diye düşünüyorum. Başarılar dilerim canım...
Merhaba arkadaşlar, bayağı bir yoğun dönemden çıktım. Doktora tezimi bitirdim yaklaşık 1 aydır savunma tarihini almayı yani akademik kurulun toplanmasını bekliyorum.
Yaklaşık 5 yıldır biyoloji bölümünde araştırma görevlisiyim. Konunuzu daha önceden görseydim kesin yazardım...
Bu 5 yıl gel git yaparak, deneylerle ve zorluklarla tezimi bitirdim. Çok zorluklar yaşadım, umarım bu ay sonuna kadar sınava girip rahatlayabilirim artık...
Ondan sonra sanki tüm dertler biticekmiş gibi geliyor niyeyse :)
Herkese merhaba
Her zaman bekleriz efenimTeşekkür ederim inşallah olur başarırım :)
Size de başarılar doktora da devamında...:) Ben yine ara ara uğrarım..:)
İşte bende böyle şeylere maruz kalmamak için istemedim.Bende 4. ayımda analiz yapmak zorunda kaldım. Doktor organogenesis tamamlandığına göre sorun olmaz demişti.
Üstelik Toluen kullanmak zorunda kalmıştım. Bu konudaki hassasiyetini anlıyor ve destekliyorum. Bizim mesleğimizde böyle işte ne yapacaksın?
Ben Bitkilerde Stres Fizyolojisi çalışıyorum. Sen hangi konuda çalışıyorsun?
Çok zor tatlım evet allahtan aramızda 3 saat var ama yinede zor... Şu doktora bitsin inş dediğin gibi üstümden büyük bir yük kalkacak dediğin gibi... Ve önümüze bakıcaz biraraya gelmek için girişimlerde bulunacağız...önümde sizin gibi biraraya gelmiş birikerini gördükçe moral buluyorum..yoksa bizde atama yok bişey yok ahh ahh... Bizimde birçok hoca bu şekilde eşinden çocuklarından ayrı zor hayat...Ne güzel...
Allah bana da o günleri görmeyi nasip etsin. Seni anlıyorum. Evliliğimizin ilk yılında bizde eşimle farklı şehirlerdeydik. Çok zor bir durum, yaşamayan bilemez ama sabrın sonu selamet...
Sınava gireceksin demek, umarım istediğin gibi geçer. Sınavdan sonra neler hissedebileceğini düşünüyorum da...
Herhalde insan hayatı boyunca hiç bu kadar hafif hissedemez kendini diye düşünüyorum...
Canım bende tez önerimi gider ayak verdim işte. Mayıs 2015' te denememi kuracağım. Aynı durumdayız yani. Allah kolaylık versin.
Çok zor tatlım evet allahtan aramızda 3 saat var ama yinede zor... Şu doktora bitsin inş dediğin gibi üstümden büyük bir yük kalkacak dediğin gibi... Ve önümüze bakıcaz biraraya gelmek için girişimlerde bulunacağız...önümde sizin gibi biraraya gelmiş birikerini gördükçe moral buluyorum..yoksa bizde atama yok bişey yok ahh ahh... Bizimde birçok hoca bu şekilde eşinden çocuklarından ayrı zor hayat...
Canım nasılsın? Bebeğin nasıl, neler yapıyorsun?Ayy amin amin cok ihtiyacımız var duaya :)
Aynen dediğin gibi mesleğimizi sevmesek buna katlanamazdık heralde...Öyle...
En basit haliyle emeksiz yemek olmuyor işte.
Bizim bir hocanın eşi evlendikten hemen sonra başka bir şehirde çalışmaya başlamış, ardından da yurt dışına gitmişti. 4 ayda bir görüşüyorlarmış düşünebiliyor musun? Millet bir ara siz boşandınız mı falan diye sormaya başlamış.
Şimdi her şey yolunda. Eşi Konya' ya dönmüş çok şükür. İkinci bebekleri oldu. Her şey yoluna giriyor da bir süre zorlanıyor insanlar...
Aynen dediğin gibi mesleğimizi sevmesek buna katlanamazdık heralde...
En basitinden benim ev arkadaşım öyleydi 3yıl eşinden ayrı geçirdi 1sene biri yurt dışında, diğer sene eşi ama şimdi birardalar...10 yıldır gel git yapan hocalarım var...bende 2.5 yıllık evliyim öyle bu sene kavuluruz inş.
Kız çocuğumu erkek çocuğumu bekliyorsun tatlım?
Oyy allah kolaylık versin tatlım ya...bu sene o kadar berbat bir yıldı ki benim için de... Zaten 2.5 senedir haftasonu dahil labdaydım, 3 proje bitirdim. 2makale yazdım hocam gerseyine kusur buldu sabahlara kadar çalıştım yine yaranamadım.ama sonunda ikiside sci de yayınlandı hoca ozaman sustu. Deney aşamasında konunun oluşmasında hiçbir katkısı olmadığı gibi diğer öğrencilerinede benim konumun benzerlerinden konu verdi. Allahtan ikisi de çok iyi insanlardı da birbirimize yardım ederek tez bitirmeye uğraştık...daha saysam neler neler var ama boşver hepsi oluyor bitiyor en büyük karkısı herseyi kendi kendime yapabiliyorum artık. Birde çocuk bu hengamede olmazdı benim için inş bundan sonra kısmet...İnsanın eşinin sabırlı olması da çok önemli. Karşılıklı fedakarlık...
Oğlum olacak inşallah. 37. haftanın sonuna kadar çalıştım. Güya işleri tamamlayıp bu yılki izinlerimi kullanacaktım.
Sonuç;
1 gün bile izin kullanamadım. Üstelik bu yılki izinlerimin tamamı yandı. Kapatmamız gereken bir projemiz vardı. Hocalardan birisi varyans analizini 3 ay boyunca yaptırmadığı için şu anda sonuç raporu yazmakla meşgulüm.
Doktoradan sonra bebişini kucağına alda tadını çıkart arkadaşım.
Kime isyan etsem bilemiyorum wallahi...
Hangi bölümdesin?Hocalarim oyp hakkında bginiz var mi? Alesim 85 ancak y.lisansa kabul etmediler 3 yildir. Oyp deneyim diyorum
Sizin ne güzel düşükmüş. Benim ALES ve ÜDS 84 olmasına rağmen 5sene önce bile ilk dörde zor giriyordum. Tezsiz yüksek lisansa başlayabilşrsin bu şekilde bunun için hoca bulman gerekiyor.E EndoplazmikSeyyahikulum canim edebiyatciyim.yabancı dilim 23:) oyp puanim 74
Sin yerleştirmeler de puanlar bayag düşmüş.
Sartlari okuyorum ama hic bizi anlamadim. 2 yılda 60 akamazsam ne olur?
Senet imzala durumu varmis,
İng i gecrmezsem atiliyorum, peki seneti ödemek gibi bir durumum var mi
İlk yol için çok zor dediler.
İnan artik Yoruldum ozel öğrenci olarak bile almadilar.
Canım nasılsın? Bebeğin nasıl, neler yapıyorsun?
Sizinde hayırlı olsun bebeğiniz inş sağlıkla doğurmayı nasip etsin allah.Sagol tatlim yaa... birkaç gundur bulantilarum azaldi o yüzden fena degilim en azından yemek yemeye başladım :) pantolonlar dar olmaya başladı falan böyle ilginc bir süreç oldu :) sen nasilsin ne kadar kaldı? Hazırlıklar tamam mi?
Ayy cok heyecanlı
Sagol tatlim yaa... birkaç gundur bulantilarum azaldi o yüzden fena degilim en azından yemek yemeye başladım :) pantolonlar dar olmaya başladı falan böyle ilginc bir süreç oldu :) sen nasilsin ne kadar kaldı? Hazırlıklar tamam mi?
Ayy cok heyecanlı