Şerefsize bak ya daha neler duyacagız ..Arkadasının saflıgından fazlasıyla yıl yararlanmıs zaten.Arkadasın bunu ogrendıgını onunla paylasıp bı guzel laflarını döseseydı keske ıcı sogurdu..Nıkah basmaya gerek yok sacma bı hareket ..Benım ex kocam da sımdı metresıyle evlılık planlıyo ama umrumda degıl eden bulur merak etmesın arkadasını bı sekılde o gune aıt bı plan yap gunu bılıyorsan tatıle falan götur..
Yok devenin bale pabucu
Ne sacma isler ya
Çok karaktersiz gördüm ama böylesi ilk bu nasıl insan ?
Arkadasinin telefonunu hattini al kir rezil olacak bi de ustine ailesiyle arasi bozulucak. Adam parasini yemis bi de bu serefsizligi yapmis o hala askta gurur olmaz mi diyo cok sinir oldum suan. Kendisini aldattigi kizin cocuguna mi bakmayi dusumuyomus. Hem kizi kullansin hem her turlu halti yesin bi de sana donucem desin oldu pasam. İyi bi dersi hak.ediyo da iste arkadasin hala asik nasil soz gecsin ki ona
Insan bile denmez. Resmen seytan gibi birsey..
Eger öyle birsey olursa babasi birdaha eve almaz arkadasimi evlatliktan rededer. Cünkü cok seyler yasandi o pislik yüzünden. Daha yeni düzeltmislerdi arayi..
Tek nikah olacakmis.. Diyorum engelle yazamasin sende yazma artik iyi degil bu isin sonu ama dinletemiyorumki. Aynen kullanmaya calisiyor. 1 sene sonra cocugunu alip arkadasima dönecekmis kizi bosayip.. Allah herkese akil fikir versin..
Şeytan masum kalır belasını bulmuş ama o kızla da takılıp bırakacaktı muhtemelen kız ona iyi takmış
Kiz güya ona oyun oynamis. Korunuyorum diyip bilerek hamile kalmis.
Kiz güya ona oyun oynamis. Korunuyorum diyip bilerek hamile kalmis.
bırakın allaşkına hala hikaye anlatıyor adam. hamile kalana kadar aklı nerdeymiş, yatıp kalkmış aldatmış, kandırıldım da hamile bıraktım diye mi savunuyor kendini. bu adamı bu kadar konuşturup dinleyende kabahat.
Valla bu gidisle adam bi cocuk da ondan yapip birakicak haberi yokBende kac gündür nasil sinirliyim anlatamam. Arkadasim evet hala asik ve o pislikte seviyorum seviyorum diyip duruyor. Facebooktan yazisiyorlar. Engelle diyorum hayir diyor. Söz gecmiyor bi türlü..