Akadasimi nasil durdururum?

Inan o sekilde de denedim. Suan öfkesi biraz dinmis gibi Allahtan. Benim evli adamla isim olmaz demis en son. Ama o pislik yüzsüz sacma sapan seyler söylüyor benim bile sinirlerim bozuldu. Neymis arkadasim türkiyeyr tatile gittiginde o pislik bebegiyle arkadasimin yanina gidecekmis. Onu görmek istiyormus. Bir insan nasil böyle denegsiz yüzsüz olabiliyor anlamiyorum..

Ne kadar yüzsüz, adi, rezil, pislik bi adammis!!! Yasi kac bu serefsiz adamin??

Son düzenleme:
çok konuşanı az dinleyeceksin, arkadaşınız çok bile dinlemiş. her şey onda bitiyor.
siz arkadaşlık görevinizi yapıp, uyarmışsınız gerisi kendi bileceği. hiç enerjinizi tüketmeyin.

Adamin yaptiklari tartismasiz serefsizlik ama kiz arkadasinizda kasiniyor dogrusu... Allaha havale etsin, numarasini falan degistirsin, zaten farkli ülkelerdeler, yasasin artik herkes hakettigi hayati... Böyle giderse adam kandirir arkadasinizi vallah... Niye bunu kendisine yapiyor hicmi onuru yok...

Evet kasiniyor arkadasimda biraz.. Engellicem diye söz verdi bakalim insallah birdaha muhatap olmazlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…