Akademisyenler, buyrun sohbete!

Sizinde hayırlı olsun bebeğiniz inş sağlıkla doğurmayı nasip etsin allah.

Siz ne kadardır asistansınız? Allah hamileyken yardımcınız olsun...
Obiviyante arkadaşım karnı burnundayken bile çalışmış, hocalar bu konuda biraz insaflı olsa ahh...mesela bizim eski hocalarda kuralmış doktora bitmeden evlenilmez, çocuk doğurulmaz diye yuh artık demiştim. Herkesin kendi tercihi bu gerçi bende beklemişim baksana:)

Kendileri evlendikleri gibi hanımların kucağına veriyorlar bebekleri ama :mad:... Ah ah çifte standart böyle bir şey işte:KK51:...

Ayne
Kendileri evlendikleri gibi hanımların kucağına veriyorlar bebekleri ama :mad:... Ah ah çifte standart böyle bir şey işte:KK51:...
Aynrn öyle zaten tez hocanız sizin ailenin en sözü geçeni oluyor...
Ben bi ara bi baktım ben eşimden hiç korkmuyorum ama tez hocam birşey dedimi akan sular duruyordu... Bu sene 1hafta bi kafa dinleyelim dedik eşimle orda bile hergün şunu yap bunu yap diye beni aradı... Ama kendisi 1aydır tatilde aska ne teli açar be maillere cevap verir. Acil bişey olursa 5 kere ararım ancak açar. Kendisinin çocuğu yok birde benimki aşırı feminist hiç bir şekilde seni anlamıyor...
Tatlım senin yıllık iznin yanmaz diye biliyorum çünkü ben geçen sene kullanmadıklarımı kullandım mesela bu sene

Ayne

Aynrn öyle zaten tez hocanız sizin ailenin en sözü geçeni oluyor...
Ben bi ara bi baktım ben eşimden hiç korkmuyorum ama tez hocam birşey dedimi akan sular duruyordu... Bu sene 1hafta bi kafa dinleyelim dedik eşimle orda bile hergün şunu yap bunu yap diye beni aradı... Ama kendisi 1aydır tatilde aska ne teli açar be maillere cevap verir. Acil bişey olursa 5 kere ararım ancak açar. Kendisinin çocuğu yok birde benimki aşırı feminist hiç bir şekilde seni anlamıyor...
Tatlım senin yıllık iznin yanmaz diye biliyorum çünkü ben geçen sene kullanmadıklarımı kullandım mesela bu sene
Günaydın hoca hanım :KK52:;

Bizim amirimiz hocalarımız. Maaşımızı kimin verdiği önemli değil. Ha enstitü ha dekanlık. Ben hocamı severim iyidir ama çok titiz ve çalışkan. Üstelik aynı hassasiyeti benden de bekliyor. Bir erkeğin tek sorumluluğu çalışmak, biz kadınlar öyle değiliz ki... Bir sürü sorumluluğumuz var.

Bu arada bugün bizde dersler başladı. Birde odalara laminant yaptırıyormuş dekanlık. Bendeki şansa bak!

Daha öncede mobilya veriliyordu o zamanda bizim bölümün kongresi vardı bize düşmedi. Şimdide izindeyim.

Fakültenin en eski odası benim ki olacak. Neyse taş zeminde fena sayılmaz değil mi:KK53:? Olmadı fakülte tarihini anlatırken benim odayı gösterirler:KK48:. Geçenlerde bölüme uğramıştım, ortalık ana baba günü gibiydi. Birde Bologna belasını sardılar başımıza, her ne kadar uzaktan takip ediyor olsam da galiba doğru bir zamanda izne ayrıldım :KK45:...

Günaydın hoca hanım :KK52:;

Bizim amirimiz hocalarımız. Maaşımızı kimin verdiği önemli değil. Ha enstitü ha dekanlık. Ben hocamı severim iyidir ama çok titiz ve çalışkan. Üstelik aynı hassasiyeti benden de bekliyor. Bir erkeğin tek sorumluluğu çalışmak, biz kadınlar öyle değiliz ki... Bir sürü sorumluluğumuz var.

Bu arada bugün bizde dersler başladı. Birde odalara laminant yaptırıyormuş dekanlık. Bendeki şansa bak!

Daha öncede mobilya veriliyordu o zamanda bizim bölümün kongresi vardı bize düşmedi. Şimdide izindeyim.

Fakültenin en eski odası benim ki olacak. Neyse taş zeminde fena sayılmaz değil mi:KK53:? Olmadı fakülte tarihini anlatırken benim odayı gösterirler:KK48:. Geçenlerde bölüme uğramıştım, ortalık ana baba günü gibiydi. Birde Bologna belasını sardılar başımıza, her ne kadar uzaktan takip ediyor olsam da galiba doğru bir zamanda izne ayrıldım :KK45:...
Of benimki bayan ama çocuğu yok,sosyal hayatı az ve tamamen kendini işine adamış biri, yani seninki gibi aşırı titiz 10krrr referansları düzeltmişliğim vardır,noktaya virgüle takar:)
Oda önemli birşey ama eğer teksen ister taş olsun ister dolabın olmasın hiç önemli değil boşver, bir arkadaşına rica etsen senin odanın yapılmasıtla ilgilenemezmi? İlla seninmi olman lazım. Biz bi ara 10asistan gepberaber oturuyorduk, düşün sonra yeni bina yapıldı iki kişilik odaya ozaman çıktık. Oda arkasalımda doğum iznindetdi ozanan tezimi yazdım güzelce...
Bologna sürecine bulaşmadım çünkü zaten her iş benim üzerime yıkılıyor tritonissa yapar diye tüm angaryalar benim üzerimde ve bölümün tek asistanıydım dşün...şimdi dr m bitiyor diye yeni bir asistan ancak aldılar...
İyi bir zamanda izin almışsın hakikaten bende sunsaydım bayramdan önce şu dr yı rahatlıcam. Üzerimde 4ders var şuanda kafamı verip başlayamam heralde...

Sizinde hayırlı olsun bebeğiniz inş sağlıkla doğurmayı nasip etsin allah.

Siz ne kadardır asistansınız? Allah hamileyken yardımcınız olsun...
Obiviyante arkadaşım karnı burnundayken bile çalışmış, hocalar bu konuda biraz insaflı olsa ahh...mesela bizim eski hocalarda kuralmış doktora bitmeden evlenilmez, çocuk doğurulmaz diye yuh artık demiştim. Herkesin kendi tercihi bu gerçi bende beklemişim baksana:)

O tamamen bulunduğun bölüme hocalara bağlı... bizde birsey demezler ama dönem içinde evlenmeyi de pek tasvip etmezler...
Ben yaklaşık 4 yıldır asistanım...cok sağol iyi dileklerin için :) cok şükür şu an bölümde cok asistan sikintisi yok. Yuzden elbette geliyorum okula ama hasta olsam kotu olsam arkadaşlarım idare eder, hocam anlayış gösterir... hocalarla dialog da önemli yani... son zamana kadar çalışma konusu da tamamen memur doğum Izni ile alakalıdır diye düşünüyorum... sonucta herşeye goz yummak olmaz ki... özel şirketlerde ne hallerde çalışıyor insanlar bir de öyle düşün: )

İyiyim arkadaşım çok şükür. Hazırlıklarımız tamamlandı sayılır. Birkaç medikal ürünümüz eksik onları alacağım bugün. Yeme düzenin değişmese bile hamilelikte vücutta bir yapılanma olduğu için insan kilo alıyor. Genelde son aylarda çok kilo alınır diyorlar ama ben hamileliğimin ikinci yarısında kilo almaya başladım. Toplamda 15 kg aldım.

Beslenmeye dikkat. Kendine iyi bak canım. Çok öpüyorum...

Canim çok Sagol. Not ettim dediklerini :) bakalim ben ne yapacağım

O tamamen bulunduğun bölüme hocalara bağlı... bizde birsey demezler ama dönem içinde evlenmeyi de pek tasvip etmezler...
Ben yaklaşık 4 yıldır asistanım...cok sağol iyi dileklerin için :) cok şükür şu an bölümde cok asistan sikintisi yok. Yuzden elbette geliyorum okula ama hasta olsam kotu olsam arkadaşlarım idare eder, hocam anlayış gösterir... hocalarla dialog da önemli yani... son zamana kadar çalışma konusu da tamamen memur doğum Izni ile alakalıdır diye düşünüyorum... sonucta herşeye goz yummak olmaz ki... özel şirketlerde ne hallerde çalışıyor insanlar bir de öyle düşün: )
Tabiki çok şükür özel şirkette olsak daha da sıkıntı olurdu eminim...Ama hamile hamile ne yazıkki labda çalıştıran hocalar vardı bizde...O yüzden söyledim ama lab ile işiniz yoksa sıkıntı olacağını düşünmüyorum.

Tabiki çok şükür özel şirkette olsak daha da sıkıntı olurdu eminim...Ama hamile hamile ne yazıkki labda çalıştıran hocalar vardı bizde...O yüzden söyledim ama lab ile işiniz yoksa sıkıntı olacağını düşünmüyorum.

Doğru valla bu da farklı bir durum... bizde lab olmadığı için oyle bir durum yok... ama bunu sonuna kadar kullanmaya çalışan hoca var mi? Bence heryerde var :)

Senin
[QUOTE="mavidelisi, post: 36929996, member: 489186 valla bu da farklı bir durum... bizde lab olmadığı için oyle bir durum yok... ama bunu sonuna kadar kullanmaya çalışan hoca var mi? Bence heryerde var :)[/QUOTE]
Senin bölüm neydi arkadaşım? Herkesin yasadığı farklı farklı sıkıntılar var...

Senin
[QUOTE="mavidelisi, post: 36929996, member: 489186 valla bu da farklı bir durum... bizde lab olmadığı için oyle bir durum yok... ama bunu sonuna kadar kullanmaya çalışan hoca var mi? Bence heryerde var :)
Senin bölüm neydi arkadaşım? Herkesin yasadığı farklı farklı sıkıntılar var...[/QUOTE]

Benim bölüm ekonometri tatlim. İstatistik ana bilim dalındayim

Senin bölüm neydi arkadaşım? Herkesin yasadığı farklı farklı sıkıntılar var...

Benim bölüm ekonometri tatlim. İstatistik ana bilim dalındayim[/QUOTE]
Çok güzel tatlım bende tez sayesinde biyoîstatistikle baya li dışlı oldum, hatta çok az hoca biliyor bizim bölümde gelip benden rica ediyorlar, ama çözene kadar gerçekten çok zorlanmıştım...çözünce zevk almaya başladım.
Bugün yine angarya işler memuru olarak tüm görevleri bana verdiler... Bir yanda mevlana prog ile gelen yardımcı öğretim üyeleri ile îlgilendîm, bir yandan dikey geçişle gelen öğrencilerin denkliklerini halletim, bir yandan 35. Kez ders programını değiştirdim:KK43: birde tez savunması öncesî bunu yaptırmaları gerçekten çok üzücü...kimse empati yapmıyor ama kimseye hayır diyemediğim için bu durumdayım
Bugün çok dolmuşum demekki buraya parladım

Benim bölüm ekonometri tatlim. İstatistik ana bilim dalındayim
Çok güzel tatlım bende tez sayesinde biyoîstatistikle baya li dışlı oldum, hatta çok az hoca biliyor bizim bölümde gelip benden rica ediyorlar, ama çözene kadar gerçekten çok zorlanmıştım...çözünce zevk almaya başladım.
Bugün yine angarya işler memuru olarak tüm görevleri bana verdiler... Bir yanda mevlana prog ile gelen yardımcı öğretim üyeleri ile îlgilendîm, bir yandan dikey geçişle gelen öğrencilerin denkliklerini halletim, bir yandan 35. Kez ders programını değiştirdim:KK43: birde tez savunması öncesî bunu yaptırmaları gerçekten çok üzücü...kimse empati yapmıyor ama kimseye hayır diyemediğim için bu durumdayım
Bugün çok dolmuşum demekki buraya parladım[/QUOTE]

Olur tabi böyle seyler sikma canini :) ama bu meslekte hayir diyememek gercekten dezavantaj...

Bugün çok dolmuşum demekki buraya parladım

Olur tabi böyle seyler sikma canini :) ama bu meslekte hayir diyememek gercekten dezavantaj...[/QUOTE]
Öyle canım ama birkaç kez söyledim seviyorum hocaları o ayrı ama tekrar tekrar söylemek istemîyor însan bîr süre sonra...

Olur tabi böyle seyler sikma canini :) ama bu meslekte hayir diyememek gercekten dezavantaj...
Öyle canım ama birkaç kez söyledim seviyorum hocaları o ayrı ama tekrar tekrar söylemek istemîyor însan bîr süre sonra...[/QUOTE]

Valla canim sen kendini düşüneceksin hoca niye desin, ay söylemişti istemeyeyim diye? :) alıştırıyorlar zaten maalesef :) ama ben kendimce gönül kırmadan haddimi bilerek tatlı dille geciştiriyorum

canım hayırlı uğurlu olsun gözünüz aydın... sağlıkla kucağına alırsın inşallah :KK66:
amin inş. hepimiz sağlıkla alırız kucaklarımıza inş.

Buarada haftaya en geç öbür haftaya doktora savunmaya giriyorum kısmetse umarım çok üstüme gelmezler sınavda...
Tez hocama söyledim annane olucaksınız dedim, çok sevindi ama korkuyorum işte

amin inş. hepimiz sağlıkla alırız kucaklarımıza inş.

Buarada haftaya en geç öbür haftaya doktora savunmaya giriyorum kısmetse umarım çok üstüme gelmezler sınavda...
Tez hocama söyledim annane olucaksınız dedim, çok sevindi ama korkuyorum işte

Tez hocana söylemekle iyi yapmissin simdiden başarılar insallah güzel anlatırsın darisi da benim gibilere :)

X